20 populære sorter og typer sandwich over hele verden

Uanset om det er morgenmad eller middag, eller endda som snacks, er sandwich en perfekt og let opskrift for alle. Det giver en person plads til at lege med opskriften med personlige smag og præferencer, til at ændre grøntsager eller fyld, eller have lag af toppings og mere. I dag har vi samlet typerne af berømte sandwich globalt for at give dig lidt inspiration til nye opskrifter og metoder. Disse forskellige typer er perfekte til enhver foodie og til at hæve smagsløgene!

Lad os gå videre og se alt om de slags sandwich, der er berømte omkring os.

Sandwich og historien:

Kan du gætte stedet, der gjorde retten så berømt ?! Nå, det har de fleste af jer måske! Så kom England, længe tilbage omkring 1762, med denne ret; efter 4. ville Earl John Montagu prøve en ret, der er øjeblikkelig, hurtig og kan fås ethvert sted uden at flytte til et bord. Senere spredte det sig til sidst til andre regioner rundt om i England i betragtning af smagen i forbindelse med en så simpel opskrift på brød og kød. Senere kom flere sandwich -sorter meget gradvist op, og vi vil undersøge listen i de kommende sektioner.

Generelle klassifikationer af sandwich:

Ved du, at der kan være forskellige typer og klassifikationer inden for sandwichene? Dette afhænger af udseendet og forberedelsesprocessen. Her er en oversigt.

  • Åben sandwich:

Denne form for en sandwich bruger et enkelt stykke eller et stykke brød. Fyldet er til stede på toppen af ​​dette brød. Disse, som navnet antyder, er åbne og er ikke så fyldende som de andre varianter.

  • Lukket sandwich:

Dette er noget, de fleste af jer allerede kender. Sandwichens fyld er mellem to brød eller skiver brød. Antallet af fyld og lag eller tilføjelser afhænger af typen og præferencen.

  • Ristet sandwich:

Som navnet antyder, er sandwichene (normalt lukket) placeret på en varm brødristerplade. Normalt er der smør på toppen af ​​begge skiver til en enkel tilberedningsproces.

Disse ristede sandwich er ofte perfekte med andre tilbehør på caféer og restauranter med tilføjelser som pommes frites, kiler eller chips. De ristede sandwichtyper er bedst med en masse pynt og toppings.

  • Grillet sandwich:

Dette ligner den ristede variant; brødskiver med fyld lægges frem i en grillmaskine. Grillen kan stå på en grill eller ovn, inden den tages ud, når den er brun og sprød.

  • Almindelig sandwich:

Disse er mere en væsentligt mere ligetil og tydeligere sort, som man kan gætte. Disse sandwich har generelt et lag mayonnaise eller fløde eller smør i sig.

Forskellige varianter af sandwich:

Udover klassificeringen af ​​hvordan en sandwich kan være der, er der også sorter inden for dem. Her er et par forskellige slags varianter af sandwich med navne.

Sandwichkage:

Ligesom navnet ligner disse sandwich en kage. Rundt brød bruges til at tilberede denne snack med to eller tre runde skiver og et pålæg mellem dem. Glasuren udføres på toppen, oftest en smørost. Det samlede brød og udseende ligner en kage.

Sandwichbrød:

Et brød er hovedingrediensen i denne sort. Skiver af dette brød på langs og fyldt form ligesom en sandwichkage er slutproduktet.

C. Pinwheel:

I et pinwheel skæres brødskiver pænt, trimmes og flades ud, inden pålægget påføres pænt og ensartet rundt. Fyldet er der engang; brødet rulles op og vikles rundt. Generelt præsenteres og skæres tynde skiver af dette indpakkede brød i en kølig form.

D. bånd:

Tilberedningen af ​​båndsandwich er ved hjælp af farverigt brød. Farverige fyld fyldes inde på en afbalanceret måde. Man kan foretrække at tage brunt brød og hvidt brød sammen, og sandwich er her med tre skiver. Derefter skæres disse pænt i tynde striber, før de serveres.

E.Dobbeltdækker:

Dette er en populær type sandwich, vi støder på i mange caféer. Her bruges tre skiver i stedet for to, der fyldes selv på den øverste skive. Mellem stykkerne smøres pænt og serveres med tomat, agurk, salat og andre fyld. Den perfekte dekoration udføres selv oven på skiven, og alt holdes sammen med en cocktailpind.

F. Club Sandwich:

Club sandwich -typerne er en slags varm sandwich, der har to smurte og ristede skiver. Kylling eller kogt kød, æg, tomater, mayonnaise, skinke og andet fyld lægges her på skiven. Efter at en anden portion er indstillet til at lukke sandwich, presses hele stykket top og derefter dekoreret med toppings.

Mest populære bedste typer sandwich i verden:

Nu sker det; efter at have tjekket de populære sorter og processer, der er mulige til at forberede en sandwich, lad os se verdens populære sandwichretter omkring os. Disse er de lækreste og mest foretrukne delikatesser på tværs af lande og regioner.

1. Banh Mi:

Banh Mi

Banh Mi -sandwich er en populær, der tilhører det vietnamesiske køkken. Det er en sprød blød sandwich, med en tynd skorpe fyldt med flere lækre ingredienser indeni. Sandwichen består af koriander, gulerødder, krydret chili, agurk og kødmuligheder lige fra svinekød til kylling til sardiner. Sandwichen deles pænt på langs og serveres som et perfekt måltid.

2. Klubhus Sandwich:

Klubhus

Klubhus -sandwich er et ganske populært valg globalt og fås på menuer på flere caféer. Det opstod først i New York City og spredte sig senere til flere dele af verden. I denne sandwich er kogt fjerkræ, skinke og/eller bacon hovedingredienserne tilsat fyld af salat, tomat og toppings såsom mayonnaise. Disse lag med klubsandwicher holdes alle sammen med en cocktailpind. Dette er et helt tilfredsstillende velsmagende måltid.

3. Falafel:

Falafel

Falafel er den populære mellemøstlige og libanesiske køkkenmenu, der er en favorit i flere dele. Til falafler foretrækkes varme pitabrødstykker med sprøde tomater, agurker, løg, citronsaft, tahinisauce formet til små kugler eller patties. Dette har også kikærter, der er et populært valg i flere lande i Mellemøsten. Israel er populært for at lave den bedste Falafel -sandwich.

4. Fancy Gourmet Sandwich:

Gourmet sandwich

Dette er en meget dygtig sandwich, berømte værker af kokkene. Det er ikke en almindelig almindelig sandwich og leveres med fremragende kvalitet, eksotiske krydderier og ingredienser. Afhængigt af regionen kan tekstur og ingredienser ændre sig. Gourmeterne har imidlertid perfekte hjemmelavede unikke saucer, cremer, eksotiske grøntsager i top og perfekt dræberbrød, der tages i brug.

5. fransk:

Fransk sandwich

Franskmændene har en række sandwich -muligheder, der er som perfekte snacks eller morgenmadsprodukter. Du kan se smør, mayonnaise, skinke, baguette, æg og kødmuligheder såsom tun til et mættende måltid i franske sandwich. De eksotiske saucer og en række muligheder og urter er toppings her.

6. Italiensk sandwich:

Italiensk

Typerne af italienske sandwich er en populær ret, der er berømt globalt og er blandt de mest foretrukne køkkener for dem, der kan lide ost. Dressinger som mayo, ostmozzarella, salami, skinke bruges her som en klassisk italiensk smag mellem specialbrød eller sub.

7. Morgenmadssandwich:

Morgenmadssandwich

Typerne morgenmadssandwicher har en ny bred vifte af sorter og varer at vælge imellem. De mest populære muligheder er kalkun, jordnøddesmør, diverse grøntsager og ost. Man kan foretrække at tilføje friske krydderurter som persille, oregano, koriander med baby avocado til et tilfredsstillende måltid. Det er en enkel og alligevel mættende morgenmadsmulighed. Æggesiderne er den bedste idé med morgenmad.

8. Pastrami:

Pastrami

Pastrami -sandwich er en form for New Yorks signaturvariant. Den indeholder simpelthen skiver pastrami med krydret brun sennep, brød og ost. Det er en enkel snackartikel at prøve. Pastramiserne findes overvejende ikke mange steder, undtagen nogle få signaturcaféer og restauranter.

9. Frikadelle:

Frikadelle

Typerne af kødboller er en verdensberømt skål med italiensk og amerikansk blanding. Denne sandwich består af en lang italiensk rulle fyldt med frikadeller, mozzarellaost og rød sauce sammen med få lag toppings (såsom jalapenos, persille, pepperoncini, løg, peberfrugt, svampe osv.). Det er en velsmagende delikatesse, der er meget populær for sin unikke smag og smag.

10. Æggesandwich:

Æggesandwich

Denne enkle ægsandwich er allerede et populært valg i flere af vores husstande. Ingredienserne her kan variere alt efter det personlige valg, de vigtigste og afgørende er stegte æg/æggekage med brød af god kvalitet. Andre almindelige elementer omfatter løg, agurker, tomater og salat og smagsopfyldninger såsom krydderurter, oregano, basilikum, persille eller koriander og et par valg af saucer. Dette er blandt de typer af sunde og enkle hjemmelavede ægsandwiches der skal prøves.

11. Kyllingesandwich:

Kyllinge sandwich

Ligesom ovennævnte ægsandwich kan man endda tilberede typerne kyllingesandwich. Alt, hvad man kræver, er at udskifte æggene med godt kogt kød eller grillet efter præference; dette kan være en god, tilfredsstillende snack eller aftensmad at prøve, sammen med sider, der kan omfatte kartoffelfries, kiler eller chips.

12. Roast Beef:

Roastbeef

Roastbeef -sandwich er den, der er ideel med en mør oksekødsform uden ben. Man kræver mayonnaise, creme fraiche, ost, peberrod, havsalt, peber, få grøntsager som salat for at prøve denne. I betragtning af at oksekødet er meget tungt at fylde, kan denne sandwich alene være et godt måltid i sig selv.

13. Grøntsagssandwich:

Vegetabilsk sandwich

Denne populære og meget enkle opskrift på veggiesandwich er allerede kendt for mange blandt os. Dette adskiller sig imidlertid efter valget af grøntsager; de populære er dog salat, agurk, tomater, løg med oliven, jalapenos, koriander, oregano og basilikum. Saucer og mayonnaise kan tilsættes for god smag. Man kan lave forskellige slags grøntsager med en kombination af disse ingredienser.

14. Vada Pav:

Vada Pav Sandwich

Vada Pav -sandwich er en form for berømt Mumbai, Indiens gademad. Den har krydret kartoffelfyld, der er dækket af burgerboller på hver af siderne. Chutney, hvidløg og løg er også der i fyldet eller siderne visse steder. Det er dog en let snack, der er berømt i hele Indien.

15. Bombay Sandwich:

Bombay Sandwich

Dette er en anden af ​​Mumbais specialiserede sandwich. Den enkle er populær på madsteder på gaden. Den består af krydderurter, masala krydderier, agurk, løg og tomat med smeltet høj ost i midten.

16. Grillet ostesandwich:

Grillet ost

Som navnet antyder, handler typerne grillede ostesandwicher om at have en stor mængde ost med mayonnaise, smør og brød. Brødet grilles efter tilsætning af de nævnte ingredienser i mellemlaget for at bringe det til et sprødt brunt farveudseende for at fuldføre sandwich.

17. Shawarma:

Shawarma

Shawarma er en populær arabisk og libanesisk ret, der er en let favorit for mange kødelskere globalt. Det er en perfekt aftensnack, der består af ristet kylling eller lam, mellem pitabrød, tomat, løg, mayonnaise, hvidløg og saucer. Det er et mættende måltid, der er tungt.

18. Te -sandwich:

Te sandwich

Te -sandwich er også kendt som en fingersandwich. Som navnet antyder, er det en perfekt ledsager til aftente, tilberedt med en signaturveggie som agurk, løg, æg eller skinke eller rejer, saucer og mayonnaise med smurt smidt. Disse er enkle typer af sandwich at prøve.

19. Salat Sandwich:

Salat Sandwich

En salat sandwich er en enkel, som navnet kan antyde, den er ideel til dem, der foretrækker en lettere version af et måltid. Den består af en sund version af brød med salatgrøntsager som agurk, salat, tomater og løg. Typerne salat sandwich er blandt de enkle og sunde måltider for alle.

20. Ubådssandwich:

Ubådssandwich

En ubådssandwich er også kendt som en sub, type kold sandwich med en brødrulle, der er delt på langs og fyldt med ost, kød og grøntsager. Fyldene til denne sandwich er generelt tunge og varierer alt efter sorten. De mest almindelige er kød eller fisk eller æg med salat, oliven, jalapenos, salat, løg og saucer som f.eks. Grillsauce, chilisauce og mayonnaise med sød løg.

Interessante fakta om sandwich:

Der er nogle sjove og interessante fakta, du måske ikke også ved om sandwichene.

  • Mayonnaise er den mest almindelige og populære ingrediens, som næsten enhver sandwich kan tilføje.
  • Iran kom ind i Guinness -bogen med verdensrekorden ved at gøre verdens største sandwich større, end man kan forestille sig.
  • Folk fra USA spiser over 300 millioner sandwich hver eneste dag.
  • Over 60 procent af sandwichene i verden er hamburgere
  • Der er endda en national sandwich -dag, vidste du det ?! Det er 3. november.

Vi håber, at du nød at vide alt om verdens mest populære typer sandwich, der findes omkring os. Sandwichen er bestemt den globalt populære og foretrukne ret, da den er let at lave og perfekt delikatesse med en række krydderier og eksotiske ingredienser med ost. Alt, hvad man kræver, er et sæt fælles elementer til at lave disse typer sandwich -sorter sammen med din yndlingsfyldning som oksekød, svinekød, tun, kylling eller æg. Er det ikke let? Fortæl os dine tanker herunder! Hvilken er din yndlingssandwich?

Ansvarsfraskrivelse:

Dette er udelukkende en vejledning om sandwichtyper til informative formål. Meningerne og oversigten i denne artikel leveres fra forskellige kilder på internettet. Forfatteren garanterer ikke eller lover nogen nøjagtighed af fakta i denne artikel.