21 forskellige typer huse i Indien sammen med navne og billeder

Det grundlæggende begreb om husly er blevet opfattet forskelligt af forskellige mennesker, et der synes tydeligt med de forskellige typer huse i Indien. Du har forskellige slags samfund plus mennesker efter økonomisk baggrund. Som en effekt husplaner i Indien er en fusion af hustyper, nærliggende atmosfære, eksistens, æstetik og familiestatus desuden budget.

typer huse i indien med billeder

Liste over alle “typer huse” rundt om i verden med billeder:

Tag et kig på de forskellige typer huse i Indien fra landsbyer til by.

1. Hytter:

Hytter

Det er små råskur. Det er for det meste lavet af naturlige plus lokalt tilgængelige materialer. Det er hurtigt plus billigt i bygningen. I dag kan vi kun se sådanne hytter på isolerede stammeområder. Indien er kendt for udsmykningen af ​​frontvæggen plus den ekstremt lille indgang. Toda -folket er et lille pastoralsamfund, der bor på det isolerede Nilgiri -højland i det sydlige Indien. Før slutningen af ​​det attende århundrede, Toda sameksisterede i nærheden af ​​andre samfund, tæller Badaga, Kurumba og Kota, i en bevægelig kaste-lignende samfundsorganisation, hvor Toda var den øverste rangering. Det er nok det bedste hus om sommeren.

2. Shamiana:

Shamiana

Disse er vellidt midlertidige etniske telte i Indien og bruges også til udendørs fester, ellers restauranter. Disse kommer desuden i strålende designs og har forskellige nuancer. Disse typer huse er arrangeret i Indien til en fest eller en stor begivenhed.

3. Bungalows:

Bungalows

Bungalowen er endnu et og populært indisk husdesign. De er store hjem, der bruges som en ensom familieenhed. Du kan se disse typer huse i Indien i byrummene. Den største fordel ved disse typer huse i området omkring rummet i og omkring dit hjem, der giver dig nok plads til en have eller endda en spadseretur.

4. Lejligheder/lejligheder:

lejligheder og lejligheder i Indien

Der er tale om selvstyrede boliger med flere etager. De nederste etager kalder kældersuiter plus øverste etager er opkaldspenthouselejligheder. De små er opkaldsstudier ellers Bachelor’s Quarters. Nu bor mange familier i den samme bygning. De fleste offentlige faciliteter er almindelige. Denne type lejlighedshuse er boliger med flere enheder, der er egnede til personer, der ellers er en familie. De nuværende lejlighedskomplekser nærmer sig alle bekvemmeligheder plus faciliteter. En af de mest almindelige slags huse er lejligheden, i hvert fald i Indien.

5. Villaer:

villaer-i-indien

Tidligere var denne type huse beregnet til statshuse i overklassen. I øjeblikket kaldes separate moderne rækkehuse desuden villaer. De fås i alle former og spænder fra luksusvillaer til superstore king size. Faciliteter som din indkørsel, baggård/græsplæne, have plus en pool er tilgængelige med disse boliger og er en kilde til komfort. Dette store hus i Indien har normalt en pool eller en golfbane og er modelleret til at være moderne.

6. Habitathuse:

habitat-huse-indien

Baker -modelhuse er lukrative, bæredygtige, organiske arkitekturinitiativer. Idé visualiseret af britisk indisk arkitekt, Laurence Wilfred Baker, dette er blevet populært i Kerala som de billige økologiske huse. Hver bygning er unik plus flot med pladshensyn, der blander sig i denne grunds natur. Dette smukke hjem er en vej ud for folk, der leder efter billigt byggeri.

7. Ejerlejlighed (ejerlejlighed):

Ejerlejlighed

Dette er en form for boligejerskab, når du køber en del i en flerfamiliebygning, ellers ejer rækkehuskomplekset imidlertid ikke grunden. Hver ejer betaler deres realkreditlån, skat, forsyningsselskaber plus et månedligt gebyr til ejendomsvedligeholdelse. Lejlighedsvis kan du leje lejligheder af ejeren. Det omfatter lejligheder til individuelt ejerskab plus sameje af alle fællesarealer, der ligner hustage; udendørs områder legerum. Du får pladsen, desuden et enkelt hus ellers en lejlighed. Fælles ejendom bevares med et gebyr opkrævet fra alle udlejere.

8. Kutcha -huse:

Kutcha huse

De er tilberedt af træ, halm, mudder og udtørrede blade. En hytte er et kutcha -hus. Flere mennesker opholder sig ét sted i ekstremt kort tid. De bygger huse, der kan begejstres fra et sted til et andet. Sådanne huse kalder foreløbige huse, og de er designet på deres muddervægge udefra og giver det et smukt udseende. De er defineret som de typiske landdistrikterne huse i Indien.

9. Tepees:

tepees-indien

En tepee er klar til en kegleformet træhylster ved et betræk af bøffelskind. Ligesom moderne telte er tepees forsigtigt designet til at gruppere og nedbryde hurtigt. Når en stamme strejfer fra sted til sted, ville hver familie tage deres tipipæle plus skjult telt med sig. Oprindeligt var tepees omkring 12 fod høje; når først indianerstammerne på Plains får heste, begynder de at bygge dem dobbelt så højt. Tepees er førsteklasses huse for mennesker, der for evigt er på farten. Plains -indianere migrerede ofte for at jagte bøffelbesætningernes handlinger. Du ser disse typer huse i landdistrikter og sjældent tilgængelige i byområder.

10. Kabine:

Kabine

Lidt, om bygget hus. Kahytterne på skibet er forholdsvis små, men komfortable. Denne slags hus i indisk stil er ikke almindelig og er ofte et stykke fancy. Hytterne har imidlertid trægulve og er pænt pyntet til udseende.

11. Lange huse:

Langhuse

De er bygget af stangrammer plus almbarkbeklædning. Den største forskel er, at langhuse er meget, meget større end wigwams. Langhuse kan være 200 fod lange, 20 fod høje og 20 fod brede. Inde i langhuset dannede hæveplatforme en anden historie, der blev brugt til soveplads. Måtter plus træskærme adskilt langhuset i delte rum.

12. Paladser:

Paladser

Ædle boliger i yesteryears, en række af dem er blevet ændret som hoteller, museer ellers turistcentre. Nogle få af disse bruges som hjemsted for statsoverhoveder. Kowdiar -paladset i Thiruvananthapuram bruges i hvile af en nærliggende generation af Thiruvithamcore -dynastiet. Disse huse er de bedste og meget dyre huse i Indien og leveres med luksuriøse faciliteter.

13. Miljøvenlige hjem:

Miljøvenlige hjem

Disse er huse, der i fællesskab samler mange faktorer som regnvandsafgrøder, brændeovne med flere brændstoffer, grunde, vinduer, isolering af loftet, solpaneler, stormturbine, gødningsbunke, genbrug af affald, energieffektive apparater osv. Græshuse tilberedes af en træramme snoet til en bikubeform plus stråtækt af langt præriegræs. Tag et kig på dette moderne indiske hus.

14. Midlertidige huse:

Forskellige typer huse i Indien 14