25 forskellige typer fugle navne liste og billeder

Levende væsener inddeles i både hvirveldyr og ikke-hvirveldyr. Hvirvelløse dyr, vi har padder, krybdyr, fugle osv. Fugle er en utrolig del af vores natur præget af fjer, et næb uden tænder, der har en metabolisk hastighed, og lægger hårdskallede æg. De har et firekammeret hjerte med varierede vægte af fugle, de er velsignet med et stærkt skelet. Fugletyper kan udforskes som en hobby, og mange tager det alvorligt. Tag et kig på listen over smukke fugle, som vi måske eller måske ikke kender til.

forskellige fuglearter

Hvad er en fugl?

Fugle er en del af vores naturlige økosystem og hjælper i mange processer, såsom bestøvning, der hjælper planter med at vokse. Mange fuglearter kan klassificeres ud fra størrelse, vægt, fremgangsmåder osv. Fugle er varmblodige med smukke fjer, vinger og lægger æg. Mange forskere mener, at theropod -dinosaurerne er dem, hvorfra fugle udviklede sig og har 10000 fuglearter verden over. Hvert år vandrer 20% af fuglene over lange afstande.

Fugles hovedegenskaber:

Fugle har mange karakteristiske træk, såsom et firekammeret hjerte, varmblod, skeletskelet, der ligner andre dyr. Men nogle funktioner er kun unikke for fugle. Nogle af dem er:

 • Vinger: Selvom alle fugle har vinger, flyver ikke alle fugle. Fuglens kroppe er designet på en sådan måde, at der er en kurve i deres arme til at løfte og stærke brystmuskler.
 • Fjer: Keratin er materialet; fjerene er lavet af lignende negle og hår. De bruges også til at give varme til vores kroppe, og hunner bruger dem til at tiltrække deres kammerater.
 • Næb: Fugle har ikke tænder i sig selv, men skarpe kanter langs siderne af deres næb. En benet struktur i midten af ​​ansigtet på enhver fugl kaldes kæber eller også kaldet regninger.
 • Æg: Fugle føder små i form af æg, der kommer ud i flere farver afhængigt af arten. Fugle bygger reder for at beskytte deres æg, der for det meste er lavet af calciumskal med slimlaget.
 • Skelet: Fugle har lette stel med hule knogler, der hjælper dem med at flyve hurtigt, da de er lette. Fugle har stive knogler sammenlignet med andre pattedyr.

almindelige fuglearter

25 typer fugle i henhold til arter:

Her er de 25 forskellige slags fugle i Indien såvel som i verden. Lad os tage et kig på dem.

1. Toucan:

forskellige slags fugle

På denne liste over fugle er tukanen en af ​​de smukke dyrsfugle, der tilhører en familie af Ramphastidae. Denne familie er nært beslægtet med amerikanske barbets. Navnet på denne fugl er fra portugisisk. Tukans masse varierer mellem 130 g -680 g, og dens længde ligger mellem 11,5 tommer til 29 tommer. Deres kroppe er korte, og størrelsen kan sammenlignes med krage. Halen er afrundet og varierer i længde til hele kroppen. Dens vinger er små, og halsen er tyk og kort. Disse fugle rejser kun korte afstande, da de er skovlevende fugle. Dens tunge varierer fra 14-15 cm, hvilket er en smal og grå farve. Den forstår smagen og er følsom over for den.

alle slags fugle

Toucans liv i subtropiske og tropiske områder og er hjemmehørende i Mellemamerika, det sydlige Mexico, den nordlige del af Caribien og Sydamerika. Da de er arboreal, lægger de hvide æg fra 2-21. Disse findes generelt i par. Tukaner er altædende, og deres bytte omfatter frugter, insekter og små firben.

2. Kong Fisher:

alle slags fugle

Kingfisher tilhører en familie af Alcedinidae og har tre andre familier som Alcedinidae, Halcyonidae og Cerylidae. Denne smukke fugl tilhører familierne, der indeholder floder, træer og vandfugle. Der er omkring 90 arter i isfugle.

Kingfisher har et stort hoved, skarpe, lange og spidse regninger med korte ben og stubbede haler. De fleste af arterne har fjerdragt med forskelle i deres køn. Disse findes for det meste i skove i tropiske områder. De lever generelt af fisk og en lang række byttedyr. De elsker at bo i nærheden af ​​floder for at spise fisk. Deres rede vil være i hulrum; tunneler gravet ned i kunstige banker i jorden. En fjerdedel af isfugle lever i ubrugte termitreder.

fuglearter med navne

Den mindste art af kingfisher er afrikansk dværg kingfisher, et massegennemsnit på 10,4 g og længden er 10 cm. Den største isfugl er en kæmpe isfugl, dens gennemsnitlige gennemsnit er 355 g og 45 cm i længden. Fjerdragten fra de fleste isfugle er lys, i blå og grøn. Kingfishers har en lang, dolkeagtig regning, der bruges til at jage fisk og bytte fra jorden.

De har generelt korte ben med fire tæer, hvoraf tre peger i fremadgående retning. Disse er kødædere, og deres bytte omfatter fisk, krybdyr og frøer osv. Deres æg er altid hvide og blanke. Koblingsstørrelse varierer mellem arter. Hver kobling har to æg. Nogle gange lægger de ti og i gennemsnit 3-6 æg. Inkubation bearbejdes både mand og kvinde. Afkom bliver hos deres forældre indtil 3-4 måneder. Deres bytte er for det meste insekter, guldsmede og bier osv.

3. Swift:

forskellige fugle

Swift tilhører en familie af Apodidae af stærkt luftfugle. Treeswifts er tæt forbundet med ægte swifts. Denne familie stammer fra græsk, hvilket betyder fodløs. Disse er flyvende fugle og er de hurtigste flyvere og flyver omkring 169 km/t. Common swift kan tilbagelægge mindst 200.000 km på et enkelt år. Swift har store vingespidsben.

forskellige fuglearter med navne

De har fleksibiliteten til at ændre deres vinkel mellem vingespidsben og forben for at ændre form og område ved at maksimere deres effektivitet og manøvredygtighed. Fuglene roterer endda deres vinger fra basen. De lever på alle kontinenter, hovedsageligt på oceaniske øer. De vejer fra 5,4 g- 184 g og måler fra 9 cm til 25 cm. i længden. Rederne af disse fugle limes til en lodret overflade med spyt. Æg lukker efter 19-23 dage og går inden for seks til otte uger. Begge forældre inkuberer disse fugle.

4. Papegøjer:

typer indiske fugle

I typer af dyrefugle er en papegøje en. Papegøjens videnskabelige navn er Psittaciformes. De tilhører en familie af Psittacopasserae. Disse findes for det meste i subtropiske og tropiske områder. Der findes omkring 372 arter i 86 generelt. Deres størrelse spænder fra 3,5 til 40 tommer og en masse på omkring 2,25 til 56 ounces. Disse fugle lever i grupper kaldet flokke, og hver menighed indeholder omkring 20-30 fugle.

typer af paradisfugle

De er altædende, hvilket betyder; de spiser nødder, frugt og insekter osv. Papegøjens kløer indeholder kun to æg, og inkubationstiden er omkring 18-30 dage. En nyfødt papegøje er blind i de første to uger. En kylling bliver først fuldt moden med 1-4 år afhængigt af art. Levetiden for en papegøje varierer fra 50-95 år.

5. HummingBird:

forskellige fuglearter

Kolibri er en lille fugl og et familiemedlem af Trochilidae. Og dets videnskabelige navn er også Trochilidae. Disse er de mindste fugle, der spænder fra 7,5 til 13 cm. Disse er velkendte som kolibrier, fordi når deres vinger klapper, dannes en nynnende lyd. De kan flyve i alle retninger.

fuglearter i verden

Deres primære mad er træsaft, pollen, insekter og blomsternektar. Koblingsstørrelsen indeholder omkring 1-3 æg. Ung begynder at flyve på 18-30 dage. Disse typer fugle er kendt for at tilføre vores miljø skønhed.

6. Columbidae:

fuglearter og deres navne

Duer og duer er familiemedlemmer til Columbidae. Der er omkring 310 duer til rådighed. Disse betragtes som symboler på kærlighed. De vejer omkring 900 g-2,1 kg. Længden af ​​deres krop varierer for voksen han 55 cm, 70 cm for vestkronedue og 13-15 cm for dværgen. Koblingsstørrelsen er kun omkring 1. Dens bytte omfatter frø eller frugt. De lever for det meste i tropisk natur og skovområder og kan tilpasses ethvert miljø. Begge forældre inkuberer. Hanfugle laver woo-hoo lyde for at angive, at de er single.

liste over fuglearter

7. Hornbill:

typer af farverige fugle

Det er et familiemedlem af Bucerotidae. Disse findes for det meste i subtropisk Asien, Afrika og Melanesien. Masse af hornbill er op til 6,2 kg, og kroppens længde er mellem 1 ft- 3 ft 11 inches. Der er omkring 55 arter. De er altædende, spiser frugt og insekter. Denne slags fugle har koblinger, der indeholder omkring seks til otte hvide æg. I hele nesteperioden bringer hannen 24000 frugter til hunner. Et specifikt træk ved denne fugl er, at de har øjenvipper.

forskellige slags fugle med navne

8. Rallidae:

forskellige fuglearter

Rallidae tilhører en kosmopolitisk familie af små til mellemstore fugle. Denne familie omfatter revner, gallinuler og coots. Disse findes for det meste i terrestriske levesteder. Disse er især glade for tæt vegetation. Kroppens længde er fra 12 cm til 63 cm, og massen er omkring 20 g til 3000 g. Disse har lange halser, og de bliver senere komprimeret. Disse er flyveløse i smelteperioden. De lægger omkring 5 til 10 æg. Koblinger har omkring 15 æg. De er afhængige af deres forældre i omkring en måned.

alle slags fugle navn

9. Spoonbill:

alle forskellige fuglearter

Spoonbill er en hvid fugl og et familiemedlem af Thresiornithidae. Det er en langbenet vadefugl. Indtil videre er seks arter anerkendt. Dens videnskabelige navn er Plateinae. Disse bygger rede i træer og rørbede. Dens koblinger har omkring tre glatte hvide æg og ruget af begge forældre. De lever af fisk og insekter, der kommer mellem kæberne. De rede i kolonier og flokke.

typer flyvende fugle

10 Bi-Eater:

slags fugle billeder

Bi-æderen er det videnskabelige navn Meropidae, og den er et familiemedlem af Meropidae. Seksogtyve forskellige arter af bi-æder er i øjeblikket. Disse findes for det meste i Asien, Afrika og endda nogle dele af Australien, Ny Guinea og Europa. De byder på flyvende insekter, bier osv. En enestående karakter ved bi-æderen er, at før den indtager byttet, fjerner den insektets stinger. Dens kobling indeholder 2-9 hvide æg. Deres rede er, at de graver ænder ned i jorden. Forældre tager inkubation af unge fugle.

slags smukke fugle

11. Grebe:

fuglearter med billeder

Det videnskabelige navn på grebe er Podicipedidae. Det tilhører en familie af Podicipediformes. Disse fugle dykker generelt i ferskvand, og nogle besøger havet under vandring om vinteren. Der er omkring 22 arter og seks generelt. Dens masse varierer fra ca. 1,7 kg til 120 gram, og kropslængden varierer fra 23,5 cm til 71 cm. Deres primære fødekilde er fisk, og de fanger dem ved at dykke i åbent vand.

alle fugletyper

12. marsvin:

slags fugle og deres navne

Guineafowl’s videnskabelige navn er Numididae og klassificeret i den højere klassificering af Galliformes. Denne fugl er hjemmehørende i Afrika. Perlehøns har en mørkegrå og sortlig fjerdragt med tætte pletter. Den måler fra 40-71 cm i længden, og massen består af 700-1600 gram. Disse findes i Afrika syd for Sahara. Generelt lever de af insekter. Men marsvin bliver bytte for mennesker nogle steder i Afrika og Italien. Deres æg er mere værdifulde end hønseæg.

slags fugle med navne

13. Gåsefugl:

seje fuglearter

Det videnskabelige navn på gås er Anserini og en familie af Anatidae. Massen på en gås er 3,2 -6,5 kg. Deres vingefang er 1,3-1,8 m for canadagås og 1,6-1,8 for svanegås. Koblingsstørrelsen er på omkring fem for canadagås og 5-6 for svanegås. Levetiden er 10-24 år. Gåsen er ret almindelig og findes i fuglearterne, selvom den ikke kan flyve højt.

mange fuglearter

14. Spætte:

fugletyper og navne

Det videnskabelige navn er Picidae og tilhører en familie af Picidae. De lever for det meste i New Zealand, Australien, Madagaskar, New Guinea og ekstreme polarregioner. Der er omkring 200 arter. Spætter er normalt sorte, røde, gule og hvide. De kan hakke 20 gange i sekundet. De lever af insekter og døde træer. Reden indeholder 2-5 æg, og inkubationstiden er cirka 11-14 dage.

sjældne fuglearter

15. Pingviner:

alle fuglearter i verden

Pingvinens videnskabelige navn er Spheniscidae. Det tilhører en familie af Sphenisciformes. I vandet kan den dykke med en hastighed på 6-9 km/t. Dens kropsmasse er omkring 38 kg, og højden varierer i overensstemmelse hermed fra arter; 33 cm til en lille pingvin, 49 cm til Galapagos-pingvin og 1,1-1,3 m til kejserpingvinen. Den maksimale levetid for en pingvin er 20 år. Dette er endnu en slags kategori af fuglearter, som vi ikke ser ofte.

liste over fugle

16. Svaler:

typer fugle navne og billeder

En svales videnskabelige navn er Hirundinidae. Arterne, der findes i denne familie, er 83. De yngler over hele verden undtagen i Antarktis. De migrerer til forskellige steder i verden. Disse er insektædende. Slukehastigheden er omkring 30-40 km/t. Kroppens masse for en voksen er omkring 10-60 g. Dens kropslængde er 10-24 cm. Koblingsstørrelsen er 4-5. Inkubationstiden deles mellem arter.

alle slags fugle navne

17. Passerine:

forskellige typer indiske fugle

Det videnskabelige navn er Passeriformes. Et særpræg ved denne fugl er et arrangement af tæer tre, der peger fremad og en anden tilbage. Det har mere end 110 familier. Dens vægt overstiger 1,5 kg og 70 cm i længden. Fugleunger er blinde, hjælpeløse og fjerløse. Koblinger indeholder et enkelt æg.

farverige fuglearter

18. Hejrer:

typer af store fugle

Det videnskabelige navn er Ardeidae. Denne smukke fugl tilhører klassificeringen af ​​Pelecaniformes. Indtil videre er anerkendte arter 64 i verden. Højden på hejren er 1,2-1,5 cm. Dens vingespændlængde er 40-58 cm. Hejrens masse er 4-5 kg ​​og varierer efter art. Disse er kødædere. De danner en paraplylignende baldakin for at jage. Deres bytte omfatter fisk og krabber osv. De tager endda sjældent ærter, korn, majs osv. De lægger tre til syv æg. Begge forældre tager inkubation.

slags store fugle

19. Måge:

slags småfugle

Det videnskabelige navn er Laridae. Det er klassificeret i en højere klassifikation af Lari. Disse omtales ofte som måger. Findes hovedsageligt i de nordatlantiske områder. Lille kropsmasse er 68-160 g, og voksen måge er 1,8 kg. Kroppens længde er 25-30 cm for voksne småmåger og 64-79 cm for voksne store måger. Vingefanget på hver måge er 61-78 cm for lille måge og 1,5-1,7 cm for en voksen. Mågenes koblingsstørrelse er 1 for en svalehale, 2-6 for lille måge og 1-3 for stor sortmåge voksen. De lever af marine og ferskvandssøer fisk og hvirvelløse dyr. De drikker også havet og saltvandet.

søde fugletyper

20. Albatross:

typer af små fugle

Det videnskabelige navn på albatross er Diomedeidae. Det blev klassificeret under en højere klassifikation af Procellariiformes. De spænder i det sydlige hav og det nordlige Stillehav. Vingefang når op til 12 fod. De lever af krebsdyr, fisk og blæksprutter og skrald. Nogle gange tager de endda zooplankton. De lægger et enkelt æg med hvide rødlige pletter på. Hvert æg vejer 200 til 510 g. De yngler hver 18. måned. Denne slags fugl skaber reder ved hjælp af græs, buske, tørv, jord og pingvinfjer. Begge fugle tager inkubation. Chick bliver ynglet og bevogtet i tre uger. Det kan overleve i op til 50 år.

populære fuglearter

21. Gøge:

typer af små fugle

I den vilde fugls navne er gøgen en, og dens videnskabelige navn er Cuculidae. Det er klassificeret under en højere klassificering af Cuculiformes. Der er omkring 54 arter af gøg. Gøge findes mest i Asien, Australien, Afrika og Europa. De hæmmer områder som enge, marker og marsk. Nogle gange vises det endda i alpine regioner. Gøglængden når 12,6 til 14,1 og vejer op til 2,1 ounce. Hanner og hunner kan identificeres ud fra deres farve. Gøg lever af larver og insekter. Den lægger normalt 12 -22 æg pr. Sæson. Gøgenes levetid er seks år. Generelt forbliver gøg i Afrika i ni måneder, men det synger aldrig. Det er hangøgen, der synger for os.

typer af små fugle

22. Peafowl:

typer af store fugle

Påfugl er ellers kendt som påfuglen, som behandles som et kæledyr og en vild fugl. Der er to asiatiske arter blå for indiske påfugle oprindeligt fra indiske og Sri Lanka, andre fra Burma, som er grøn i farven. Den særlige egenskab ved deres fjer er, at den er markeret med øjne. Påfugle er utvivlsomt smukke fugle, der forbløffer os.

store fugletyper

Hovedet ses oven på hovedet af begge køn. Fjerdragtens fjerdragt er en blanding af brun, grøn og kedelig grå. Gennem vokalisering tiltrækker det peahens. Peafowl er altædende. De spiser blomsterblade, dele af planter, frøhoveder og insekter. Selv krybdyr, leddyr og padder tages. Disse er også tamme. Familien af ​​påfugle kaldes Bevy. De kan flyve meget højt på trods af deres massive tog. Selv hvide påfugle kan ses.

23. Ørn:

typer vilde fugle

På listen over almindelige fugle, ørn i en, der tilhører en familie af Accipitridae. Næsten 60 arter af ørne er fra Afrika og Eurasien. Selv 14 arter findes fra Central-, Sydamerika, Nordamerika og Australien. Ørne er kendt som betydningsfulde rovfugle med massivt hoved og næb. De fleste ørne er større end gribbe. Ørnes øjne er magtfulde; den har 3,6 gange menneskelig skarphed for ægteskabelig ørn. Eagles reden kaldes eyries og er bygget på høje klipper og høje træer.

typer af eksotiske fugle

De lægger to æg og kaldes som spids -rovdyr i verden, hvis kropsmasse varierer alt efter deres art. Ørne er ofte opdelt i fire kategorier: Harpey ørne, støvede ørne, slangeørne og fiskeørne. Harpy ørne jager i tropiske områder.

24. Moa:

typer af store fugle

Moa er en uddød New Zealand -fugl. Det videnskabelige navn på Moa er Dinornithidae. Det er klassificeret under klassificeringen Ratite. Den har to store arter ved navn Dionrnis robust og Dinoris novaezelandiae. Dens højde når omkring 3,6 m med halsen strakt ud. Vægten af ​​hver Moa kan være 230 kg. Disse er planteædere. Den unikke karakter ved Moa er, at de plejede at sluge gizzardsten. Disse sten er glatte. Moa æg størrelse varierer fra 120-240 millimeter og 4,7 til 9,4 cm. Hannen Moa inkuberer.

25. Elephant Bird:

forskellige slags store fugle

Det videnskabelige navn er Aepyornithidae. Disse er arter fra det 17. til det 18. århundrede. De boede engang på øen Madagaskar. Syv arter blev fundet i elefantfugle. Elefanthøjden er 3 m og vejer omkring 350 til 500 kg. Den lever for det meste i Australien og Ny Guinea. Det er en planteæder, og størrelsen af ​​dets æg er mere signifikant end en struds. Æggets omkreds er cirka 3 fod og 13 tommer lang med en kapacitet på 2 kejserlige gallon. De er enorme og er en unik variation af fugle.

40 forskellige fuglearter:

 •  Daglige rovfugle:

Disse er de fugletyper, der hovedsageligt er kendt som daglige rovfugle, der hører under størrelsesordenen Accipitriformes. Disse fugle bruger deres næb og skarpe kløer til at lemlæge byttet og kaldes også dagjægere. Sekretærfugl, californisk kondor, skaldet ørn er nogle af eksemplerne på disse fugle.

 • Vandfugle fugle:

Ænder, svaner og gæs er nogle af de populære vandfugle, der hører til Anseriformes -ordenen, og disse findes normalt i ferskvandsdamme. Anatidae, Anhimidae og Anseranatidae er de tre familier, du kan finde i denne rækkefølge. Nogle af eksemplerne på disse fugle er træand, canadagås, mandarinand.

 • Kolibrier & Swifts:

Apodiformes er den rækkefølge, som kolibrier og svin tilhører. Aegothelidae, Hemiprocnidae, Apodidae og Trochilidae er de familier, der er fremtrædende i denne rækkefølge. Nogle af eksemplerne på disse fugle er Amethyst Woodstar, Andean Emerald, Black Inca.

 • Kiwier & Uddøde fugle:

Kiwier er unikke arter, som du kun kan finde i området Newzealand og Australien. De tilhører ordenen Apterygiformes, og de fleste fugle er uddøde. Sydlig brun kiwi, Stor plettet kiwi, lille plettet kiwi, Okarito kiwi og North Island brun kiwi er de fem fugle, du kan finde i denne gruppe.

 • Hornbills & Hoopoes:

Hornbills og bøjler tilhører ordenen Bucerotiformes. Bucerotidar, phoeniculidae, bucorvidae og upupidae er de fire familier, der tilhører denne rækkefølge. African Grey Hornbill, Red-billed Hornbill, Pied Hornbill, Sri Lanka grå hornbill er nogle af eksemplerne.

 • Nightjars, Frogmouths & Oliefugle:

Nightjars, Frogmouths og Oilbirds er fuglefamilierne, der tilhører Caprimulgiformes rækkefølge, hvoraf natkrukke er den største familie. Du kan finde det over hele verden undtagen Antarktis. Oliefugl, Wallaces ugle-natkugle, Bjergugle-natkirke, Tawny frogmouth, Gould’s frogmouth er nogle af eksemplerne på disse typer fugle.

 • Serier:

Seriemas er de eneste fuglearter, der hører under Cariamiformes orden. Nutidens og uddøde fuglearter er en del af denne orden. Rødbenede serier, Sortbenede serier, Terrorfugle er nogle af eksemplerne på seriemas.

 • Emus & Cassowaries:

Der er to flyvende terrestriske fuglefamilier, der tilhører ordenen Casuariiformes, Emus og Cassowaries, der især er hjemmehørende i Australien. Få levende arter af denne orden er Cassowary, Casuarius unappendiculatus, Casuarius benneti, Emu.

 • Shorebirds:

Skofugle tilhører rækkefølgen af ​​Charadriiformes, der har omkring 350 arter i sig med karakteristiske træk blandt dem. Nogle af de fugle, der tilhører skofuglearterne, betragtes som truede. Nogle af fuglene i disse arter er Razorbill, hornpindsvin, Crested auklet, Rørploven.

 • Storke, Hejrer & Gribbe:

Storke, Hejrer og Gribbe tilhører Ciconiiformes orden. Disse er enten vandfugle eller fugle, der lever i nærheden af ​​vandet med forskellige egenskaber. Stor blå hejre, kvægrejre, snedækket egret, skobill er nogle af eksemplerne på arten.

 • Musefugle:

Der er kun seks arter af musefugle, der tilhører rækkefølgen af ​​Coliiformes, som du kan finde i Afrika syd for Sahara. Kastanjebagget mousebird, Bar-breasted mousebirds, White-backed mousebird, Blue-naped mousebird, Red-faced mousebird, White-headed mousebird er navnene på de seks arter.

 • Duer og Dodos:

Både de levende og uddøde arter af duer og dodoer tilhører ordenen Columbiformes. Du kan let genkende disse fugle overalt på grund af deres særpræg. Latterdue, Diamantdue, Passagedue, Dodo er nogle af eksemplerne på disse arter.

 • Kingfishers, Rollers & Bi-spisere:

Coraciiformes er rækkefølgen af ​​arter, der har farverige og forskellige fugle. Valser betragtes som den førende fuglefamilie af ornitologer med andre fuglefamilier relateret til dem. Nogle af eksemplerne på disse fugle er sortfisket isfugl, bæltet isfugl, abessinsk ruller, lilla dollarfugle.

 • Gøge, Roadrunners & Koels:

En af de berømte fugleordener er Cuculiformes, da den har gøer, der betragtes som parasitære sammen med Koels og Roadrunners. Gul-billed Gøg, Kastanje-breasted Malkoha, Greater Ani, Dwarf Cuckoo er nogle af eksemplerne på disse fugle.

 • Kagus & Solskin:

Kagus og sunbitterns er de eneste levende arter i størrelsesordenen Eurypygiformes, og mange andre er uddøde. Nogle af arterne er Kagu, Eurypyga, Sunbittern, Eurypyga.

 • Falke:

Falconiformes er rækkefølgen af ​​fuglearter, der er bedst kendt for deres rovdyr, idet Falcons er de fremtrædende. Nogle af eksemplerne på denne orden er vandrefalke, sort Caracas, almindelig tårnfalk, Crested Caracara.

 • Kyllinger & Kalkuner:

Kyllinger og kalkuner er arten i den mangfoldige gruppe af fugle, der tilhører Galliformes orden. Sorte orre, Malleefowl, Wild kalkun, Orange-footed Scrubfowl er nogle af eksemplerne.

 • Loons:

Der er fem fuglearter i rækkefølgen af ​​Gaviiformes, der også kaldes Loons. Du kan finde dem i vandkilderne, da de har svært ved at bevæge sig på land. Gul-billed loon, Red-throated loon, Common loon, Pacific loon, Arctic loon er nogle af de bedste eksempler i arten.

 • Kraner & Skinner:

Traner og skinner er de udbredte arter i Gruiformes rækkefølge, der er kendt for deres størrelse og andre funktioner. Nogle af eksemplerne er Sandhill -kran, australsk kran, Demoiselle -kran, Courlan eller limpkin.

 • Gøgruller:

Cuckoo Rollers er den eneste art i størrelsesordenen Leptosomiformes. Typisk kan du finde disse fugle på Madagaskar og Comoro -øerne.

 • Mesitter:

Madagaskar er det eneste sted, hvor du kan finde de eneste tre arter af mesitter, der tilhører ordenen Mesitornithiformes. Disse betragtes som truede arter, der er relateret til duer.

 • Turacos & Plantain Eaters:

Turacos og plantain eaters er de to fugle, der tilhører ordenen Musophagiformes. Det unikke ved denne ordre er, at den har pigmenter af en kobberbase i deres fjer med en kam på hovedet.

 • Hoatzins:

Hoatzins er fuglene, der har blå, bare ansigter, der tilhører rækkefølgen af ​​Opisthocomiformes. Der er en kam, der ligner en fan på hovedet af denne planteædende fugl.

 • Bustards:

Otidiformes er den orden, der har Bustards med unikhed i dem fra deres adfærd til udseende. Medmindre disse fugle er bange, foretrækker de at løbe og gå frem for at flyve.

 • Siddepinde fugle:

Passeriformes betragtes som den mest betydningsfulde fugleorden, der har siddepindefugle i sig. Med stærke muskler i deres stemmeboks og specifikke 12 halefjer, der gør dem unikke. Asiatisk fe-blåfugl, Orientalsk Skylark og Langhaletmejse er nogle af eksemplerne.

 • Pelikaner & Fregatfugle:

Fregatfugle, skarver og pelikaner er gruppen af ​​vandfugle, der tælles i rækkefølgen af ​​Pelecaniformes. Nogle af fuglene i denne rækkefølge er udpræget uddød eller kritisk truet.

 • Tropicbirds:

Tropicbirds, som navnet antyder, kan findes i de tropiske områder, der har havfugle, der tilhører ordenen Phaethontiformes. Rødhale tropicbird, White-tailed tropicbird og Red-billed tropicbird er de eneste tre fugle, der findes i denne rækkefølge.

 • Flamingoer:

Der er kun seks arter af flamingoer, der tilhører ordenen Phoenicopteriformes. De har en unik egenskab ved dem, der er høje og store.

 • Spætter:

Piciformes er den rækkefølge, som Spætter tilhører med stærke kæber. Dunet spætte, Moustached puffbird, Northern flicker og Brown jacamar er eksemplerne på denne ordre.

 • Grebes:

Grebes er fugle, der lever på kyster, der tilhører rækkefølgen af ​​Podicipediformes. Et af de unikke træk ved disse fugle er reder, der flyder på vand. Kortvingede grebe, rødhalsede grebe og stor crested grebe er nogle af eksemplerne.

 • Albatrosser & Petrels:

Albatrosser og Petrels er de typer havfugle, der kun kommer ud på landet til avl, der tilhører ordenen Procellariiformes. Nogle af eksemplerne på disse arter er peruvianske dykkerfetter, Laysan albatross, genert albatross og sortdækket petrel.

 • Papegøjer:

Psittaciformes er en rækkefølge af arter, der har en af ​​de berømte fugls papegøjer. Grå papegøje, Rose-ringed parakeet, Roseate Cockatoo, Rainbow lorikeet er nogle af eksemplerne på papegøjearter.

 • Sandkrus:

Sandhuse er en type ørkenfugle, der er en del af ordenen Pteroclidiformes. Spotted sandgrouse, tibetansk sandgrouse, Lichtenstein sandgrouse og Black-faced Sandgrouse er nogle af eksemplerne.

 • Rheas eller Nandus:

Rheas eller Nandus tilhører ordenen Rheiformes. De er store fugle, der ligner strudse, men er mindre og er flyveløse. Generelt fundet i Sydamerika er de fleste fugle i denne art uddød.

 • Pingviner:

Pingviner er de flygeløse fugle, der findes på den sydlige halvkugle, der tilhører ordenen Sphenisciformes. Gentoo -pingvin, kejserpingvin og Galapagos -pingvin er nogle af eksemplerne på de 18 typer pingviner, du kan finde i verden.

 • Ugler:

Ugler tilhører Strigiformes orden, og mange arter i denne rækkefølge er kødædende og natlige. Der er omkring 244 kendte arter af ugler.

 • Strudse:

Strudse er de eneste fuglearter, der tilhører ordenen Struthioniformes. Nogle af eksemplerne på disse arter er arabisk strudse (uddød), nordafrikansk strudse og masai -strudse.

 • Boobies & Gannets:

Foreningen af ​​havfugle, der hekker i en gruppe som Gannets og Boobies, tilhører ordenen Suliformes. Australasian gannet, Red-footed booby, Adams booby og Masked booby er eksemplerne.

 • Tinamous:

Tinamous er kyllingelignende fugle, der foretrækker at blive på jorden, der tilhører ordenen Tinamiformes. Nogle af eksemplerne på denne art er tinamou med hætte, tinmou med hvid hals, chilensk tinamou, dværg tinamou og spærret tinamou.

 • Trogoner & Quetzals:

Trogoner og quetzaler er de typer fugle, der lever på varmere steder, der tilhører en orden af ​​Trogoniformes. Strålende Quetzal, Narina trogon, cubansk trogon, Pavonine Quetzal, Red-naped trogon og Mountain Trogon er nogle af fugleeksemplerne i denne rækkefølge.

De mange mange forskellige fuglearter vidner om, hvor smuk vores økologi er. Fuglelisten ovenfor indeholder alle typer fugle, som vi kender og ikke kender. Nogle af de forskellige slags fugle med billeder og navne hjælper dig med at udforske og lære og mere om dem.

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er kun foreslået information. Hjemmesiden er på ingen måde ansvarlig, hvis der er en afvigelse med de originale fugle.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvad er de truede fugle i Indien?

Fugle og deres typer

Svar: Der er mange fuglearter, der er blevet betragtet som truede. Her er en liste over de fem mest truede fugle i Indien.

 • Stor indisk buste.
 • Skovugle.
 • Rødhåret grib.
 • Jerdons kurer.
 • Ske-faktureret sandpiper.

Q2. Hvad er den mindste fugl?

Typer af små fugle

Svar: Bikolibrien er den mindste fugl i verden. Hunnefugle er mere betydningsfulde end hanner, og hannfugle er i alt 57 mm lange. De vejer 1,6 gram.

Q3. Hvad er den største fugl på jorden?

Typer af store fugle i verden

Svar: Strudse, der almindeligvis findes i Afrika, betragtes som en kæmpe fugl i verden. De vejer så meget som to mennesker, hvilket er næsten 63 til 145 kg, mens mænd vejer 156 kg.

Billeder Kilde:  25.