40 forskellige typer fiskearter i verden og deres fakta

Fisk er medlem af den parafyletiske gruppe af organismer. Denne består af galdbærende akvatiske kraniater dyr med lemmer og cifre. De fleste af fiskene er hagfish, brusk, benede fisk og lampreys. Fisk er ectothermic, hvilket betyder koldblodig. Fisk er rigeligt i de fleste vandområder. Fisk er en vigtig ressource for mennesker over hele verden, især som mad, fordi den består af mange mineraler, vitaminer og proteiner, da den forbliver i vandområder. Disse tjener som religiøse symboler.

De trækker vejret gennem gællerne, som tjener samme funktion som vores lunger. Knoklede fisk har kun en enkelt gæll. Fisk har et kredsløb med lukket kredsløb. De er en altædende gruppe, fordi de lever af planter og andre små havdyr i vandområder. Fisk udskiller nitrogen og ammoniak. Fisk formerer sig meget i den åbne vandsøjle. Æggene har kun en gennemsnitlig diameter på en millimeter.

Typer af fiskearter i verden og deres fakta

Tag et kig på nogle af listen over fisketyper, der er ret almindelige rundt om i verden. De er alle unikke, men alligevel deler skønheden ved at være et.

Indholdsfortegnelse:

  • Fisketyper og navne
  • Bedste fisketyper at spise
  • Typer af akvariefisk

Alle typer fisk navne:

Nogle af de store fiskesorter, der er tilgængelige i verden, er som følger:

1. Siamese kampfisk:

Fisketyper 1

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på siamesiske kampfisk er kendt som betta splendens.

Familie og historie:

Denne fisk er klassificeret under klassificeringen af ​​betta. Det er en akvariefisk. Det tilhører en familie af familien Gourami. Andre navne på denne fisk er pla-kad og trey krem. De kan blande sig med andre fisk. Fiskens kropslængde er syv centimeter, og den vises i farverne rød, grøn, uigennemsigtig, albino, orange, gul og blå osv..

Levetid:

Levetiden for denne fisk er kun omkring 2 år. Vandtemperaturen skal være omkring 23 grader – 27 grader.

2. Almindelig karpe:

Fisketyper i Indien Almindelig karpe

Videnskabeligt navn:

Almindelig karpers videnskabelige navn er Cyprinus Carpio. Denne slags fisk findes i et flammende kløftereservoir, Mohave -søen, Aralsøen og flere steder.

Familie og historie:

Det er klassificeret under Cyprinus. Kropsmassen af ​​denne fisk er omkring 2-14 kg. Disse dyrkes i ferskvandssøer. Findes hovedsageligt i vandområder i Asien og Europa. De kan tåle lave iltniveauer.

Disse er altædende. Den kan lægge op til 300.000 æg i en enkelt gyde. Denne fisk tages som mad af mennesker over hele verden.

Levetid:

Levetiden for almindelig karpe er indtil 47 år.

3. Guldfisk:

Fisketyper 3

Videnskabeligt navn:

Guldfiskens videnskabelige navn er Carassius auratus. Det er klassificeret under den højere klassificering af Carassius. Det findes mest i Utah Lake.

Familie og historie:

Det er en akvariefisk. Denne fisk er hjemmehørende i Østasien. Det blev tæmmet i Kina, og senere racer har udviklet sig. Størrelsen af ​​denne fisk er 19 tommer.

Guldfisk har en evne til stærk læring, sociale læringsevner. Guldfisk er gregarious. De lever af insekter og planter. Guldfiskæg klækkes inden for 48-72 timer.

Levetid:

Guldfiskens levetid er omkring 30 år. Har vi ikke alle set en?

4. Oscar:

Fisketyper 4

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på Oscar er Astronotusoscellatus. Det er klassificeret under den højere klassificering af Astronotus. Andre navne på Oscar er tiger Oscar, marmor cichlid og fløjl cichlid.

Familie og historie:

Disse arter findes i Sydamerika, Australien, USA og Kina. Det ses som akvariefisk. Kropslængden på Oscar er omkring 36 cm og kroppens masse er 1,4 kg. De vokser hurtigt og er kødædende.

Levetid:

Disse har territorial adfærd. Levetiden for denne fisk er omkring 10-13 år.

5. Wels Havkat:

Fisketyper 5

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på Wells havkat er Silurusglanis. Det er klassificeret under klassificeringen Silurus. Det kaldes også som sheatfish.

Familie og historie:

Denne fisk findes for det meste i Bodensøen. Disse findes også i bassiner i Østersøen, det sorte og Det Kaspiske Hav. Størrelsen af ​​denne fisk er omkring 13 fod, det vil sige 4 m. Maksimal vægt er omkring 400 kg. Disse findes for det meste på ferskvandssteder. De lever af andre dyr, der lever i vandområder.

Brug:

Disse tages som mad af mennesker. Den er rig på proteiner og næringsstoffer.

Levetid:

Levetiden for denne fisk er omkring 60 år.

6. Zander:

Zander

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på Zander er Sander lucioperca.

Familie og historie:

Denne fisk er klassificeret under klassificeringen af ​​Sander. Det findes mest i Aralsøen og Bodensøen. Det kaldes også som gedde. Arter af Zander -fisk fra ferskvand og brakke levesteder i det vestlige Eurasien.

Brug:

Det spises af mennesker og er rig på næringsstoffer. Kroppens masse er 20 kg. Disse fisk kan være hybrid.

Levetid:

Levetiden for denne slags fisk er normalt meget mindre.

7. Europæisk havbass:

Fisketyper 7

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på europæisk havbass er Dicentrarchuslabrax.

Familie og historie:

Det er klassificeret under den højere klassificering af Dicentrarchus. Disse er primært havgående fisk. Disse ses også i brak og ferskvand. Det er også kendt som havdans. Disse markedsføres af loup de mer, robalo, spigola, brinzino, seabass fra Middelhavet og Branzino. Det betragtes som bordfisk. Det er for det meste natjæger og lever af små fisk som krebsdyr, blæksprutter og polychaeter.

Levetid:

Det har en levetid på omkring 25 år.

8. Northern Pike:

Northern Pike

Videnskabeligt navn:

Det er simpelthen kendt som en gedde i Storbritannien, Canada, Irland og nogle dele af USA.

Familie og historie:

Denne fisk er klassificeret under klassificeringen Esox. Det betragtes som et symbol på North Dakota. Det er grundlagt i Fort Peck Lake, Lake George og Lake of the Woods og mange flere. De lever af store bytte for dyr, der lever i vandområder.

Levetid:

Levetiden for denne fisk er omkring syv år i naturen.

9. Sværdfisk:

Fisketyper 9

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på sværdfisk er Xiphias gladius.

Familie og historie:

Det er klassificeret under den højere klassificering af Xiphias; Sværdfisk er kendt som bredbukke i nogle af landene. Disse migrerer fra et sted til et andet og findes for det meste i tropiske og tempererede dele af Det Indiske Ocean, Stillehavet og Atlanterhavet. De findes under dybden på 550m. De når en længde 9,8 fod og en masse på 650 kilo gram. Det kaldes som sværdfisk, fordi det har et sværdlignende spyd til at dræbe byttedyr og gøre det lettere at spise. Det er kraftige krigere.

Brug og levetid:

Det jages af mennesker og tages som mad og lever i cirka ni år.

10. Tench:

Tench

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på Tench er Tincatinca. Tench kaldes Schlei i Tyskland. Denne fisk er klassificeret under en højere klassificering af Tinca. Det findes mest i Bodensøen og Gardasøen. Det findes kun hovedsageligt i ferskvand og brakvand.

Familie og historie:

Det er et familiemedlem af cyprinid. Dens familie ses mest i Eurasien og Vesteuropa. Det findes endda i Baikal -søen. Disse er de bedste ressourcer til genoptagelser for mennesker. Det bruges til en bedre økonomi.

Levetid:

Den lever op til 15 år og kan leve i 30 år i fangenskab.

11. Atlanterhavstorsk:

Fisketyper 11

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på atlantisk torsk er Gadusmorhua. Det er kendt som benthopelagisk. Det er klassificeret under klassificeringen Gadus.

Familie og historie:

Det er et familiemedlem af Gadidae. Denne fisk findes bredt i Biscayabugten, nord for Ishavet, Nordsøen og Østersøen osv., Og den kan vokse op til 2 meter i længden og massen af ​​kroppen er 96 kg.

Brug og levetid:

Det forbruges i vid udstrækning af mennesker. Kommercielt kaldes det som codling eller torsk. Torskens levetid er omkring 25 år. Det opnår seksuel modenhed mellem to og fire år. Deres farve vil variere fra brun til grøn.

12. Atlanterhavsmakrel:

Atlanterhavsmakrel

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på atlantisk makrel er Scomberscombrus. Det er klassificeret under klassificeringen af ​​scomber.

Familie og historie:

Disse findes på begge sider af det nordlige Atlanterhav. Arter af atlantisk makrel kaldes som makrel eller Boston makrel. Næsten ti arter af en familie blev fanget i britiske farvande. Denne fisk vandrer mod kysten for at fodre med små fisk og rejer om sommeren. Det danner store skoler nær overfladen af ​​kolde og tempererede hyldeområder. De flytter til land, når vandtemperaturerne ligger mellem 11-14 grader.

Levetid og brug:

Makrelens levetid er omkring 20 år. Det bliver den bedste mad til mennesker.

13. Almindelig brasen:

Almindelig brasen

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på den almindelige brasem er Abramisbrama. Det er almindeligt kendt som karpebrasker, bronzebrasen, ferskvandsbrasen og Abramis -brasen.

Familie og historie:

Dette er klassificeret under klassificeringen Abramis. Det tilhører en familie af Cyprinidae. Den findes i Aral -søen og Bodensøen. Brasen er ca. 30-55 cm og vægten er ca. 2-4 kg. Registreret længde er 0 cm og vægt er 9,1 kg. Det er en altædende. Den spiser larver og havets plankton. Generelt gyder de i april til juni.

Brug og levetid:

Denne slags fisk bruges til både sports- og kommercielle formål og lever i cirka 29 år.

14. Basa fisk:

Fisketyper 14

Videnskabeligt navn:

Basafiskens videnskabelige navn er Pangasiusbacourti. Det er klassificeret under klassifikationen Pangasius.

Familie og historie:

Dette er arten af ​​havkat. Det tilhører en familie af Pangasildae. Den indfødte i basa er ved Chao Phraya og Mekong bassiner i Indonesien. Disse er mærket i Australien og Nordamerika som basa, panga, swai og bocorti osv. Basafiskens krop vil være tung og kraftig. Kroppens længde er 120 centimeter. De lever af planter. De gyder på oversvømmelsessæsonen i juni, som har et gennemsnit på 5 cm.

Brug og levetid:

Det bruges som frossen mad i nogle lande. De er rige på proteiner og er en flodfisk og har en lang levetid, som endnu ikke er bestemt.

15. Europæisk fisk:

Fisketyper 15

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på europæisk fisk er Percafluviatilis. Det er kendt som rødfin aborre, engelsk aborre og aborre. Det er klassificeret under den højere klassificering af aborre.

Familie og historie:

Disse ses i det nordlige Asien og Europa. Fiskens kropslængde vil være 60 cm og vægten være 2,8 kg. Aborre gyde aflejringer æg i slutningen af ​​måneden april og begyndelsen af ​​maj på vandplanter. Æg vandrer gennem fugle til andre farvande, da æg klæber til fuglens ben.

Levetid:

Disse er for det meste akvariefiskene og lever i over 22 år.

16. Regnbueørred:

Regnbueørred

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på denne type fisk er regnbueørreder er Oncorhynchus mykiss. Det er klassificeret under klassificeringen Oncorhynchus.

Familie og historie:

Disse er laksefiskarter. Det er repræsenteret som symbol Washington. Det findes Flaming Gorge Reservoir, Watauga Lake og Lake Mohave og mange flere. De lever i oceaner i to – tre år og flytter til gyder. Gydninger af disse fisk kaldes som stålhoved. Maksimal masse af et legeme er omkring 9 kg.

Brug og levetid:

Det introduceres som mad og sport for næsten 45 lande i verden. Deres levetid er normalt omkring 11 år og er en af ​​de sundeste fødevarer, der skal medtages i din kost.

17. Ocean Sun Fish:

Fisketyper 17

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på Ocean sunfish er Mola mola. Det er klassificeret under klassificeringen af ​​mola.

Familie og historie:

Det er den tungeste benede fisk i verden. Sunfish kost består hovedsageligt af vandmænd; årsagen er, at den er ernæringsmæssigt dårlig. Disse vil blive mad til rovdyr som en søløve, dræberfisk osv. Disse er hjemmehørende i tropiske farvande og tempererede til ethvert hav i verden. De svømmer op til 26 km om dagen.

Brug og levetid:

Yummy retter kan laves af solfisk, og de lever normalt i cirka 10 år i fangenskab, mens deres levetid i deres naturlige habitat ikke er kendt.

18. Klatfisk:

Typer af havfisk Klat fisk

Videnskabeligt navn:

Blobfishs videnskabelige navn er Psychroulutesmarcidus.

Familie og historie:

Fisken er klassificeret under klassifikationen Pdychrolutes og er en dybhavsfisk. Det er et familiemedlem af Psychroulutidae. Det findes i havvandet i Australien, New Zealand og Tasmanien. Blobfish længde er typisk kortere end 30 cm. De lever i dybder mellem 600 og 1200 m. Den lever af krebsdyr.

Levetid:

Deres levetid er ikke bestemt.

19. Blå fisk:

Fisketyper 19

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på bluefish er Pomatomussaltatrix.

Familie og historie:

Denne fisk er klassificeret under klassificeringen Pomatou og tilhører en familie af Pomatomidae. Illawarra -søen, Sortehavet og Macquarie -søen er stederne at se denne fisk. Det er marine pelagiske fisk, der findes i tempererede og subtropiske farvande. Det er også kendt som en skrædder i Australien. Bluefish er en moderat proportioneret fisk med en gaffelhale. Kroppens længde varierer fra 20 -60 cm og kroppens masse vil være på 14 kg. De lever i grupper og er hurtige svømmere.

Levetid:

Levetiden for denne fisk er omkring ni år.

20. Doktor Fish:

Fisketyper 20

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på doktorfisk er Garrarufa.

Familie og historie:

Det er klassificeret under klassificeringen af ​​Garra. Andre navne på læge fisk er benfisk, Kangal fisk og nibble fisk. Arten opdrættes i tyrkiske flodsystemer.

Brug og levetid:

Disse bruges i en spabehandling til hudpatienter til at helbrede psoriasis. De forekommer i vandløbsoplande i Central Mellemøsten og den nordlige del af Syrien, Tyrkiet, Oman, Iran og Irak. Denne slags fisk lever i omkring 6-7 år.

21. Zebrafisk:

Fisketyper 21

Videnskabeligt navn:

Zebrafiskens videnskabelige navn er Danio rerio.

Familie og historie:

Det er klassificeret under klassificeringen af ​​danio. Zebrafisk findes i tropisk ferskvand og tilhører minnefamilien af ​​ordenen Cypriniformes. Den er hjemmehørende fra Himalaya -regionen. Dette er en populær akvariefisk. Det sælges under handelsnavnet zebra danio. Zebrafisk bruges i vid udstrækning som en modelorganisme i videnskabelig forskning. Det er den første hvirveldyr, der kloner. Det findes i regioner som Indien, Bangladesh, Nepal, Burma og Pakistan. Disse ses mest i Ganges -regionerne. Disse er altædende. Det betyder, at deres bytte omfatter plankton af Phyto og zoo. Disse ses i akvariet.

Levetid:

Deres levetid er normalt 5,5 år og viser tegn på ældning over tid.

22. Sand Steenbras:

Fisketyper 22

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på sand Steenbras er Lithognathusmormyrus.

Familie og historie:

Det er klassificeret under klassificeringen af ​​Lithognathus. Det er en havfisk og tilhører en familie af Sparidae. Sandstenbras findes på lavt vand i Middelhavet og i det østlige Atlanterhav fra Frankrig til Sydafrika. Det observeres endda i Rødehavet og Mozambiques kyst i Det Indiske Ocean. Kroppens længde vil være omkring 55 cm, og vægten vil være omkring 1 kg.

Levetid:

Deres levetid er ikke kendt endnu.

23. Nile Tilapia:

Nile Tilapia

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på Nile tilapia er Oreochromis niloticus.

Familie og historie:

Det er klassificeret under klassificeringen Oreochromis. Den findes i Victoriasøen. Dens indfødte er fra Afrika og Gambia. Det kaldes også som mango tilapia. Kroppens længde er 6o cm og vejer op til 4,3 kg. Det er en altædende. Det fodrer både plankton og skadelige gasser som kuldioxid, ammoniak og hydrogensulfid. Den røde hybrid tages som plathaptim på thai. Det betyder, at det er en granatæble fisk eller rubin fisk. I forskellige fisketyper i Indien vil det være en.

Levetid:

Deres levetid er normalt i ni år.

24. Flathead Grey Mullet:

Ferskvandsfiskliste Flathead Grey Mullet

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på fladhovedet grå multe er Mugil Cephalusi. Det kommer på listen over forskellige typer ferskvandsfisk.

Familie og historie:

Det er klassificeret under klassifikationen Mugil. Flathoved grå multe fundet i Det Røde Hav og søen Awoonga. Det findes i kystnære tropiske og subtropiske farvande verden over. Kropslængde er omkring 30-75 centimeter. Det er velkendt som mobbe, gråmule, almindelig multe, multe og havmule. De lever af alger i ferskvandet.

Brug og levetid:

Det er særlig mad til mennesker over hele verden. I Egypten bliver det saltet, tørret og syltet for at lave feseekh. Deres levetid er omkring 11-16 år.

25. Europæisk ål:

Fisketyper 25

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på europæisk ål er Anguilla Anguilla.

Familie og historie:

Det er klassificeret under den højere klassifikation af Anguillidae. Det er en fisk som en slange og katadrom fisk. Kroppens længde når op til 1,5 m og når sjældent 1 m. Kroppens masse vil være 3,6 kg.

Brug og levetid:

Det spises af et menneske som en rig fødekilde. Dens art er uddød og lever i cirka 60 år.

26. Neon Tetra:

Neon Tetra

Videnskabeligt navn:

Det videnskabelige navn på Neon tetra er Paracheiodoninnesi.

Familie og historie:

Det er klassificeret under klassifikationen Paracheirodon. Dette er ferskvandsfisk, der tilhører en familie af characinfamilie. Dens indfødte er i sorte farvande. Det ses i nogle af de lande som Peru og Brasilien osv. Tetraer er altædende. Den opbevares i samme tank, da shoaling -effekten er behagelig, når de svømmer rundt i tanken.

Levetid:

Det er en akvariefisk og lever i cirka fem år.

Typer af fisk at spise:

Selvom der er forskellige slags fisk i det akvatiske økosystem, som du kan lave mad, er det ikke alle, der er egnede til madlavning. Læger anbefaler at spise fisk tre gange om ugen for at få det bedste ud af deres næringsstoffer. Muslinger, østers, hummer, rejer har et højt indhold af kviksølv i sig, og overskydende indtagelse af disse fisk anses ikke for at være sikkert. Her er de sikreste spil.

1. Laks

Laksefisk har et højt indhold af omega-3. Omega 3 er kendt for at reducere blodtrykket og er en god proteinkilde.

2. Tun

Tun er en anden slags fisk, der er rig på omega 3. Det er især godt for gravide og det voksende foster. Det er en glimrende kilde til animalsk protein.

3. Sardiner

Fisk har generelt omega 3 i dem, der sænker risikoen for slagtilfælde, depression og også nogle kræftformer. DHA og fedtsyre i Tilefish giver næring til hjernen og er en sund mulighed at inkludere i din kost.

4. Torsk

Torsk er en god kilde til hjertesunde omega-3 fedtsyrer og er især rig på magert protein og vitamin B-12. Den fås hele året og vejer alt fra 1,5 til 100 pund. Mange kulturer betragter kinderne og tungen som delikatesser.

5. Tun

Tunfisk på dåse har lavere kviksølvniveauer end tunbøffer og sushi, og to dåsemad tunfisk om ugen er godt for kroppen. Gravide bør ikke spise hvid tun på dåse og bør begrænse indtag af let tun. Grunden til at det er dårligt, er på grund af de høje niveauer af kviksølv i dem. Indtagelse af store mængder af disse kviksølv høje fisk og skaldyr kan resultere i høje niveauer af kviksølv i menneskekroppen. Hos et foster eller et lille barn kan dette skade hjernen og nervesystemet.

Typer af akvariefiskarter:

Hvis akvariet er din første gang, her er nogle af de fisk, du kan vælge til det.

Forsigtig: nogle af dem har superkræfter!

1. Guldfisk:

Guldfisk findes i mange forskellige størrelser og farver. Det foretrukne valg af mange er den mere avancerede sort med boblende hoveder og viftede haler. De er gode til begyndere, der har et uopvarmet akvarium. Disse fisk foretrækker temperaturer mellem 62-74 grader Fahrenheit. Deres supermagt er, at de ældes langsommere og lever længere, når de bliver passet godt.

2. Bloodfin Tetras:

Denne fisketype har en sølvkrop og ridefinner, der er slående. De lever op til 10 år og er meget aktive. Det foretrækker normalt at bo i en gruppe og er næsten altid fredeligt. De er ellers genert fisk, når de holdes isoleret. De skjuler normalt og har en tendens til at holde sig væk fra skolen, når de er syge. Deres speciale er, at de hopper overdrevent, så husk at holde din tank lukket.

3. Hvid sky:

Dette er endnu en type fisk, der er lille og tåler kolde temperaturer. Nogle mennesker opbevarer dem i udendørs damme i løbet af sommeren. De tåler temperaturer helt ned til 60 grader Fahrenheit. Det er en hårdfør fisk, der har tendens til at leve i de midterste og øverste områder af tanken. De foretrækker at bo i en gruppe. En specialitet er, at de er lette at vedligeholde og generelt viser et fredeligt temperament.

4. Danios:

Danios er en slags fisk, der kræver en opvarmet tank. En opvarmet tank gør det muligt for dig at beholde mange varianter af dem. Denne fisk er hårdfør og klarer sig godt under forskellige forhold og er derfor et perfekt første valg. Danios er aktive og små. De foretrækker at være i en gruppe nær overfladen af ​​vandet. Den eneste gode del ved dem er, at de ikke er kræsne spisere og klarer sig godt med flager.

5. Black Molly:

Black Molly er en fredelig fisk. Det er et godt valg, hvis du vil have en fællesskabstank med flere typer fisk. En stor fordel ved at vælge denne fisk er, at den kan tilpasse sig frisk, brakholdigt og saltvand. Så du kan slappe af, når du skal opsætte en tank. Disse fisk foretrækker en temperatur, der spænder fra 70 til 82 grader Fahrenheit.

6. Sort nederdel Tetra

Den sorte nederdel tetra er en anden fredelig fisk, der bør holdes i et par eller i en større gruppe. Disse er hårdføre fisk og er gode spisere. De vil spise enhver tilberedt mad. De har en tendens til at svømme midt i tanken og hader at blive konfronteret. Sørg for at holde planterne omkring, så de kan gemme sig.

7. Kuhli Loach

Kuhli Loach er en ållignende fisk, der er hårdfør fisk, som vil være en god tilføjelse til din tank. Det er en bundboer, der er unik ved, at den gemmer sig i dagtimerne. Du kan se, at den tunnellerer under gruset eller gemmer sig i en hule. Det vil derfor være en god idé at tilbyde skjulesteder for denne fisk. Specialiteten ved denne fisk er, at de holder tanken ren ved at spise den mad, der falder oven fra bunden af ​​tanken.

8. Swordtails

Disse er de hårdføre og langvarige fisk, hvilket gør den perfekt til begyndere. Med en række farver at vælge imellem, kan du tilføje dem til din tank for en række. Specialet ved dem er, at de tilføjer en vis grad af lysstyrke til din tank og dermed forbliver attraktive.

9. Betta

Betta (1) leveres med en attraktiv blitz og farve. Denne type fisk i Indien er ret almindelig i tankene. Det anbefales kun at have en af ​​slagsen i tanken. Ellers kan de ende med at kæmpe med hinanden. Deres speciale er, at de er fremragende krigere.

10. Platies

Platies er gode til begyndere, fordi der er så mange sorter at vælge imellem. De kommer i forskellige farver. De er også selektivt opdrættet til at lave en ny kombination af farver. Deres speciale er, at de næsten altid har flager eller tørret mad. Så du behøver ikke tænke på, hvad du skal fodre dem.

[Se mere: Kissing Styles og Typer]

Et akvarium er en god tilføjelse til dit hus. På trods af dette er nogle fisk fremragende kilder til protein og omega 3 for kroppen. Mens nogle af dem er uegnede til forbrug, er de andre fyldt med næringsstoffernes godhed. Sørg for at vælge den rigtige at spise og den rigtige til at medtage i din tank.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80