8 forskellige typer is fra førende smag og kegler

Hvad er is?

Til at begynde med introduktionen af ​​is er det det allerførste navn, der kommer til at tænke på, når vi taler om noget sødt. Is er en cremet fornøjelse, der er lavet med den perfekte blanding af mælk, fløde, sukker og andre smagsstoffer. Denne blødfrosne glæde har været folks favorit i mange år nu. Det er ikke kun populært blandt børnene, men de forskellige slags is er også populære blandt alle aldersgrupper af brugere.

Isens betydning og betydning:

Isen blev først spist som råis med honning, rosenvand eller frugtsaft. Det var senere ved brug af forskellige teknikker, at is fik sin nuværende form sammen med varierende issmag. Is kom i Indien i det 16. århundrede, hvorimod en af ​​de populære sorter af is, kaldet Kulfi, blev opfundet i Indien ved hjælp af de traditionelle og naturlige smag. Der er nu nogle af de bedste issmag at vælge imellem.

Forskellige typer is

Forskellige typer is i Indien:

I øjeblikket er der forskellige typer is, som man kan smage. Disse forskellige isvarianter kan yderligere kategoriseres i forskellige slags. Når vi taler om is, er der en række opskrifter, former og iskegler tilgængelige. Lad os nu se på de forskellige isvarianter afhængigt af de forskellige nævnte kategorier.

1. Type is efter opskrift:

Du kan prøve en række opskrifter, når det kommer til is. Uanset om du har problemer eller problemer med nogen af ​​de brugte ingredienser i is; du kan helt sikkert få et alternativ til det ved at ændre opskriften. Følgende er de bedste istyper efter opskriften:

a) Hårde is:

forskellige typer is

Dette er den traditionelle type is, der fremstilles ved hjælp af mælk, sødestoffer, fløde, æg, sukker og stabilisatorer. Disse is findes i butikker, caféer og isbarer i en liste med forskellige smagsvarianter. Dette er de almindelige is, du spiser uden nogen særlig procedure eller ingrediens tilsat af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du ikke har problemer med hverken din fordøjelse eller spisevaner, kan du simpelthen spise disse is uden at bekymre dig om noget andet.

b) Franske is:

typer is med navn

Hvis du tænker på, at fransk is kun ville være populær i Frankrig, så ville disse iss popularitet i hele verden helt sikkert overraske dig. Disse is fremstilles ved hjælp af en vaniljesaus sammen med mælk, fløde, æggeblommer osv. Disse is er også populært kendt som vanilleis.

c) lette is:

forskellige slags is

Disse er ligesom de almindelige lette is med kun et minuts forskel. Mælken, der bruges til fremstilling af disse is, indeholder 25% mindre fedt. Som et resultat er resultatet let is. De mennesker, der kan lide at vedligeholde deres krop, kan tage en bid af disse is. Disse lette is er lette og bekvemme at fordøje for forbrugere i alle aldersgrupper.

d) Økologiske is:

alle former for is

Denne type is indeholder isnavnene, der kun er lavet med naturlige og økologiske ingredienser. Disse is betragtes generelt som god is, da de ikke har nogen bivirkninger på kroppen.

e) Ingen sukkeris:

is sort sort navn

Som navnet angiver, fremstilles disse is enten ved hjælp af kunstige sødestoffer eller sukkererstatninger. Nogle af de nyeste is fremstilles ved hjælp af denne opskrift for at hjælpe folk med at smage isens smag sammen med at passe på deres daglige kost. Disse is kan også betegnes som sukkerfri is.

f) Bløde is:

bedste type is

Disse bløde is fremstilles ved højere temperaturer end almindelige is. Produktionsprocessen, der udføres ved en højere temperatur, hjælper isblandingerne med at være bløde, glatte og cremede i den maksimale tid.

Disse is er generelt blødere end de almindelige is og foretrækkes af ældre borgere, der kan have problemer med at fordøje og spise de normale hårde is.

g) Laktosefri is:

alle slags is

Laktose er en slags sukker, der generelt findes i mælk og de fleste mejeriprodukter. Der er mange mennesker, der har laktoseintolerance, hvilket betyder, at de har et problem med at fordøje laktose. For at være specifik betyder laktoseintolerance ikke, at du er allergisk over for mælk eller mejeriprodukter, men det betyder ganske enkelt, at du vil føle dig dårlig efter at have indtaget nogen af ​​mejeriprodukterne.

For sådanne mennesker er is, der er laktosefri, det bedste valg. Dette hjælper folk med at nyde disse fantastiske is desserter uden at føle sig dårlige eller anderledes.

h) Glutenfri is:

alle is navneliste

Glutenfri is er til mennesker, der har cøliaki eller mennesker, der lider af glutenfølsomhed. Cøliaki er svær at inspicere, og derfor bør der udvises særlig omhu for disse mennesker. For mennesker, der har sådanne problemer, er det vigtigt altid at vælge glutenfri is for ikke at støde på problemer, mens de nyder denne dessert.

2. Type is efter former:

Nu til at begynde med listen over is efter de forskellige former, kan du også finde flere muligheder i denne kategori. Der er et stort antal muligheder, der kan prøves i henhold til forbrugernes forskellige stemninger og behov. Her er de forskellige typer is i henhold til formen:

a) Iskegler:

typer iskegler

Den første og mest berømte isform er iskeglerne. Kogler blev opfundet i år 1904, og indtil nu hersker de i forbrugernes hjerter. I enkle ord er iskeglerne spiselige hule kogler, hvor is hældes og derefter serveres. Med en række ændringer, der er afprøvet, fås disse iskegler også i forskellige varianter, hvilket blot tilføjer smagen af ​​denne fantastiske dessert.

b) Ispinde:

typer isbarer

Dette er en anden berømt form for isform. Hvis du ikke er i humør til at prøve iskeglerne, skal du helt sikkert prøve isbaren. Det er den type is, der er frosset med en træpind, der rager ud fra ligene. Disse pindeis er ret populære i hele verden. Du kan simpelthen tage en ispind og smage den, mens den er god til at gå. Det eneste problem med disse ispinde er, at det bliver lidt rodet, når isen begynder at smelte.

c) Iskager:

typer iskage

Dette er den tredje type is kategoriseret efter dens form. Disse er de frosne kager, der er lavet til at levere fuld is til forbrugerne. Forskellige varianter af is får form af kager, hvilket resulterer i at gøre isene lette og bekvemme at spise.

d) Isbøtter:

typer ismærker

Hvis du er en af ​​dem, der elsker at spise is, ville isspandene være den bedste løsning for dig. Isen hældes direkte i plastbeholdere eller spande. Skovlene kan variere fra størrelse til størrelse og fås i den lille størrelse sammen med den store familiestørrelse.

Denne isform foretrækkes generelt til fester eller arrangementer, eller når du har hele din bande venter på isen.

e) Ice Cream Floats:

typer isflåd

Floats er generelt den lækreste kombination af væske sammen med is, der flyder på toppen. Denne type er meget berømt med navnet på flydende dessert, der gør brug af kulsyrebobler til at levere den fantastiske tekstur og smag til forbrugerne. Det er generelt en eller to kugler is, der flyder oven på et glas, der indeholder væske.

Væsken inde i glasset er generelt en brusende væske, der hjælper med at danne kulsyrebobler og dermed i isens flydende. Den mest foretrukne kombination i floats er koks og is i forskellige varianter.

f) Ice Cream Sundae:

forskellige former for is

Dette er den mest populære og berømte isdessert til rådighed. Det er kombinationen af ​​is sammen med forskellige påfyldninger og sirupper, der forstærker smagen af ​​denne fantastiske dessert. Generelt laves is sundae ved at tilføje nogle kugler is i et højt glas. Senere tilsættes den forskellige smag af ingredienser, toppings og sirupper på isskålene. Hele kombinationen resulterer i det resultat, der har potentiale til at få ethvert hjerte til at friste.

Du kan prøve at eksperimentere med forskellige varianter af sirup, ingredienser, is og toppings for at få en ny sundae hver gang.

3. Typer af iskegler:

Hvis du tror, ​​at du kun kan få varierende smag i is, så skal du også tjekke disse forskellige muligheder i typerne af iskegler. De forskellige varianter af is, når de kombineres med disse sprøde, sprøde lækkerier, kan helt sikkert forbedre den overordnede smag. Her er de forskellige typer iskegler, som du kan prøve:

a) Kagekegler:

slags iskegler

Disse kegler er også kendt som wafer kegler og er ekstremt lette, subtile og flakede. Sørg for, at din kagekegle ikke er for intetsigende, da den kan overskygge isens smag. Disse kegler er perfekte til børn og kan variere i forskellige størrelser. Disse kogler er en bare perfekt kombination af sødme og sprøde og forbedrer derfor isens smag. Disse kegler fremstilles ved hjælp af en blanding (ligesom en kagemix), mel, sukker og sødestoffer. Da disse kogler fremstilles ved hjælp af kage eller wienerbrød, er disse den bedste mulighed for at blive brugt sammen med is.

b) Kringle kegler:

forskellige typer is

Disse kegler er et alternativ til søde iskegler. Disse er saltede, men alligevel en sprød mulighed for en issmag og giver dermed en sød og saltet kombination til forbrugerne. De tilføjer et andet twist til de traditionelle varianter af is og accepteres dermed overraskende af de fleste forbrugere. Disse kegler er den perfekte ledsager til både bløde is og hjemmelavede is.

Disse kogler fremstilles ved hjælp af hvedemel, en knivspids salt sammen med en tilstrækkelig mængde sukker. De kan også bruges til håndlavede is, der har rige teksturer. De forskellige sorter af kringletkegler gør det let for brugerne at vælge deres ønskede størrelse efter deres humør og behov.

c) Sukkerkegler:

alle slags is smag

Disse kogler er klassiske og de traditionelle iskegler, som vi alle elsker at ledsage med vores issmag. Disse kegler er den perfekte erstatning for kagekeglerne uden at gå på kompromis med smagen og smagen af ​​is. Koglerne fremstilles ved hjælp af proceduren, men processen afsluttes ved at tilføje brunt sukker, hvilket giver den nødvendige sødme til keglerne.

Disse kegler har også en høj styrke og tykkelse på grund af den rigtige blanding af mel og fiber. Endvidere forhindrer keglernes koniske form ethvert brud, mens du spiser isen.

d) Vaffelkegler:

alle former for is

For at forbedre smagen og smagen af ​​den søde is kan der ikke være en bedre ledsager end vaffelkeglerne. Disse kegler er den nyeste tilføjelse til de is, der er elsket af alle. På kort tid er disse vaffelkegler blevet alle iselskernes favorit. Ikke kun disse kogler forbedrer smagen af ​​is, men disse tilføjer også charme til isens udseende.

Disse kogler leverer den sprøde og søde smag og kommer dermed sammen med enhver af mælkeisene. Nogle mennesker foretrækker at tilføje brunt sukker til disse vaffelkegler for at forbedre dens smag. Brugen af ​​fiber under fremstilling af disse kogler sikrer, at der opstår minimale brud, når forbrugerne nyder deres smag.

Alle disse kegler fås i forskellige størrelser og tilfredsstiller dermed hver enkelt forbruger med deres forskellige behov og krav. Med et stort antal muligheder på markedet, står du aldrig over for noget problem, når du vælger din yndlingsis i den ønskede mængde og mængde. Du vil helt sikkert blive forelsket i hver eneste række kegler, der findes på markedet, da hver af dem giver en anden smag til isens originale smag.

10 bedste smag i is:

Der er et utal af issmag. I betragtning af isens popularitet blandt folket kommer producenterne konstant med nye smag. Sammen med den traditionelle vaniljeis, chokoladeis, mangois osv. Er der nu mange forskellige varianter tilgængelige.

De 10 bedste smagsvarianter af is er som følger:

 • Hindbæris.
 • Kaffe is.
 • Karamelis.
 • Havsalt is.
 • Bubble Gum Ice Cream.
 • Småkager og fløde.
 • Mintis med chokoladechip.
 • Jordbær is.
 • Citron Sorbet Is.
 • Pebermynte is.

Kulfi is er også en god mulighed i is smag, der er lavet med alle de indiske ingredienser.

Istyper navne

Sundhedsmæssige fordele ved is:

Vil du tro, hvis vi siger, at det er en fordel at spise is? Som en overraskelse kan det være en række fordele at spise is. Ja, du hørte det rigtigt. Is har mange sundhedsmæssige fordele. Nogle af dem er som følger:

 • Kilde til vitaminer: Is er en stor kilde til vitaminer, der er afgørende for vores krop. Is er en rig kilde til vitamin A, B, B12, C, D, E og K.Det forhindrer også blodpropper.
 • Reduceret kræftrisiko: Ikke mange mennesker er klar over, at is reducerer risikoen for kræft. Tilstedeværelsen af ​​en tilstrækkelig mængde calcium i is hjælper med at reducere de kræftfremkaldende celler.
 • Rig på energi: Is frigiver den nødvendige mængde energi i kroppen ved hjælp af kulhydrater, fedtstoffer og proteiner, der er til stede i dem.
 • Reducerer stress: Is kan stimulere lykkehormonet i kroppen kaldet ‘thrombotonin.’ Frigivelse af flere glade hormoner reducerer mængden af ​​stress i kroppen.

Uanset alder elsker vi alle at spise is i årevis. Udover at levere den lækreste oplevelse er isene også gavnlige for helbredet. Så nu kan du stoppe med at tænke, før du tager din yndlingssmag af is. Lad os vide, hvilken issmag der er din favorit, og hvordan du kan lide at ledsage den med? Kommenter nedenfor din kærlighed til is. Vi vil meget gerne høre dig.

Slip nu bare ved at se på isbillederne og få dig en velsmagende is. Til sidst, lad os slutte af med det berømte ordsprog, jeg skriger, du skriger, vi skriger alle efter is!