Typer af hunde: 30 Højest rangerede billeder af hunderacer 2021

Hvem elsker ikke kæledyr? De er blevet en del af hver husstand. Hunde er et populært valg af kæledyr, da de hjælper os på mange måder. Flere racer og typer giver os en god idé om, hvad du vil have i et kæledyr, og hvilken slags kæledyr der passer til din familie og livsstil. Hundetyperne og deres anvendelse i flere tjenester hjælper dig med at træffe et valg meget mere håndterbart! Her er en liste over intelligente og venlige hunde med billeder.

Kæledyr ses i masser af familier næsten overalt i verden, især i den vestlige del af jorden. Kæledyr omfatter meget ligesom hunde, katte osv. Hund hjælper mennesker på mange måder som besætning, beskyttelse, militær, jagt og bistand af en præst. Selv kaldes den menneskets bedste ven i den vestlige verden.

Liste over alle slags bedste hunde navne 2021

30 Liste over alle slags bedste hundeprofilnavne 2021:

Her viser vi 30 venlige og intelligente hundetyper i verden og deres navne med billeder.

1. tysk hyrde:

Forskellige typer hunde

Tysk Shepard stammer fra Tyskland. Dette er en ny hunderace, der stammer fra år 1899. Disse kaldes som arbejdshunde, der er udviklet til at hyrde får. En tysk hund har en masse styrke, lydig, intelligent og meget veluddannet. Det kaldes den næstmest populære hunderace i USA og fjerde mest populære i Storbritannien.

Racens højde starter ved 60-65 cm for hanner, og for hunner var højden 55-60 cm. De observerer for det meste i solbrun/sort og rød/sort. De har en dobbelt frakke. Det ydre lag fælder rundt, og den tykke underuld er meget tæt. Levetiden for den tyske Shepard er 10,5 år.

2. Bulldog:

Forskellige hunde

Bulldogs oprindelsesland er fra England og Storbritannien. Bulldogs kaldes endda britisk bulldog og engelsk bulldog. Den gennemsnitlige levetid for en bulldog er 07 til 10 år. De har små næsehulrum og er følsomme over for varme. Dens højde er omkring 12-16 tommer. Mændenes vægt varierer fra 53-55 pund og hunner 49-51 pund. Disse typer hunde dyrkes som kæledyr. De har brug for motion, ligesom andre hunde.

3. Golden Retriever:

Typer af hunde

Golden retriever stammer fra Skotland, Storbritannien og England. Det er meget pålideligt, troværdigt, venligt og intelligent. Dens højde er for hunner varierer fra 55-57cm og han 58-61cm. Vægt af han 29,5-34 kg og for hunner 25-32 kg. Disse bruges som førerhunde. Levetiden er omkring 11-12 år.

4. puddel:

Alle typer hunde

Disse ses mest i Frankrig og Tyskland. Den er meget aktiv, opmærksom, intelligent, trofast og endda uddannet. Højden varierer fra 35-45cm. Det er en vandtype hund. Pudler slidte bedst i showet i 1966 og 1982 og blev også uddelt. Disse typer hundehunde fås i flere farver. Levetiden er omkring 12-15 år.

5. Shih Tzu:

Typer af små hunde

Det stammer fra Kina. Andre navne er kinesisk løvehund og krysantemumhund. De er kuld i størrelse op til 1-8. Vægt for både kvinder og mænd varierer fra 8,8-16 lbs. Højden er også den samme for begge områder fra 7,9-11 tommer. Den fås i nogle farver som brindle rød, guld osv. Disse er legende, udadvendte, loyale og blide. Shis levetid er 10-16 år.

6. Mopshund:

Typer af hundehunde

Disse stammer fra Kina, og da de migrerede til Europa i det sekstende århundrede, blev de populære. Det blev udviklet som en passion af dronning Victoria i det 19. århundrede. Ligeledes blev den overført til den kongelige familie. Disse typer hunde er stærke og aggressive og egnede til at vokse i hus. Disse har en doven natur. Dens højde er 30 cm. Levetiden er 12-15 år.

7. Engelsk Mastiff:

Typer af hunde navn

Disse hunde racer stammer fra England. Det kaldes endda som Mastiff eller Old English Ma tiff. Dens pels er smuk og glat. Disse er rolige, værdige, kærlige, modige og beskyttende. Højden varierer mellem 70-91 cm for både kvinder og mænd. Mændenes vægt er højere end hunnerne. Levetiden er omkring 10-12 år.

8. Border Collie:

Kategorier af hunde

Border Collie er udviklet til at hyrde husdyr af får ved boarders. Disse er akrobatiske, energiske, atletiske og smarte. Disse er kendt som en skotsk fårehund. Døden opstår på grund af kræft, alderdom og cerebrale vaskulære lidelser. I gennemsnit er levetiden 13-16 år. Hanens størrelse er 48-56 cm høj og vejer cirka 13,6-20,4 kg. Med hensyn til kvindelig højde er 46-53cm, og vægten er 12,2-19 kg.

9. Engelsk Cocker Spaniel:

Typer af indiske hunde

Det stammer fra England. Også kendt som Cocker spaniel. Det kaldte endda af kæledyrsnavne som Cocker og Cocker spaniel. Det er en aktiv sportshund med godmodighed. Cockers kan være sammen med børn, mennesker og andre kæledyr og hunde. Dette er ikke bedst egnet til baghaven alene. Højden varierer mellem 38-43 cm og i vægten cirka 13-16 kg for hannen. I hunkvægten ligger mellem 12-15 kg og højden på 36-41cm. Levetiden er 12-15 år.

10. Pomeranian:

Indiske hundesorter

Pomeranian er opkaldt efter region Pomeranian i Centraleuropa. Det kaldes også som Deutscher Spitz. Kæledyrsnavne er pompon, pom og tumbleweed. Disse blev populære af kongelige ejere siden 1700 -tallet. Det er en racehund af spidstype. Den er i en lille størrelse. Dens højde på omkring 20 cm og kropsmasse varierer mellem 1,9-3,5 kg. Denne type hunderace er meget legende, aktiv, intelligent, udadvendt, omgængelig og venlig. Levetiden er 12-16 år.

11. Australian Cattle Dog:

Forskellige slags hunde

Som navnet antyder, stammer det fra Australien. Det har flere navne som blåhæl, rødhæl, kvæghund og Queensland heeler. Det vejer omkring 15-22 kg for både mænd og kvinder. Højden varierer fra 46-51 cm for mænd og 43-48 cm for hunner. Den har en kort og dobbelt pels. Og det kan ses i blå og røde farvesorter. Den er kendt som en “vask og slid” hund, og også prepareret og trænet. Levetiden er 11,7 år.

12. Bull Terrier:

Alle slags hunde

Det stammer fra England. Andre navne er Bully Gladiator og engelske Bull Terrier. Disse er både uafhængige og stædige. Dens højde er 45-55cm og vejer 22-38 kg for hannen. Dens pels er kort og tæt. Det er variabelt i flere farver som hvid, fawn brindle og hvid osv. Disse kan skade eller dræbe andre kæledyr. Denne hunds levetid ligger mellem 10-15 år.

13. Boston Terrier:

Søde typer hunde

Boston terrier stammer fra USA. Andre navne er Boston Bull, Boston Bull Terrier, Boxwood og American Gentlemen. Disse er korte og kompakte med en kort hale og oprejste ører. Disse er rangeret som den 23. mest populære rene race i USA i 2012 og 2013. Dens pels er hurtig, glat og glat. Dens højde er 9-15 tommer, og kuldstørrelsen er omkring 1-6 hvalpe. Levetiden er 11-13 år.

14. Chow Chow:

Forskellige typer hunde

Denne race stammer fra Kina og kaldes nu “Fluffy Lion-dog”. Andre navne er Tang Quan og Dog of the Tang Quan. Disse hunde findes som værger foran buddhistiske templer og steder. Disse holdes for det meste som kæledyr. Disse er loyale, uafhængige, stille og reserverede. Dens pels vil være tyk og grov. Højden er typisk for både mænd og kvinder, der er 17- 20 tommer. Vægt for hannen er 55-70 pund og for kvinder 45-60 pund. Dens kuldstørrelse er 3-6. Levetiden varierer fra 9-15 år.

15. Newfoundland:

Forskellige typer hunde navngives

Newfoundland stammer fra England. Det er en stor arbejdshund. Disse findes i sort, brun, grå og landseer. Disse hunde arbejdede for fiskere. Disse er kendt for en enorm styrke, kæmpe størrelse og loyalitet. Kælenavne er Newf og Newfie. Højde og vægt for mænd er 75 cm og 60-70 kg. Højde og vægt for kvinder er 68 cm og 45-55 kg. Dens pels er tyk og lige. Kuldets størrelse er 4-12 unger. Denne hundetype fås i alle farver som brun, sort og beige osv. Levetiden er på 8-12 år.

16. Basset Hound:

Alle typer hvalpe

Det stammer fra Frankrig og Storbritannien. Dette er en kortbenet racehund af hundefamilien. Dens øgenavne er basset og hush hvalpe. Mændenes vægt er 55-75 pund og hunnerne 45-65 pund. Hannernes højde er 12-15 tommer og hunnen 11-14 tommer. Deres sans fungerer meget godt for en blodhund. Disse er normalt tofarvede og tricolors. Dens pels er glat, tæt og glat. Kuldstørrelse er 6-8 hvalpe. Levetiden er omkring 11-12 år. Disse er hengivne, ihærdige, blide, kærlige og sødmefulde.

17. Engelsk Springer Spaniel:

Typer af hunde i verden

Engelsk springer spaniel tilhører familien Spaniel. Det bruges til at skylle og hente spil. Det er meget en meget kærlig, ophidset race. Og den er meget opmærksom, aktiv, intelligent, munter og opmærksom. Hunnernes vægt er 18,1-22,7 kg, og hanvægten er 20,4-25 kg. Højden på en han er 48-56 cm, og hunnens højde er 46-51 cm. Denne hunds levetid er 12-14 år.

18. Alaskan Malamute:

Liste over typer hunde

Det stammer fra USA Alaska. Det er en stor race af husdyr. Dens træk er meget fragt på grund af denne styrke og udholdenhed. Hanens vægt er 55 kg, og hunnen er 38 kg. Hunnens højde er 61 cm og hannen 70 cm. Dens pels er tykkere og dobbelt pels med plys underuld. Det ses generelt i grå, sabel, sort eller rød og hvid. Størrelsen på et kuld er 4-10 hvalpe. Levetiden for denne racehund er op til 16 år.

19. St. Bernard:

Hundetyper og navn

Det stammer fra Italien og Schweiz. Andre navne er St.Bernhardshund, Alpine Mastiff og Bernhardiner. Det har et kaldenavn helgen. Den gennemsnitlige vægt af racen ligger mellem 65-120 kg og højden er 70-90 cm. Pelsen er glattere og ru. Det er blidt, roligt og venligt. Levetiden er omkring 8-10 år.

20. Miniatur Schnauzer:

typer hunde med fotos

Denne type hund tilhører en lille hund og stammer fra Tyskland. Et andet navn er Zwergschnauzer. Dens vægt er omkring 11-18 for mænd og 10-15 for kvinder. Miniatur Schnauzer højde er 14 tommer for en han og 13 tommer for en hun. Dens pels er hård og tør, når den fjernes. Den findes i sort, sølv, hvid osv. Kuldstørrelse er 3-8 unger. Levetiden er 12-14 år.

21. Tysk korthåret pointer:

Alle typer hunde navngives

Denne stammer fra Tyskland. Det er en mellemstor hund, der blev udviklet i det 19. århundrede til jagt. Og den har robuste og robuste ben, der kan skynde sig og vende hurtigt. Det er fed, intelligent, samarbejdsvillig, træningsbar og kærlig. Dens højde er omkring 62-66 cm for mænd og 58-63 for hunner. Vægt for hunnen er 20,4-27,2 kg og 24,9-31 kg for mænd. Levetiden er 12-14 år.

22. Amerikansk eskimohund:

Hundetyper og pris

Denne hund stammer fra Tyskland. Det er en race af sammenligningshund og familiemedlem af Spitz. Det er en hundetype af legetøjsstørrelse. Dens højde er 23-30 cm, og hundens masse er 2,7-4,5 kg. Den er reserveret, opmærksom, intelligent, beskyttende og venlig. Denne hunds levetid er 13-15 år.

23. Berner Sennenhund:

typer hunderacer

Dette kaldes som tyske Berner Sennenund. Det er en stor hundeopdræt og meget loyal, trofast, kærlig og intelligent. Hannhøjde er 64-70 cm, og hunnhøjden er 58-66 cm. Hunnens vægt er 36-48 kg og for hannen 39-50 kg. Kuldets størrelse er 5-7 op til 15. Levetiden er 7-8 år.

24. Airedale Terrier:

hunderacer med billeder

Det stammer fra Det Forenede Kongerige. Andre navne er en terrier ved vandet, Bingley terrier. Dens øgenavne er Airedale og konge af terrier. Det bruges til jagtodder, krigshunde, politihunde og førerhunde. Hanens vægt er 50-60 pund, og hunnens vægt er 40-45 pund. Dens højde er omkring 22-24 tommer for en han og 22-23 tommer for en hun. Dens pels er brudt. Kuldets størrelse er 9 kopper. Levetiden er 11,5 år.

25. Affenpinscher:

alle hunderacer navn

Denne type race af hunden stammer fra Tyskland. Dens øgenavne er affen, abehund og affie. Denne hund tilhører det 17. århundrede. Mindre i størrelse på omkring 12-13 tommer og fås i fawn, grå, rød og også i sort og brun farve. Det blev oprettet for at fjerne gnavere fra stalde, kornmagasiner og køkkener. Og den er legende, sjov-elskende, genstridig, nysgerrig og aktiv. Dens højde er omkring 23-30 cm. Levetiden er 12-14 år.

26 Beagle:

liste over alle hunderacer

Denne hund stammer fra Det Forenede Kongerige, England, Storbritannien. Den opdrættes primært til at genkende dufte, der viser sig at være en perfekt jagthund og nyde andres selskab. Citron & Hvid, hvid & brun, tricolor, chokolade & hvid, rød & hvid er nogle farver, hvor du kan finde denne hund. En beagle i højden 13 inches og under vejer 20 pounds, og hundene i 13-15 inches højde vejer omkring 20-30 pounds. Beagle er en venlig, munter og nysgerrig hund med en forventet levetid på 10-15 år.

27. Boxer:

bedste hunderace for mig

Denne hund stammer fra Tyskland og er også kendt som tysk bokser og Deutscher bokser. En korthåret race, der har en glat pels tæt viklet til kroppen, er en bokser. Farverne, hvor du kan finde denne hund, er fawn, brindle med en hvid underliv og fødder. Den mandlige bokser står i en højde af 23-25 ​​tommer og vejer 65-80 pund. Hun står i en højde af 21,5-23,5 tommer og vejer 15 pund mindre end sin mandlige pendant. Det er en lys, aktiv og sjovglad hund med en forventet levetid på 10-12 år.

28. Rottweiler:

Rottweiler hund

Denne hund stammer fra Tyskland med øgenavne som Rott, Rottie. Der er meget markante farvemærker på denne hund og kommer i sort, veldefineret mahogni, der ikke dækker mere end ti procent af dens krop. Hannen Rottweiler står i højden 24-27 inches, vejer 95-135 pounds, og en hun står i højden 22-25 inches og vejer 80-100 pounds. Det er populært kendt for sin loyale, kærlige og fortrolige værgemåde. Forventet levetid for denne hund er 9-10 år.

29. Azawakh:

liste over hunderacer med billeder

Dette er en jagthund, der stammer fra Vestafrika, der er af afro-asiatisk type. Standardfarverne, vi kan finde disse hunde, er lyst sand til mørkebrunt, rødt og brindlet. Nogle mennesker tror, ​​at du kan finde dem i flere farver som blå fawn, rød, blå og sort med flere markeringer. Azawakh-hannen står i højden 25-29 tommer og vejer 44-55 pund, og hunnerne står på 23,5-27,5 tommer og vejer 33-44 pund. Forventet levetid for disse hunde er 12-15 år.

30. Afghan Hound:

hunde med langt hår

Som navnet antyder, stammer det fra Afghanistan med et lokalt navn Tazi. En afghansk hundhund står på 27 tommer, og hunnen står på 25 tommer og vejer 50 til 60 pund. Disse hundes temperament er for det meste afsides og værdigt, men det er også et sjovt elsket væsen. De kommer i farverne sort, rød og creme. Forventet levetid for den afghanske hund er 12 til 15 år.

Nogle af de fremtrædende hunderacer eller grupper:

Her er en liste over primære racer eller grupper, som hunde kan opdeles i. Lad os se på dem.

1. Ledsagende hunde:

Som navnet antyder, elsker disse typer hunde selskab med mennesker. Hundene i denne gruppe vejer typisk 4 til 40 pund og er små. At blive indendørs og interagere med mennesker er et af de foretrukne tidsfordriv for hundene i denne race, og de kan ikke blive alene i lang tid. Så af de meget kendte ledsagende hunde i denne race er Affenpinscher, American Eskimo, Bulldog, Boston Terrier, French Bulldog.

2. Hybridhunde:

Krydsningen af ​​to eller flere hundetyper resulterer i hybridhunde. Selvom det er en genetisk krydsning, har de resulterende hunde en ændring i størrelse, udseende og temperament. Den grundlæggende idé er at tage alle de bedste funktioner i alle hunde og at lægge den i en resulterende hybridhund, selvom det er teoretisk, og resultaterne kan variere. Det er derfor, de også kaldes designer hunde. For en familie er hundehybrid et perfekt valg. Goldendoodle, Labradoodle, maltesisk Shih Tzu er nogle af de velkendte hybridhunde.

3. Terrier hunde:

Terrier er et latinsk ord, der betyder Jorden; derfor er de hunde, der tilhører denne race, også kendt som jordhunde. De er meget beskyttende for deres territorium og er legende hunde, der elsker at komme i en hundekamp. Terrierhundene findes i alle størrelser og har en hård og tæt pels med et moderigtigt udseende. De har meget lidt tolerance over for andre dyr og fremmede, men kan trænes i tidlige stadier, hvilket gør dem menneskelige. Voksenovervågning er obligatorisk, indtil disse hunde er korrekt uddannet. De er entusiastiske, uafhængige, dominerende og sjove at have med. Nogle af de kendte terrier hunde er amerikansk pit bull terrier, bull terrier, border terrier, australsk terrier.

4. Hound Hunde:

Hundehunde er typisk jægerhunde, der først observerer og derefter jagter ved hjælp af dufte. Disse er strålende hunde, der ikke kan lide at blive bestilt rundt, og selvom de adlyder, har de brug for en grund til at følge, der adskiller den fra andre racer. Disse hunde findes i forskellige former i deres adfærd og funktioner, der adskiller sig fra de lyde, hver af dem laver. Lovhåndhævende myndigheder har brugt disse racehunde, da de er meget på vagt. De er et glimrende valg for et kæledyr, da de er energiske, tillidsfulde og pålidelige. Afghanhund, amerikansk engelsk coonhound, Azawakh, er nogle af de bemærkelsesværdige jagthunde.

5. Hyrdehunde:

Som navnet antyder, er denne type racehunde fra en arbejdsgruppe, der er intelligent og årvågen, der kontrollerer grupper og skarer af dyr. De er perfekte som vagthunde til at passe mennesker eller ejendomme, da det er indblandet i deres natur. Da du er meget beskyttende, skal du forberede dig på en bid eller to, hvis du vil klappe en. Disse er husholdningshunde, der vokser over en fod høje og elsker at være opmærksomme på sin ejer og familie. Nogle af de kendte hyrdehunde er australsk kelpie, baskisk hyrdehund, en australsk hyrde.

6. Arbejdshunde:

Arbejdshunde er den slags hunde, der tilpasser sig godt i ethvert miljø og er pålidelige, store og modige. De kan overleve lave temperaturer og er gode ledsagere med en ekstra stor størrelse. De bruges til mange formål, såsom vandredninger, se og jagt. Korrekt træning er nødvendig i første omgang, selvom de er familiehunde. De er bedst egnet til store familier, hvor disse hunde er engageret i endeløse aktiviteter. De er ikke særlig venlige med fremmede, især børn. Akita, Alaskan malamute, Berner bjerg, Sort russisk terrier er nogle fornemme arbejdshunde.

7. Sportshunde:

De sportslige hunde hjælper jagthunde med deres jagt. Terapi, redning og assistance er nogle af de fremtrædende træk ved disse hunde. Disse hunde kan let trænes, da de elsker sportsaktiviteter, venlige og er knyttet til mennesker. Selvom disse er familiehunde, er træning på forhånd nødvendig, før du adopterer en sportshund. Pelsen på dem er tyk og krøllet, hvilket hjælper dem med at undgå at komme til skade. Det redder og guider også andre hunde i ugunstige vejrforhold. Nogle af de kendte sportshunde er amerikansk waterspaniel, Barbet, Bretagne, Bracco Italiano.

8. Ikke-sportslige:

Ikke-sportslige hunde er nogle af de forskellige hundegrupper, der er kategoriseret i denne gruppe, da de ikke passer ind i nogen anden kategori. Derfor har denne race en række hunde, hvis personlighed og egenskaber ikke stemmer overens. De findes i alle former og størrelser, hvilket gør dem unikke og smukke på deres måde. Amerikansk eskimo, Bichon fries, Boston terrier, Bulldog er nogle af eksemplerne på ikke-sportslige hunde.

9. Legetøjshunde:

Som navnet antyder, at disse hunderace repræsenterer en mindre version af en kæmpe racehund. De er bedst egnede som skødhunde, da de er små i størrelse og er gode ledsagere for mennesker. Som en familie af hunde, nyder de at flytte rundt i lejligheden eller huset, snuble, gå og er opmærksomhedssøgende. Hvis du har børn derhjemme, så er legetøjshunde perfekte, da de ikke har brug for nogen træning på forhånd. Hvis du er en første gang hundeejer, fungerer disse meget godt, da de er hurtige elever. Nogle af de kendte legetøjshunde er Affenpinscher, Bruxelles griffon, Cavalier King Charles spaniel, Chihuahua.

10. Blandede racerhunde:

Avlsprocessen, hvor en type renavlet hund blandes med en anden race, resulterer i en krydsning eller blandet race. Denne proces kombinerer alle de racers bemærkelsesværdige egenskaber. Selvom de har en forudsigelig karakter og temperament, har disse hunde af blandede racer en tendens til at have adfærdsmæssige problemer. Denne proces giver hundeejeren et valg om at vælge den race, der passer til familien og livsstilen. De har en tendens til at have en sundere og længere levetid. Nogle af de mest kendte blandede hunde er Labradoodle, Peekapoo, Schnoodle, Yorkipoo, Maltipoo.

Med listen over de typer hunde og de racer, de er opdelt i, kan du nemt vælge en, der kan være dit kæledyr. De detaljer, artiklen giver dig, gør det lettere at træffe et valg. Hvem elsker ikke et kæledyr! Vælg nu en og lad os vide, hvordan du nyder din tid med dit kæledyr. Hvis du er i tvivl, så lad os det vide, så vi kan hjælpe dig mere.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvilke hunde bruges af politistyrkerne?

Svar: Tysk hyrde, belgisk malinois, Bloodhound, retriever racer og hollandsk hyrde er de populære hunde, der bruges af retshåndhævende myndigheder. På grund af deres intense fokus og drivkraft er belgisk malinois blevet det første valg for militær- og politiarbejde.

Q2. Hvorfor hyler hunde?

Svar: Coyoter og ulve er ikke de eneste dyr, der kan hyle. Hunde i alle størrelser hyler, og der er forskellige grunde til, at de gør det. Frygt, smerte, opmærksomhed på sig selv som reaktion på andre lyde eller medicinske bekymringer kan være nogle af grundene til, at en hund hyler.

Q3. Hvilken er den farligste hunderace?

Svar: De hunde, der er mest aggressive over for andre dyr og mennesker, er kendt som en farlig hunderace. Nogle af dem inkluderer Akitas, tysk hyrde, Jack Russell terrier, australske kvæghunde og pit bulls er aggressive over for andre hunde, og Doberman pinschers, schæfer, australsk hyrde og australske kvæghunde er aggressive over for fremmede.

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er kun forslag, og det er på ingen måde et endelig valg. Artiklen eller webstedet er ikke ansvarlig for den beslutning, du træffer vedrørende den type hunde, du vil klappe.

Læs næste: Mere fra typer

  • Forskellige former for kys.
  • Typer af sommerfugl med navne.
  • Navne på skovene.
  • Navne på fisk med billeder.
  • Liste over fuglesorter.