Typer ansigtsformer: Hvordan bestemmer man det?

Et af de spørgsmål, vi nok bliver ved med at stille os selv eller overvejer, når vi ser nogen, er hvad er min/deres ansigtsform? Tja, det kan ikke være ret svært at sige nogle gange. Men ellers kan du virkelig begynde at se former, som du ikke har set før! Det handler om det menneskelige ansigt. Mænd eller kvinder, vi alle har en ansigtsform, der ikke let kan defineres. Nogle ansigter giver en let platform for en god øjenmake-up, mens de andre slags kræver grundig overvejelse for et hårklip, og endnu andre vil være et smukt sted for den kreative kunstner, der er til ansigtsmaling. Menneskelige ansigter, dette er varieret, og hver af dem er sikkert smukke og unikke ligesom de andre. Ansigt er en del af vores skønhed, og det er derfor vigtigt at kende til dem.

Selvom vi ikke kan fortælle dig, hvilken slags der er din, er der her nogle faktorer, der hjælper dig med at bestemme ansigtsform.

Formen på din kæbe, længde og bredde af dit ansigt har en enorm rolle at spille i forståelsen af ​​ansigtets former.

Sådan kender du min ansigtsform?

1. Start først med at finde den bredeste del af dit ansigt. Det betyder, at for nogle mennesker er panden bredest, og for sådanne mennesker bliver den mere vinklet mod hagen. Denne slags vil ligne et hjerte, og derfor er hjerteformet ansigt udtrykket.

 • Hvis din kæbe er den bredeste, så har du et pæreformet ansigt.
 • For nogle er det kindbenene, der er bredest. For sådanne mennesker omtales deres ansigtsform som diamantformet.

2. Derefter skal kæben formes.

 • Du vil have et spidst ansigt, hvis din hage er vinklet, så du kan se kæberne mødes på et tidspunkt. Ansigtet er da helt sikkert hjerteformet!
 • Nogle mennesker har en tendens til at have en rund kæbe, og ansigtsformen er således et rundt eller ovalt ansigt.

3. Det er let at bestemme længden af ​​dit ansigt. Forestil dig, at der går en linje vandret under øjnene og fra toppen af ​​dit hoved lodret, der går gennem næsen og ned til hagen. Kontroller nu, om forholdet mellem vandret og lodret er et til et. Hvis det er det, så har du et rundt ansigt. Men hvis din nederste halvdel er længere end gennemsnittet, så har du et langt ansigt.

Typer af ansigtsformer og dets betydning:

Verden har en masse variation. Fra en simpel kjole til ansigtsformer kører hele vores verden på denne variation. Du skal helt sikkert være opmærksom på de mange ansigtsformer, som vi alle sammen inden for familien har, hver især forskellig fra den anden. Hvis du stadig er i tvivl, her er nogle typer ansigtsformer, der hjælper dig med at forstå din bedre.

1. Rund ansigtsform:

Vi alle elsker et rundt ansigt! Når den imaginære linje, den der bruges til at bestemme ansigtets længde, har nogenlunde det samme vandrette og lodrette forhold. Når du har et rundt ansigt, er de andre funktioner i dit ansigt også afrundede, dine kinder, øjne osv. Dog har dine kinder en stor rolle at spille for at give dit ansigt den afrundede figur.

 • Fordele: Den bedste del ved dem er de afrundede kinder, og så når du laver en makeup, vil en perfekt kontur løfte ansigtets udseende helt. Dit ansigt vil også se yngre ud end din alder.
 • Ulemper: korte haircuts vil ikke gå godt rundt ansigter.

2. Oval ansigtsform:

Den anden almindelige ansigtstype er det ovale ansigt. Denne er lidt længere end det runde ansigt, og din hage vil stadig være rund, men ansigtets længde vil være lidt mere end dens bredde. Husk altid at visualisere den imaginære linje for at estimere din ansigtsform. Når du har et ovalt ansigt, vil din pande være den bredeste del af dit ansigt. Din kæbe vil også have længden af ​​din pande. Oval ansigt betragtes ofte som den ideelle ansigtsform, fordi proportionerne af det giver dig mulighed for bare at udføre enhver frisure eller make -up, du kan lide.

 • Fordele: Andelen af ​​funktionerne giver dig mulighed for at trække enhver frisure eller make -up efter eget valg ud, og derfor behøver du ikke at tænke meget over disse ting.
 • Ulemper: længden af ​​din pande kan nogle gange forstyrre dig, og du kan få brug for pandehår til at dække det over.

3. Rektangel ansigtsform:

En rektangel ansigtsform er også kendt som aflang ansigtsform. Den aflange flade er dog lidt mindre vinklet i forhold til rektangelfladen. Så hvordan ved du, at du har en rektangel ansigtsform? Hvis du har et rektangelflade, er bredden af ​​dine kæber, pande og kinder af samme andel. Men din hage vil være let buet og føje til dit ansigts overordnede form.

 • Fordele: Hvis du har et rektangelflade, kan du gøre dine øjne til målet ved at vinge det ud med den rigtige foring. At have et langt ansigt er en god måde at fremhæve dit ansigts træk ved simpel konturering.
 • Ulemper: Ikke alle haircuts kan gå godt med et rektangel ansigt. Du kan kun prøve lang nisse eller noget, der ikke er kort.

4. Firkantet ansigtsform:

En firkantet ansigtsform er attraktiv. Mennesker med firkantet ansigtsform har et forhold mellem næsten en og et mellem vandret og lodret. De har en tendens til at have lige sider med meget mindre kurve i hagen, hvilket gør den mere mærkbart firkantet. Din pande er også bred, og de har en tendens til at være lige, hvor hårgrænsen begynder. Du vil se, at kindbenene er de bredeste.

 • Fordele: Du vil se dit bedste ud i blød og kurvet frisure. Din kæbe er stærk, og hårgrænsen er temmelig stærk.
 • Ulemper: Du kan muligvis ikke prøve de kortere frisurer, fordi det kan se uforholdsmæssigt ud i forhold til ansigtet og dets form. Du skal muligvis også bruge lidt tid på at finde den rigtige makeup til dig.

5. Hjerteformet ansigt:

Hvis du har et hjerteformet ansigt, kan det være svært at ikke lægge mærke til spids hage og den brede pande. Denne type ansigtsform er også kendt som den omvendte trekant, fordi din pande er den bredeste del af dit ansigt. Din hage er også spids, hvilket får dig til at se smuk ud. Hjerteformet ansigt beskrives ofte som ‘matematisk smukt’.

 • Fordele: Du ser attraktiv ud med denne ansigtsform, og denne form er også kendt for at tiltrække folk med ansigtets charme. Du vil også have en masse frisurer at vælge imellem.
 • Ulemper:Ansigtsformen er sjælden, og derfor kan folk have tid til at bestemme den rigtige makeup og kontur.

6. Diamant ansigtsform:

Hvis du har en ansigtsform med diamant, betyder det, at du måske har et højt kindben og en dejlig spids hage. Dette er forskelligt fra hjerteform, i den forstand at diamant ansigtsformede mennesker vil have en smallere pande. Formen er imidlertid sjælden og er altid mindeværdig, og derfor også attraktiv. Langsidede fejende pandehår vil være et godt valg af klipning for at få kindbenene frem. Dette vil se attraktivt ud.

 • Fordele: Lange hårklipp ser bedst ud for dem, og deres attraktive kindben er højdepunktet.
 • Ulemper: Du skal muligvis tage rigeligt hensyn til et kort hårklipp, medmindre du kan trække det ud som en professionel.

Så undrer du dig nu over, hvilken er den attraktive ansigtsform for mænd og kvinder? Her er hvad eksperter siger.

Mens hver ansigtsform kan have sin egen skønhed, er nogle af dem lidt mere attraktive end den anden, bare i kraft af proportioner. Ansigtsform er heller ikke den eneste afgørende for, hvor attraktiv du er. Nogle funktioner opvejer formen, hvilket gør dig mere attraktiv end den bedste form. Men som de siger, ‘skønhed ligger i beskuerens øjne’.

Kønsfaktorer spiller en rolle for at bestemme din ansigtsform, bortset fra genetik. De forskellige kønshormoner kan give dit ansigt et skarpere og mere tonet look. Undersøgelser viser, hvordan indtagelse af østrogen eller testosteron medicin kan have virkninger på din ansigtsform. Vesten har en tendens til at foretrække firkantede og aflange ansigter, og i Asien er man ærefrygt for hjerteformede ansigter. Forskere har regnet med, at dem med høje kindben, store øjne og slanke ansigter er attraktive.

Ingen! attraktiviteten er virkelig ligegyldig. Det, der betyder noget, er den karisma, du tilføjer til din personlighed og din aura, der vil adskille dig fra de andre. Vi er alle attraktive på vores egne måder og for mange mennesker, og derfor tror vi, at der ikke er nogen reel foranstaltning til tiltrækningskraft, bortset fra ens følelse af individualitet og unikhed.