10 bedste fotos af Sonam Kapoor uden makeup

Sonam Kapoor, den indiske filmskuespillerinde født af den berømte skuespiller Anil Kapoor, havde gjort sin Bollywood -debut i Sanjay Leela Bansalis film ‘Saawariya’ overfor skuespilleren Ranbir Kapoor. Hendes film var ikke en succes i billetkontoret, men hun havde modtaget al sin berømmelse på grund af hendes personlighed og skønhed. Hun er globalt kendt for yndefuldhed og elegance.

Smukke Sonam Kapoor Uden Makeup -billeder:

Nedenfor nævnte vi de bedste og fantastiske billeder af Sonam Kapoor uden makeup, der aldrig var set før.

1. Enkel og sofistikeret:

sonam kapoor uden makeup

Sonam Kapoor ser meget yndig ud selv uden makeup, hvilket bevises af billedet ovenfor. Hun er iført en sort ‘kurti’, der er designet til at blive krøllet op foran, hvilket gør det lidt ujernet. Hun har håret rettet og har klippet det op bagpå låserne falder foran. Hendes katteøjne briller får hende til at se sød ud.

2. Klikket under rejse i bil:

Disse sans makeup -billeder er blevet skudt, mens skuespilleren rejste i bilen, hun er iført en sort kjole og har runde sølvøreringe på. Hun har holdt håret åbent, og det falder ned til venstre for hendes skulder.

3. Trendy i sort:

Når vi regner med stilfulde og modebevidste mennesker på Bollywood, kommer Sonam Kapoor på den første liste. Hun er iført en lang blacktop sammen med et par leggings trykt i forskellige grå nuancer. Og hun har tynde sølvarmbånd på højre hånd og lignende øreringe. Hun bærer en sort taske og sin I-Phone på venstre hånd. Her kan du se Sonam Kapoor uden makeup -look, som også er meget smuk.

4. Stadig optaget fra hendes film ‘Raanjhanaa’:

Dette stillbillede er fra hendes film Raanjhanaa, der heller ikke har noget make -up look, som har været Bollywood’s største kærlighedshistorie i år 2013. Hun har spillet en del af sin rolle som skolepige, hvor hun er iført en skoleuniform i rødt og hvidt sammen med to plader på hendes hår placeret på to sider, som er bundet med rødt bånd i enden. Og hun er en af ​​de bedste skuespillerinder, der passer ind i enhver rolle. Hun kunne ligne en 16 -årig, selvom hun er 28. Dette er et af de bedste og billeder af Sonam Kapoor uden makeup.

5. Sonam med kæledyr:

Skuespilleren ser dejlig ud med smilet, mens hun holder to Spites i hånden. Hun er iført en hvid kjole, der er lavet af bomuld, designet i netform, og har også sine katteøjede briller på. Her på ovenstående foto viser Sonam Kapoor sit originale makeupfrie ansigt.

6. Sonam i sort Salwar:

Dette er et gammelt billede af Sonam Kapoor uden makeup, hvor hun er iført en sort salwar og har lange gyldne øreringe hængende med grønne og rødbrune nitter på. Hun har holdt, og glattejern og åben og ser enkel ud.

7. Sonam Kapoor i et rally:

Den modige skuespillerinde var kommet ned i gaderne i Mumbai og gik til et stævne for at protestere blandt de kriminelle, der havde forsøgt at forulempe en journalist, mens hun var ved skydningen; denne begivenhed blev afholdt for nylig, efter at en pige er blevet voldtaget i Mumbai. Skuespilleren var kommet ud med mennesker og blandt folk iført casuals som en almindelig person. Lilla top sammen med et skuldertræk, et par sorte jeans, en plade i håret, og hun bar en slynge pung. Hun tror, ​​hvad hun er, hvad hun er, derfor bærer hun ingen makeup i ansigtet.

8. Sort og hvid polka prikket kjole:

Skuespilleren ser ud til at være forelsket i sort -hvid dressing. Hun er iført en sort kjole med hvide prikker med et bælte i midten. Hun bærer et sort bånd på skuldrene og har et trendy par retro -solbriller på hovedet. Hvor naturlig hun også er uden makeup. Sonam Kapoor smider næppe makeup, når hun kommer udenfor.

9. Sødt uden billede Billede af Sonam Kapoor:

Skuespilleren giver et sødt udtryk til kameraet. Hun har en grå top på indersiden, som er skjult med en hvid kappe, som hun har haft på grund af et eller andet skud eller ved en bestemt begivenhed. Hun poserer med lidt makeup ansigt sammen med en pistol, der får øjnene til at grine.

10. Sonam klikket udendørs:

Skuespilleren ser lidt træt og alvorlig ud på billedet herunder. Hun er iført en råhvid top og har holdt håret åbent. Her ser Sonam Kapoors makeupfrie ansigt også smukkere og yndigere ud.