10 billeder af Paris Hilton uden makeup

Paris Hilton er populær for at være populær. Hun er faktisk ikke en tv -berømthed, men hun er ret populær blandt mænd og kvinder og især i Las Vegas og Los Angeles. De amerikanske forretningskvinder Paris Whitney Hilton, populært kendt som Paris Hilton, er en af ​​de fleste kvinder i verden. Af nogle årsager er hun en tv -personlighed, model, DJ, sanger, forfatter og mange flere. Kort sagt, hun havde gjort det hele. Hun er også grundlæggeren af ​​Hilton Hotels og er også en af ​​de smukkeste kvinder på planeten for sin fantastiske fysik. For ikke at glemme, hun er også en trendsætter. Men er det hele den sminke, er Paris smukt eller flot i virkeligheden? Lad os se.

10 smukke og usynlige billeder af Paris Hilton uden makeup:

Her er de 10 bedste billeder af Paris Hiltons version uden makeup, der viser, hvor smuk denne kvinde faktisk er.

1. Den makeupfrie gudinde:

Paris Hilton uden makeup

Med det fantastiske blonde hår og det smukke ser Paris bare fint ud og ret genkendeligt uden makeup. Hun er en af ​​de smukkeste celebs nogensinde og er ikke bange for at vise sit makeupfrie ansigt frem.

2. Den korte blonde frisure:

Paris Hilton uden makeup2

Denne frisure klæder Paris ret godt. Hun ser virkelig yndig ud, og folk kan også lide hende på denne måde. Hun tøver ikke med at vise sit bare ansigt frem, som ikke kommer med et eneste strejf af skønhedsprodukt på dem. Hun kan ret let imponere mennesker med sit naturlige ansigt

3. Indkøbskurve:

Paris Hilton uden makeup3

Paris blev snappet, mens hun handlede i en lokal købmand. Hun så ganske smuk ud uden at have nogen form for skønhedsprodukt. Hendes makeupfrie ansigt ser så fantastisk ud, at hun kan være sådan hele dagen. Hvis du er ivrig efter at se Paris Hilton uden makeup, så er dette måske et af de bedste billeder for dig.

4. Med minimal makeup:

Paris Hilton uden makeup 4

Paris har et smukt smil, der kan smelte en million hjerter ad gangen. Hun ved, hvordan man tiltrækker folk mod hende, det vil sige ved at vise sin begavede naturlige skønhed.

5. En gammel Snap:

Paris Hilton uden makeup 5

Dette er et gammelt billede af Paris Hilton, som blev taget i løbet af hendes tidlige dage i hendes modelkarriere. Hun bærer en smuk skjorte og dyrker sin naturlige skønhed ganske smukt. Dette er sandsynligvis et af de fineste Paris Hilton uden makeup -billeder nogensinde.

6. På stranden:

Paris Hilton uden makeup 6

Paris Hilton blev set med at have det sjovt på stranden. Den dag så hun meget attraktiv ud. Hun syntes ikke at have problemer med at vise sit bare ansigt frem uden makeup.

7. At tage hunde en tur:

Paris Hilton uden makeup 7

Paris Hilton er glad for sine hunde, som er hendes bedste venner i Beverly Hills. Hun behandler dem som sine børn, og hun passer fuldstændigt på dem som sit naturligt smukke ansigt.

8. Vandreture ved Beverly Hills:

Paris Hilton uden makeup8

Paris blev set med sine venner, da hun skulle en tur op ad Beverly Hills. Hun havde temmelig simpelt tøj på, og hun syntes ikke at blive generet af, at hun blev fotograferet uden sin makeup.

9. Mor-datter:

Paris Hilton uden makeup 9

Dette billede viser moder-datter-forbindelsen mellem Paris og hendes mor, Kathy. Paris så virkelig smuk ud her, selvom hun slet ikke havde nogen makeup.

10. Snacktid:

Paris Hilton uden makeup 10

Paparazzi forlader dig ikke, selv når du spiser frokost. Her kan vi se iført hende holde en lav profil, mens hun spiser sin mad. Hun bruger ingen makeup og ser stadig fantastisk ud. Dette er et af de bedste Paris Hilton -billeder uden makeup.

Vil du se nogle billeder af Paris Hilton uden makeup? Ovenfor er nogle af de bedste billeder af denne berømte forretningskvinder. Billederne ovenfor viser tydeligt, at kvinder som Paris Hilton næsten ikke kræver noget for at se attraktive ud. De kan bare rocke den naturlige skønhed og kun se temmelig attraktive ud.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80