14 bedste billeder af Justin Bieber uden makeup

Justin Drew Bieber er den verdensberømte canadiske sanger og den berømte sangskriver, der er et springvand af talenter. Han er utvivlsomt en af ​​de bedste ungdomssangere i denne generation. Han har brudt alle restriktioner og bevist, at hyklere og hadere tager fejl. Denne unge dreng er også en af ​​de mest søgte celebs nogensinde. Med sit nye album Purpose har han igen vundet popularitet i bred skala. Omgivet af berømmelse og rigdom er han en af ​​de smukkeste sangere nogensinde. Hans charmerende udseende kommer fra det naturligt smukke ansigt, ikke fra high-end skønhedsprodukter, der nogle gange viser sig at være komplementære, selv for ham. Se nogle af billederne af Justin Bieber uden makeup før og efter.

1. Det ædru udseende:

Justin Bieber uden makeup 1

På dette billede blev Justin Bieber opdaget iført en flad hårstil og overdimensionerede briller. Han har også skægklatter i ansigtet. Sangeren blev opdaget uden makeup i denne begivenhed, hvor han blev følelsesladet om katastroferne ved Harvey -orkanen. Han var meget generøs med at donere til ofrene.

2. Herren:

Justin Bieber uden makeup 2

Justin Bieber lignede en million kroner på dette billede. Han vælger en fantastisk sort skjorte og en sort sløjfe. Han havde spor af makeup i ansigtet, og man kan se en nøgen læbestift og glans. Dette skud blev taget ved Grammy -priser, og for at gøre sit ansigtsfoto klar valgte han noget foundation og concealer.

3. Justin Bieber uden makeup før og efter:

Justin Bieber uden makeup 3

På det første billede var Justin makeup -fri. Han så ganske naturlig ud, og hans ansigt afslører nogle pletter og mørke pletter. Man kan også få øje på hans mørke rande på før -billedet. På efterbilledet sportede Justin makeup. Han brugte foundation, concealer og nøgen læbestift. Hans hår var sat til at svaje sidelæns.

4. Justin Bieber Ingen makeup -selfie:

Justin Bieber uden makeup 4

Denne selfie blev taget til “Shot of Me” -appen. Justin beholdt sit sande jeg i dette billede og havde ingen spor af makeup. Han valgte en naturlig hårfremstilling, og hans øjne havde ingen concealer. Han så bestemt meget sød ud på dette billede. Denne teenagestjerne er bestemt ikke ny for selfies og er nået langt i denne karriere.

5. Fester hårdt:

Justin Bieber uden makeup 5

Justin er ganske charmerende og har været som denne form en meget lille alder. Dette særlige Justin Bieber -billede er et af de bedste billeder af Justin Bieber uden makeup. Han så sød ud med sine briller, sort blazer og røde bukser. Et usædvanligt tilbehør, han valgte dette look, var en lille slange på hånden.

6. Den lille blonde dreng:

Justin Bieber uden makeup 6

Unge Justin lod helt til stå, da det kom til at imponere folk. Dengang så han ganske attraktiv ud med sit naturlige blonde hår og sit søde ansigt. Nu er han charmeren, dengang var han den søde knægt med enormt talent og massive pladeselskaber med sit navn på. Hvis du leder efter nogle Justin Bieber uden makeup -billeder, så kan dette være en passende.

7. Baring It All:

Justin Bieber uden makeup 7

Justin er fyren i enhver teenagepiges drøm. Det meste af tiden forbliver hans ansigt forskønnet med makeup, men så snart han får lidt tid til at forkæle sit personlige liv, lever han det af hele hjertet. Denne Justin Bieber uden makeup -selfie er en af ​​de bedste eksempler på dette unge talents naturligt smukke ansigt.

8. Doll Like Look:

Justin Bieber uden makeup 8

Hvis du virkelig er vild med Justin Bieber, så er følgende billede passende for dig. Det viser den unge Justins dragende virkelige ansigt sammen med hans attraktive udseende. Justin var også ganske charmerende i en ung alder. Han lignede en dukke i en pæn frisure og næsten fejlfri hud.

9. Bare chill:

Justin Bieber uden makeup 9

Du har sikkert set Justin Bieber med makeup på. Dette er en af ​​dine heldige tider, når du får se et billede af Justin Bieber uden makeup. Billedet blev taget, mens han var på vej til studiet efter at have taget sin smoothie.

10. Rejser i stil:

Justin-Bieber-uden makeup 10

Justin Bieber blev set med Selena Gomez i lufthavnen. Han viste sit helt rigtige ansigt foran de hundredvis af mennesker derude og var ganske sikker på, at folk kun vil beundre ham på denne måde. Han så cool ud i et helt sort outfit og havde sin signaturmetalkæde og en ørepind på.

11. Godnat Peeps:

Justin Bieber uden makeup 11

Dette billede blev hentet af alle fan -damerne derude og delt som en million gange. Det viser Justins attraktive fysik sammen med hans rigtige ansigt, uden makeup på det. Det kan siges at være en af ​​de bedste Justin Bieber uden makeupbilleder derude, hvis du leder efter et.

12. Tatoveret mand:

Justin Bieber uden makeup 12

Denne særlige uden makeup selfie af Justin Bieber viser Justin’s virkelige ansigt. Billedet viser også alle hans meningsfulde tatoveringer, som passer ham ganske godt. Han er ret vild med tatoveringer, og begge hans arme er dækket med masser af skitser. Han valgte et blottet ansigt på dette billede.

13. Glade smil:

Justin Bieber uden makeup 13

Har du set en fyr grine så smukt før? Nå, det gør Justin, og hans smil på en million dollar er et effektivt værktøj til at imponere mennesker, der arbejder i hans favør. Justin ser ud til at vælge et naturligt look i dette billede. Der er helt sikkert spor af makeup til at dække hans pletter, men han ser så frisk ud som en dug på dette billede.

14. En solstråle:

Justin Bieber uden makeup 14

Med et dragende ansigt som Justin kan enhver rocke somrene. Der blev klikket på dette billede, mens Justin var på ferie med sine venner i Santa Monica. Han så meget attraktiv ud, og hans smil er nok et af de smukkeste ansigtsudstillinger, der fanger opmærksomheden rigtig hurtigt.

Justin Bieber er velsignet med naturlig glødende hud. Han har et perfekt udseende ansigt og hans søde smil gør ham til en lille hjerteknuser. På trods af at være vidne til acneudbrud, får hans sunde hudregime ham til at klare sine problemer. Han bliver ofte kritiseret for at have makeup og har været centrum for vittigheder for sit feminine udseende. Denne unge stjerne er ekstremt talentfuld, og en lille smule makeup brugt af ham er at gøre ham altid klar til foto. Han er også sikker på sin naturlige hud. Vi håber, at du kunne lide disse søde billeder af Justin Bieber uden makeup før og efter.