8 usete billeder af Samantha Ruth Prabhu uden makeup

Samantha Ruth Prabhu er en etableret sydindisk skuespillerinde, der laver både tamilske og telugu -film. Hun har for nylig modtaget en enorm succes efter at have vundet ‘Film fare Award for Best Tamil Actress’ for sin film ‘Neethane En Ponvasantham’ og ‘Film fare Award for Best Telugu Actress’ for sin film ‘Eega’, begge i samme år 2013. Folk går gaga efter denne tamil en skønhed på grund af hendes smukke ansigt og hendes personlighed.

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup

Telugu -skuespillerinden Samantha Ruth Prabhu uden makeup:

Få de nedenstående sjældne billeder af Samantha Ruth Prabhu uden makeup, der helt sikkert blænder dig.

1. I hendes afslappede look:

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup 2

Samantha er blandt en af ​​de smukkeste skuespillere i det sydlige Indien, der kan charme alle selv med sin naturlige skønhed. Hun er meget enkelt klædt på, hun kan ikke undgå at charme selv i dette look. Hun har haft en mørkegrå top på og har taget en råhvid stjal om halsen og dyrket sport uden makeup. Hendes hår er blevet sluppet løs, og hun smiler er kameraet sødt.

2. Sommerlook:

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup 3

Dette snap ser ud til at blive skudt i et køretøj, hvor skuespilleren har en simpel sommertop. Det er en lysebrun nuance med off-white blomster trykt på, egnet til at være et sommertøj. Hendes hår er pænt krøllet og holdt åbent, og hendes søde ansigt bærer ingen makeup.

3. I en begivenhed:

Skuespillerinder, der faktisk kan deltage i et arrangement med et minimum af makeup, anses for at være de sande skønheder. Samantha har haft en ærmeløs kjole på, der har krydset tøjmateriale i sort og grå, der dækker det øverste underliv. Fra den øverste del af hendes talje falder kjolen i almindeligt sort syntetisk materiale.

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup 3

Hun sidder og deltager i en begivenhed; hendes hår er bølget foran og krøllet op fra midten til spidserne. Hun har en tynd sølvarmbånd som et tilbehør omkring overarmen, hun ser ekstremt betagende og smart ud, selv uden berøring.

4. Sanselig skønhed:

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup 4

Er det ikke fantastisk, hvordan en skuespillerinde faktisk kan se smuk ud selv med den mindste makeup eller slet ingen make -up? Samantha Ruth Prabhu er en smuk dame, der beviser sig selv i denne test hver gang og overalt. Hun ser ekstremt smuk ud med dette sanselige udtryk og hendes gule kjole med sort og hvide striber og udskrifter får hende til at se mere smuk ud. Hendes lange hår holdes åbent og er blevet svigtet fra venstre på hendes skulder, da hendes lokker kommer på hendes ansigt fra højre. i dette billede flagrer Samantha tydeligt over sit sansede makeup -ansigt.

5. En sød ‘Selfie’:

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup 5

Dette billede klikkes af Samantha selv uden makeup. Hun har bøjet læberne ned, ligesom en trist smiley og ser ekstremt yndig ud. Hun er iført en hvid kjole, der har lynlåse på skuldrene, der får kjolen til at se trendy ud. Hendes hår ser lidt rodet ud, fordi hun ligger, men udkantene, der falder på hendes pande, får hende til at se sødere ud.

6. Smilet:

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup 6

Overstort tøj er så meget i trend i disse dage. Hun er iført en overdimensioneret sweatshirt i rødbrun og afslappede blå jeans. Hendes lange og tykke hår er blevet lavet til en tallerken og placeret på hendes venstre side. Hun smiler graciøst væk og poserer for at se på noget. Udseendet og stillingen er meget sød selv med makeupfrit ansigt.

7. Ædru Samantha:

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup 7

Skuespilleren ser meget ædru ud på dette billede ovenfor. Hun er iført en trykt kurti i rødbrun, sort og lysegrøn. Alt hun har er en lille bindi på panden uden makeup, hvilket er nok til at få hende til at se smuk og charmerende ud som altid. En tøjugle får billedet til at se endnu mere sødt ud.

8. Rejser i bil:

Samantha Ruth Prabhu Uden Makeup8

Der er klikket på dette billede, mens skuespilleren rejste i en bil. Hun er iført en almindelig cremefarvet skjorte og har ladet håret være åbent. En lille besat øreringe og en lille bindi er alt, hvad hun bærer sammen med sit blændende smil for at stjæle masser af opmærksomhed. Dette billede er en af ​​de bedste stillinger for altid af Samantha Ruth Prabhu uden makeup.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80