9 usete billeder af Parineeti Chopra uden makeup

Parineeti Chopra, fætter til Priyanka Chopra, er en af ​​de mange talentfulde unge skuespillerinder, som filmindustrien i Hindi har masser af forventning fra. Denne 28-årige ungdomsskuespillerinde blev født i Ambala 1988 og tog sin uddannelse fra Manchester Business School. Parineeti har vundet flere priser, herunder Filmfare -prisen for bedste debutskuespillerinde. Hun kommer fra en respektabel og velhavende familie og uden tvivl har Parineeti let adgang til nogle af de bedste skønhedsprodukter nogensinde.

Men denne yndige unge skønhed viser gerne sin naturlige skønhed via Instagram og Facebook -opslag, når hun får en chance. Dem, der tror, ​​at Parineeti ikke er andet end bare en plastikdukke, der udnyttes med skønhedsprodukter i topklasse, for dem har vi en liste over de bedste makeupfrie billeder af denne unge skuespillerinde.

Smukke Parineeti Chopra Uden Makeup -billeder:

Lad os se på top 9 Parineeti Chopra uden makeup.

1. En tæt sammenligning:

parineeti chopra uden makeup

Til venstre er et billede af Parineeti uden makeup og til højre et billede af hende med makeup. Selvom hun ser lidt træt ud til venstre, men vi alle stadig kan genkende hende let. Hun er i hvert fald ikke en plastmodel.

2. Rocking the Streets:

Parineeti Chopra uden makeup 2

Den varme og glamourøse Parineeti Chopra blev opdaget, da han gyngede Mumbai. Hun var iført en hvid top sammen med tætsiddende blå jeans. Hun besluttede at gå makeup-fri den dag og dyrke det afslappede Bombay-pige-look. Hun kræver næsten ikke noget makeup -produkt for at skjule sine defekter, da hun er fejlfri.

3. Den afslappede stemning:

Parineeti Chopra uden makeup 3

Det er tydeligt, at Parineeti har tabt en betydelig mængde af vægt for nylig. Her ser hun smuk nok ud til at imponere de omkringliggende mennesker. Denne smilende pige ser lidt spændt og bekymret ud for noget på dette billede, da hun viste sit makeupfrie ansigt og afslappede følelse af tøj, når hun var uden for skærmen.

4. I lufthavnen:

Parineeti Chopra uden makeup 4

Parineeti Chopra blev opdaget i lufthavnen iført afslappet tøj og uden makeup uden tøven. Hendes vægttab påvirkede slet ikke hendes skønhed. Hun ligner stadig den typiske sjovglade Punjabi-teenagepige.

5. Så enkel, men så smuk:

Parineeti Chopra uden makeup 5

Dette billede af Parineeti Chopra viser, hvor simpel hun kan lide at være, når hun ikke skyder eller arbejder. Her viser hun sin gudbegavede naturlige skønhed og det mascara-frie smil. Dem, der holder hende tæt nok, bør også have viden om hendes ydmyge og jordnære personlighed.

6. Smil til kameraet:

Parineeti Chopra uden makeup 6

Du kan ikke lide et par ting ved Parineeti, men en ting du ikke kan benægte er, at hun har et glædeligt og dejligt smil, der kommer fra hjertet. På dette billede af hende formår Parineeti at smile for kameraet, selvom hun ser udmattet ud.

7. På Instagram:

Parineeti Chopra uden makeup 7

Dette billede blev indsendt af Parineeti Copra på Instagram, hvor hun pralede med sit makeupfrie ansigt. Det virker som om hun klikker på dette billede, så snart hun vågnede. Hun ser imponerende nok ud til at ramme mere end 1000 likes ved hjælp af dette indlæg.

8. At være doven:

Parineeti Chopra uden makeup 8

Du bør følge Parineeti Chopra på Instagram, hvis du stadig tænker, at hun bare er endnu en plastmodel. I dette særlige billede viser hun sit ansigt uden makeup med åbent hår, afslappet tøj og det perfekte smil, der sidder fast på hendes ansigt som for evigt.

9. Lad os blive vanvittige:

Parineeti Chopra uden makeup 9

Dette er endnu et billede uden makeup, hvor Parineeti ses klikke på selfies med sine brødre.