Top 10 billeder af Cobie Smulders uden makeup

Jacoba Francisca Maria “Cobie” Smulders er folkets pige. Denne berømte canadiske skuespillerinde er kendt for sine store præstationer i nogle af de bedste film, der nogensinde er produceret, såsom “Avengers”. Hun var også en del af den legendariske rollebesætning i tv -serien kaldet “How I met Your Mother”. I en alder af 34 år fremstår denne kvinde ekstremt god på skærmen og er sandsynligvis en af ​​de smukkeste skuespillerinder nogensinde. Hun har et stort strejf af naturlig skønhed i ansigtet og ser fint ud, selv uden at have nogen form for makeup overhovedet. Hvis du er interesseret i nogle Cobie Smulders uden makeupbilleder, så er denne artikel perfekt til dig.

Uden makeupbilleder af Cobie Smulders:

1. Look uden makeup:

Cobie Smulders Without Makeup billeder

Dette er en af ​​de bedste Cobie Smulders uden make -up billeder nogensinde. Her kan vi se hendes helt naturligt dragende ansigt sammen med hendes smukke smil. Skønheden i denne kvinde er virkelig en undtagelse.

2. En gammel snap:

Cobie Smulders Uden Makeup 2

Dette er den unge Cobie Smulders. Ikke den 30+ gamle version. Hun så temmelig sød ud bag dem. Nu er hendes alderstegn lidt synlige. Men det skjuler hun ikke. Det afslører hun snarere med tillid.

3. Den guddommelige skønhed:

Cobie Smulders Uden Makeup 3

Her kan vi se den unge skønheds naturlige skønhed. Hun havde smukke øjne, og det går hånd i hånd med hendes ansigt. Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste Cobie Smulders, der aldrig har været makeup -billeder.

4. Photo Shoot Snap:

Cobie Smulders Uden Makeup 4

Disse billeder vedrører en fotograferingskampagne for People’s magazine. Hun viste sit naturlige ansigt i netop det fotoshoot og så virkelig fantastisk ud der. Hun kræver sandsynligvis ikke nogen form for skønhedsprodukt for at forbedre hendes dragning. Hun kan se godt ud sådan.

5. Den smilende skønhed:

Cobie Smulders Uden Makeup 5

Dette smilende ansigt af Cobie imponerer mennesker ret let. Hendes naturlige attraktion supplerer den guddommelige skønhed i hendes ansigt og får den naturlige glød frem, der er genoprettet i hendes ansigt. Dette billede kan siges at være et af de bedste Cobie Smulders uden nogensinde makeupbilleder.

6. Hos A Premier:

Cobie Smulders Uden Makeup 6

Cobie Smulders viste sin naturlige skønhed ved premieren for filmen, Iron Man 3. Hun så fantastisk ud den dag, og hendes ansigt så også temmelig attraktivt ud.

7. No-Makeup Glow:

Cobie Smulders Uden Makeup 7

Denne glød i ansigtet på Cobie kommer naturligt. Intet skønhedsprodukt har nogen form for bidrag til denne glans i denne dames ansigt. Hun ser godt ud uden makeup og kan se godt ud, selvom hun ikke dyrker nogen form for makeup, som hun gjorde i den begivenhed, da der blev klikket på disse billeder.

8. Den yndige skønhed:

Cobie Smulders Uden Makeup 8

Coibie Smulders har et professionelt og smart ansigt. Men sammen med det ser hun også ganske yndig ud. Hun er berømt for sine fantastiske udtryk i serien How I Met Your Mother. Hun gør det samme på disse billeder. Hun afslører sin indfødte dragning.

9. Griner det:

Cobie Smulders Uden Makeup 9

Dette billede vedrører det øjeblik, hvor Cobie Smulders lo sit venlige hjerte ud under et sjovt interview, der blev taget på gaden. Hun så ekstremt smuk ud den dag, og der var ingen tegn på makeup på hendes ansigt.

10. Det unikke smil:

Cobie Smulders Uden Makeup 10

Cobie Smulders har et smil på en million dollar, og det kan hun smelte hjerter med. Det er kryptonit for dem, der er afhængige af hende. Hun kan temmelig let imponere mennesker med kombinationen af ​​hendes naturlige skønhed og hendes dragende smil og der kræves ikke noget småt skønhedsprodukt for at få det arbejde udført.

Ovenfor var nogle af de bedste billeder af den super-populære tv-personlighed, skuespillerinde, model osv. Cobie Smulders. Denne kvinde træder det meste af tiden ud med sit naturlige ansigt og undgår så meget skønhedsprodukter som muligt. Hun kan siges at være en af ​​de mest naturligt flotte skuespillerinder i denne branche, og ovenstående billeder begrunder denne erklæring.