Top 8 Anjali Uden Makeup

Hun startede sin filmkarriere med sine modellerdage tilbage, da hun begyndte at arbejde på sit brud gennem lavprofil -Telugu og Tamil -film. Hendes debutfilm var et pludseligt tilbud til hende af en af ​​filminstruktøren under et af hendes modelleringsstunts og dermed langsomt og gradvist har Anjali lavet en piedestal for sig selv i Kollywood -filmgenren.

Sagen med starter er, at de altid er så smukke og klar til at se kameraer, at når vi ser dem i virkeligheden, har de en tendens til at se meget anderledes ud. Det er nu op til stjernerne at bevare sig selv til det punkt, hvor de ser godt ud med eller uden makeup. Selvom dette er en ret anstrengende livsstil, lad os se, om Anjali lever op til vores forventninger eller ej.

1. En stilling ved bilen:

anjali uden makeup A Pose By The Car

Iført en lækker blå top ser Anjali helt fantastisk ud at stå ved en bil. Dette billede er et rent vidnesbyrd om, at Anjali er en dråbe død skønhed, selv uden tegn på makeup i ansigtet. Anjali er ganske smuk, når man ikke trækker makeup -look ud.

2. Udgivelse af lydudseende:

anjali Audio Release Look

Denne sydlige skuespillerinde har en meget jazzy t-shirt med fuld poloshals og fuld ærme ved, hvordan hun skal se blændende ud uden behov for nogen detaljeret makeup overhovedet. Hendes smil er nogensinde så lokkende, når hun trækker effektivt ud uden makeup. Hun er virkelig en skønhed uden makeup, og dette billede er endnu et vidnesbyrd om dette faktum.

3. Minimalistisk Award Look:

Anjali Uden Makeup Minimalistisk Award Look

Når du skal til en formel begivenhed, er lidt makeup nødvendigt for at se toppen af ​​dit spil, selv for folk, der ikke er fortrolige med makeup. Anjali, der foretrækker ingen makeup -look, skal nogle gange gå efter det minimalistiske look, der kun indebærer et strejf af rouge, eyeliner og læbestift. Dette billede viser, at denne skuespillerinde ikke har brug for ekstravagant makeup for at trække et strålende rampe -look efter enhver begivenhed.

4. At omfavne hendes etniske rødder:

Anjali uden at makeup omfavner hendes etniske rødder

I dette billede favner denne sydlige skuespillerinde sine etniske rødder med stor effekt. Etnisk slid består allerede af mange forskellige og levende farver, og derfor bruger Anjali disse farver med stor effekt uden behov for eller brug af makeup. Makeup ville kun sløve hendes skønhed, når det kommer til at trække et så flot look ud.

5. Film stadig:

Anjali uden makeup film stadig

En del af en film, dette billede blev taget, mens Anjali var på sæt. Dette viser stadig, at makeupartisten brugte meget minimal makeup til at gøre denne skuespillerinde til en fuldblæst diva til kameraet. Den anvendte makeup tilføjede ikke kunstig skønhed, men forbedrede i stedet den skønhed, som Anjali allerede havde.

6. Simpletons fotografering:

Anjali Uden Makeup Simpleton's Photo Shoot

En af Anjalis store præstationer er hendes evne til at se godt ud på kameraet, uanset om det er under et fotoshoot eller på et sæt til en film. Denne fotografering blev udført for at vise, hvordan Anjali præcis ikke kræver nogen som helst makeup for at se godt ud på kameraet. Kameraet forstærkede hendes skønhed og hendes smil var helt betagende. Hun er virkelig en inspiration for alle damerne.

7. At være helt naturlig:

Tamil skuespillerinde Anjali på Hyderabad DCP Office Photos

Selv i stressede situationer formår Anjali stadig at se sit bedste ud, og dette billede vidner om dette. Mens hun forlod politistationen så Anjali rolig og sammensat ud, og da der ikke var tid til makeup, er dette billede et sandt vidnesbyrd om hendes skønhed uden makeup.

8. Pludselig Candid:

Anjali Uden Makeup Pludselig Candid

Pludselige candids er noget, folk sommetider ikke er klar over eller er overraskede over at være offer for, og at være filmstjerne Anjali udsættes for masser af pludselige Candid’s. Dette billede er en pludselig åbenhjertig fangst af Anjali uvidende, men stadig en skønhed uden makeup.