Top 9 Amala Paul Uden Makeup

Amala Paul er en berømt sydfilmskuespillerinde, der har haft sin rimelige andel af hits og fald. Denne skønhed efter at have tiltrådt sit college begyndte at opgradere sin modelportefølje, hvorigennem hun landede nogle roste filmtilbud. Snart begyndte hun at lave sider i malayalamfilm og til sidst skar en kontroversiel karakter portrætteret af hende i en af ​​hendes film en sti for hende gennem skoven for at nå toppen. Selvom filmen aldrig gjorde den stor, gjorde hun det.

Nu betragtet som en af ​​de fineste sydindiske filmledere, vil Amala Paul i denne artikel gennemgå en række uden makeup -transformationer, der kan få hende til at se lidt anderledes ud. Men i slutningen af ​​dagen vil vi være dommer over, om hun virkelig er en smuk person udadtil.

1. Frisk ansigt skønhed:

amala paul uden makeup

Med en trendy bluse i satinhvid, havde Amala på dette billede håret åbent og naturligt, skilt til siden, da hun så fantastisk ud i sit minimalistiske look. Da hendes solkyssede bagte hud skinnede, var alt, hvad hun havde på sit ansigt, ikke andet end nåde.

2. Going Natural At Shoots:

Amala Paul uden make -up 2

I et af sine tidligere fotoshoots så skuespilleren Amala hendes del godt ud, da hun omfavnede hendes ufuldkommenheder og stadig stillede sig modigt til billedet. Viser verden, hun tror stærkt på fejl, her er Amala i en rød høj hals og fregner, der smiler sødt til kameraet.

3. Det minimalistiske udseende:

Amala Paul uden make -up 6

Et temmelig glat skinnet porcelænsdukke -look er blevet floneret af Amala her, hvor hun valgte at gå efter et minimalistisk look. En traditionel bindi prydede hendes pande, da hendes øjne havde et blødt strejf af foring, der fremhævede hendes træk med måske en blød rosenrød glans tilføjet til læberne.

4. Et anderledes udseende:

Amala Paul Uden Makeup 4

Denne gang prøvede Amala et ganske andet look, et smukt, hvor hun tog et par briller på og havde en smuk besat guldørering. Hun så ganske yndefuld ud med sit nye tilbehør, da hendes ansigt tomt for makeup trak sig til et grin.

5. Bag sættet:

Amala Paul Uden Makeup 5

På et af de andre billeder blev hun set tilbyde en hjælpende hånd til instruktøren, da de begge gav sig i kamerabevægelser til skuddet. Imellem optagelserne og makeupretoucherne blev Amala Paul skudt og så helt guddommelig ud med sit minimale strejf af makeup, der forstærkede hendes look.

6. Pose Ahoy:

Amala Paul uden makeup 6

Da Amala poserede i sin satinhvide kjole med en blondekant, havde hun sin flotte hat holdt bag hovedet. Hun havde ingen spor af makeup i dette billede og så alligevel temmelig ydmyg og smuk ud, hendes guldgarvede hud her afgav en varm stemning.

7. Hensynsløs selfie:

Amala Paul uden makeup 7

Et slemt selfiespil matchede Amala til hende på skærmen, hvor hun så lige så strålende ud. Denne selfie så hende fremvise sin fejlfri hud, da hun kiggede opmærksomt på kameraet. De siger, at en lille liner er en piges bedste ven, da en svag sort streg fremhævede hendes smukke peepers.

8. Endnu en Selfie:

Amala Paul uden makeup 8

Igen tog Amala en selfie, og denne gang havde den ingen rester af makeup i ansigtet overhovedet. Hendes hår skiltes og styledes fra midten gav en naturlig følelse, og hun strålede strålende i kameraet.

9. On Set For Her Work:

Amala Paul uden makeup 9

Da Amala havde travlt med at sætmedarbejderne lærte sin rolle og sit job at kende for dagen, så et solidt over skulderen ærligt, at hun var klædt i sine casuals med håret bundet i en pony uden nogen makeup i hendes ansigt, der diskuterede scenen med andre medlemmer.