Top 9 Yami Gautam Uden Makeup -billeder

Alle kalder denne unge yndige skønhed ved navnet “The Fair and Lovely Girl”. Hun er Yami Gautam. Som populær skuespillerinde har hun arbejdet i mange indiske film på forskellige sprog og er en godkender af det populære kvinde skønhedsproduktmærke, Fair and Lovely. Da hun blev født i Bilaspur 1988, var Yami altid nysgerrig efter at komme ind i film og gøre sig kendt for verden gennem fjernsyn. Du vil ikke tro, hvor smuk denne kvinde ser ud uden makeup. Det kan siges, at hun er en af ​​de mest enkle og naturlige skuespillerinder i Bollywood og beundres for sit naturligt smukke ansigt.

Yami Gautam Uden Makeup -billeder

Fantastiske Yami Gautam Uden Makeup -fotos:

Her er de top 9 makeupfrie billeder af Yami Gautam, som vil forbløffe dig.

1. Pige på farten:

Yami Gautam uden makeup 1

I øjeblikket har Yami travlt med en række filmprojekter, optagelser og andre ting. Men pigen på farten holder sig stadig i form og forsøger at være naturlig så meget som muligt. Her ses Yami uden makeup. Hun har et helt naturligt look sammen med en hvid top og jeans.

2. Godmorgen:

Yami Gautam uden makeup 2

Som vi kan se, bliver Yami Gautam her set på sin seng og ønsker alle godmorgen. Hun bringer fansene tæt på sit personlige liv ved at sende dette makeupfrie billede. Hun rejste sig bare og klikkede på en selfie. Yamis naturlige skønhed er så kraftfuld, at vi ikke kan hade hende, selvom hun er en godkender af et populært skønhedsmærke.

3. En anden makeup-fri selfie:

Yami Gautam uden makeup 3

Endnu et billede uden makeup af ungdommens Bollywood-skønhed. Yami tøver ikke med at vise sit ansigt uden mascara. Hun er snarere meget sikker på sin naturlige skønhed og viser sit naturlige ansigt frem næsten hele tiden, når hun er uden for skærmen.

4. Det smil, selvom:

Yami Gautam uden makeup 4

Yami Gautam er populær for sit smil på millioner dollar, hvorigennem hun har vundet millioner af hjerter. Dette billede er faktisk et stillbillede fra en af ​​hendes film, hvor hun viser sit makeupfrie ansigt uden tøven som scenen kræver.

5. Shopping kigger:

Yami Gautam uden makeup 5

Yami Gautam blev set uden makeup, mens hun handlede om aftenen. Vi kan tydeligt se på dette billede, at hun har nul makeup, men alligevel ser meget attraktiv ud. Hendes skønhed kan ikke måles ved omfanget af de underdimensionerede skønhedsprodukter.

6. A Sans Makeup Close Up:

Yami Gautam uden makeup 6

Denne selfie taget af Yami blev sendt af hende på Instagram, som dog fik en betydelig mængde likes inden for en meget lav periode. Gennem dette billede forsøger hun at vise sin naturlige skønhed til verden og lukke haderne en gang for alle. Her poserede hun til selfie med sans makeup.

7. Bilens selfie:

Yami Gautam uden makeup 7

Dette er endnu en selfie taget af Yami i hendes bil. Her dyrker hun sit makeupfrie ansigt med det yndige smil, der er limet til hendes ansigt. Disse nuancer går hånd i hånd med hendes naturlige skønhed og får hende til at se tiltrækkende ud end nogensinde.

8. Solen kommer ned:

Yami Gautam uden makeup 8

Yami er den stjerne, der skinner klart selv i dagslys. Hun kræver næsten ikke noget skønhedsprodukt eller hjælp fra de mere populære makeup -mærker for at få sig selv til at se attraktiv ud.

9. En gammel snap:

Yami Gautam Uden makeupbilleder 9

Dette er et gammelt billede af Yami Gautam, der tydeligt viser hendes naturlige skønhed. Her har hun ingen makeup på sig, men ser så guddommelig og smuk ud. Hendes go-begavede naturlige skønhed er en af ​​hovedårsagerne til al postyret omkring hendes dragning.