10 nyeste køkkenudstillingsdesign med billeder i Indien

Et køkkenvindue er et møbel, der kan hjælpe dig med at opbevare alle dine køkkenredskaber, dagligvarer, gryder og pander i pæne rum og på en ordnet måde. Disse skabe og hylder er lavet af træ, metal eller endda plast. Køkkenfremstillingsbillederne, vi viser dig her, er alle perfekte eksempler på, hvad der kan gøres i dit hjem. De forvandler et enkelt rum til et funktionelt og giver dig fordel af tid og plads. Disse køkkenmøbler kan være dekorative eller almindelige. De kan have niveauer af hylder, der er brede, eller de kan være et langt skab.

Køkken Showcase designs

Sådan vælger du udstillingsdesign til køkken?

Når du vælger vitrineskabets skab, skal du tjekke disse punkter. Her giver vi dig nogle tanker, du skal overveje, før du bruger på et udstillingsvindue til dit køkken.

  • Plads: Hvert værelse er forskelligt, og derfor er det vigtigt at måle dimensionerne på dit værelse og se, om et bestemt udstillingsdesign let vil passe. Der skal også være plads i køkkenet, så du kan flytte rundt.
  • Form: Der er flere typer skabe til køkkenet. I henhold til rummets dimensioner kan du vælge et overskab, hjørne vitrineskab eller gulvskab.
  • Budget: Penge er altafgørende for dette køb, især da et fuldt køkkenskab kan være ret dyrt. Kontroller, om det anvendte materiale og omkostningerne ved udstillingsvinduet passer til dit budget.

Betydningen af ​​køkkenudstillingsdesign:

Køkkenet er stedet, hvor du tilbringer en betydelig tid på dagen med at forberede måltider til familien. Så at have møbler, der hjælper dig med at være organiseret og holde dine ting på plads, er vigtigst. Hvert element i køkkenet har brug for korrekt placering, og derefter udvides brugen af ​​det. Indisk køkkenudstillingsdesign er perfekt, da de har tendens til den indiske madlavningsscene. Skabene, hylderne osv. Hjælper dig med at opbevare genstande og apparater på en sådan måde, at det er let at nå det, når det er nødvendigt. Så det er fornuftigt at holde sjældent brugte genstande i hjørnet af et skab!

Bedste køkkenmøbler i Indien:

Her hentede vi 10 enkle og moderne køkkenudstillingsdesign med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Design af sølvkøkkenudstillingsvindue:

Nyeste køkkenudstillingsdesign

Dette robuste metalvindue i lille køkken er den rigtige størrelse til de fleste køkkener. Fem-lags reolenheden er fremstillet af stål og holder dermed længere. Dekorative kanter på hylderne gør dette til en cool funktion at have i hjemmet. Bortset fra dets funktionelle brug er stilen på dette vitrineskab populær, og det samme er en af ​​de bedst sælgende. Hvis du regner med budgettet, er du på punkt. Denne udstillingsvindue i gulvstil med sine store dimensioner er lige den rigtige til dit hjem. Sølvfarven lyser rummet op og giver det stil.

2. Køkkenapparatsskab:

Bedste køkkenudstillingsdesign

Prøv dette subtile træudstillingsvindue til køkkenet, der kan opbevare dine apparater såvel som andre ting. Pladsen til mikrobølgeovn, ovn, mixer, osv. Er helt i orden. Du kan opbevare dette skab i ethvert rum i køkkenet. Det konstruerede træ, der bruges til dette udstillingsvindue, er holdbart og stærkt. En dejlig brun finish giver udstillingsvinduet et lyst udtryk og kan få køkkenet til at virke rummeligt. Så vælg dette fantastiske showcase til dit køkken. Da udstillingsvinduet er let på vægten, kan du nemt holde det overalt i køkkenet. Dette er det ideelle udstillingsvindue for dig.

3. Metal Køkken Showcase Design:

moderne køkkenudstillingsdesign

Et elegant og funktionelt vitrineskab er dette metaludstillingsvindue, der kan placeres hvor som helst. Du kan vælge at beholde det på selve gulvet, eller du kan placere det på et skab eller et bord. Den tre-lags reol er fremstillet af holdbart stål, så du kan holde tunge genstande på den. Laget under den sidste hylde kan også bruges til at gemme varer. Det slanke design af dette vitrineskab er det, der adskiller det. Dette er let at vedligeholde og rengøre regelmæssigt med kun en ren klud.

4. Wenge Showcase Design til køkken:

enkle køkkenudstillingsdesign

Gå efter dette fantastiske designerkøkken, der vil adskille dit hjem fra andre. Det fremstillede trævindue er et glamourøst stykke, der passer smukt til stilfulde hjem. Den har tre hylder på øverste niveau til opbevaring og fremvisning af tallerkener og bestik. De midterste hylder er perfekte til daglig brug. Der er to skuffer til bestik igen og derunder, der er lukkede skabe til opbevaring af køkkenartikler. Wenge -farvefinish af dette udstillingsvindue er det perfekte look til de fleste hjem. Vitrinen vil skille sig ud i dit køkken for at give dig et glamourøst look.

5. Country Style Kitchen Showcase Design:

Køkkenudstillingsdesign 1

Her er et køkkenudstilling i landlig stil, som du kan have overalt i køkkenet. Udstillingsvinduet er lavet af jern og træ og har et kyllingeskurftigt design. De mange hylder giver rigelig plads til at opbevare smykker og andre ting i køkkenet. Dette er let at rengøre og let. Du kan placere det overalt i dit køkken og ændre indretningen i dit køkken efter dit valg. Metal og træ er begge holdbare materialer, og dette hjælper kun med at give dig en vare, der holder længe. Få denne vare i dag!

6. Træ Køkken Showcase Design:

Nyeste køkkenudstillingsdesign2

Dette er et køkkenvæg, som du kan hænge på enhver tilgængelig væg i køkkenet. Det er en enhed med tre hylder, der har en vintage charme. Det dejlige gammeldags billede på enheden gør køkkenet ganske stilfuldt. Du vil kunne gemme mange varer på hylderne. Det er også en perfekt krydderiholder og kan hænges lige i nærheden af ​​gaskomfuret for let at nå varer under madlavning. Brun er den farve, der bruges i de fleste køkkenmøbler, så dette vil let passe ind i dine eksisterende køkkenmøbler.

7. Skrivebord Køkken Showcase Design:

Køkkenudstillingsdesign 3

Prøv dette flotte vægmonterede køkkenvindue, der har en baggrund, hvor du kan skrive videre. To-hyldenheden er et af de bedste køkkenudstillingsbilleder, vi har set. Den hvide og den sorte kombination af denne enhed gør den ganske attraktiv. Funktionen i dette stykke er fantastisk, og det er rart at skrive en indkøbsliste ned, når du tænker på det. Så installer dette stykke i dit køkken og se, hvor praktisk det gør dit liv. Giv dig selv det bedste af det bedste til et dejligt køkkenudseende.

8. Hylde og vinglas Køkken Showcase:

Nyeste design i køkkenudstillingsvindue4

Her er et godt køkkenudstillingsvindue, der kan bruges som udstillingsvindue køkken og bad. Den enkelte hylde kan opbevare mange små krukker og genstande. Vinglasholderen under hylden er meget funktionel og sparer også plads. Den kan rumme mange vinglas. Skabsrummet er en fantastisk måde at holde alt dit bestik og tallerkener på. Glasdøren giver dig en chance for at fremvise nogle af de smukke ting. Det anvendte MDP -materiale er holdbart og perfekt til ethvert rum i hjemmet. Gå videre og vælg denne enhed!

9. Vintage Køkken Showcase Design:

Nyeste køkkenudstillingsdesign6

Hvis du elsker vintage -ting, så er dette køkken- og badudstillingsvindue det rigtige for dig. Denne vitrineskab i hvid og valnød er fremstillet af grå beadboard og har to lukkede skabe, stativ til plader og mindre hylder til andre ting. Dette udstillingsvindue kan hænges på væggen og sparer plads. Du kan gemme alle daglig brugsvarer på dette udstillingsvindue, så det er let at få til når som helst. Pladsbesparende enheder er en stor fordel i ethvert hjem. Prøv dette til dit køkken og se, hvor tidsbesparende det kan være.

10. Opbevaring Showcase Design til køkken:

Nyeste køkkenudstillingsdesign 7

Fremvisning af køkken- og baddesign skal være trendy og stilfuldt. Dette særlige køkkenudstillingsvindue er lavet af MDP og får en hvid finish for at gøre det lysere. De fem niveauer i dette vitrineskab er kompakte, og du kan gemme mange ting på det. En barriere er placeret på hver hylde, så genstande ikke falder let ud. Dette er også en del af designelementet. Denne enhed vil helt sikkert tilføre dit køkken glamour uden at tage for meget plads. Gør det til et specielt opbevaringsvindue til dine fantastiske køkkenartikler i dag.

Showcase design til køkkenet er et vidunderligt møbeldesign, der gælder for de fleste hjem. Her har du skabe og hylder, der holder ting og apparater i orden. Du kan opbevare gryder og pander pænt og også have bordplads til arbejde. Der gives separat plads til krydderier og korn, beholdere, kopper og underkopper. Vitrineskabene er også perfekte til at vise nogle unikke genstande og fremstillinger relateret til køkkenet. Vælg det bedste design til dit køkken, og ombyg det til et mesterværk. Køkkenet er det bedste sted i huset, og montrene kan hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed.