10 nyeste og bedste spisestue montre med billeder

Priory spisestuerne var designet med blot et spisebord og stole. Men nu får konceptet et designende udseende med et nyt koncept om placering af spisestuevisningsdesign.

Tænker du på at renovere gammel og kedelig spisestue med noget nyt og spændende? Hvad med at tilføje et spisestue -showcase til interiøret? Udstillingsvinduet i spisesalen har vist sig at være et godt dekorationsstykke samt har hjulpet med at opbevare forskellige nødvendige ting, som hurtigt kan nås, når det kræves under måltiderne. Med den brede vifte af størrelser, designs og materialer, de kommer med, ændrer de fuldstændigt udseendet på din spisesal.

Spisestue design

Sådan vælger du udstillingsdesign til spisestue?

Er du i tvivl om, hvilken spisestue der passer til din spiseplads? Her er nogle trin, der kan hjælpe dig med at få det rigtige design til din spisestue.

  • Brug et målebånd og foretag korrekte målinger af din væg og andre områder til valg af en passende størrelse af udstillingsvindue, der ikke ville forstyrre krævet plads.
  • Angiv dine krav, før du beslutter formen på dit vitrineskab.
  • Vælg det korrekte materiale i henhold til dit hus og medlemmer der bor deri.
  • Se 2 til 3 forskellige butikker, inden du afslutter design af spisesalens udstillingsvindue, og sammenlign priser og tilgængelig rabat for et budgetteret køb.

Betydningen af ​​spisestue Showcase -designs:

Spisestuen er et sted, hvor familien bor med ro til måltider. Igen, mens de spiser, kan folk lede efter forskellige servicevarer, som de skal rejse sig til og gå til køkkenet. Her er nogle punkter, der ville hjælpe dig med vigtigheden af ​​spisesalens udstillingsvindue.

  • Til placering af lækre serviceelementer og statuer på vitrineskærmen.
  • Til opbevaring af ting som skeer, gafler, knive, glas osv., Når du spiser.
  • Giver spisesalen et designerlook.
  • At holde service fremstillet af glas, alkohol og andre designende dekorative genstande i højden eller låst for at beskytte den mod skader.

Moderne spisestue Showcase -designs i Indien:

Her hentede vi 10 enkle og nyeste spisestue montre med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Simple spisestue Showcase Design:

Nyeste spisestue -udstillingsdesign

Vil du give din spisestue et enkelt strejf? Udstillingsvinduerne i træ til spisestue indeholder også en simpel kategori af designs. Vitrinen får en mørk og lys nuance med det indvendige design. Med skuffer herunder får udstillingsvinduet også glaskasser på oversiden for at give et gennemsigtigt udseende efter løjer. Udstillingsvinduet får også et bar -look til vinglas. Udstillingsvinduet er fremstillet af fint træ og giver spisestuen et simpelt, men overdådigt udseende og ville også ledsage ethvert spisebordssæt med lignende eller kontrastdesign eller udseende.

2. Vægudstillingsvindue til spisestue:

Bedste spisestue udstillingsdesign

Vil du ikke have ekstra møbler, der ville få plads til din spisestue? Løsningen på din forvirring er vægmonteringsdesignene til spisestuen, der har fanget de moderne familiers hjerter. Vitrinen leveres med en blanding af både glas og træmateriale, der danner små skuffer eller kasser inde i væggen. Med forskellige former er montrene tilgængelige i designs som cirkel, firkant, trekant og hvad ikke. Med korrekte målinger får udstillingsvinduet også fremhævede områder til et unikt udseende. Sådanne designs foretrækkes generelt i huse med begrænset plads i spisestuerne.

3. Glas Showcase til spisestue:

Moderne spisestue udstillingsdesign

Glasudstillingsdesignene til spisestuen er noget, der er meget i trend i disse dage. Sådanne montre er fuldstændig lavet af glas og er populære på grund af den gennemsigtighed, de kommer med for et fantastisk udtryk. Glasvinduet får en ramme af hårdttræ på toppen og bunden for at understøtte udstillingsvinduet korrekt. Med stærke metalliske stativer står udstillingsvinduet fast i spisestuen. Glasudstillingsvinduet er absolut det bedste til opbevaring af sølvpyntene i displayet sammen med andre ejendele. Udstillingsvinduet er bestemt det bedste at gå med til et lyst look til din spisestue.

4. Moderne udstillingsvindue til spisestue:

Simple spisestue udstillingsdesign

Moderne udstillingsvinduer til spisestue, der tilvælger det moderne liv i dag. Spisesalen dekoreret med sådanne montrer giver selv en enkel spisestue et forbedret udseende. Udstillingsvinduerne er bygget med enkeltskuffers design med en kombination af glas, træ og metal for at give udstillingsvinduet et fitere look. Udstillingsvinduet får en enkelt træskuffe i den nederste del, mens midterdelen får tre skuffer med en dør i glas til et gennemgående look. Igen får udstillingsvinduet også et designermetalstativ nedenfor, der giver udstillingsvinduet et højere look.

5. Buffet Showcase -designs til spisestue:

Showcase designs til spisestue

Kan du lide at servere varmt, mens dine gæster spiser? Buffet spisestuen fremviser møbeldesign er, hvad dit værelse kræver. Udstillingsvinduet er fremstillet af træ af høj kvalitet og får en kasse som et look med buffetområde, hvorfra der kan serveres varme måltider. Sammen med hovedcentrets udstillingsvindue tilføjes et lille sidestykke til udstillingsvinduet til placering af måltider eller drikkevarer. Udstillingsvinduet får også glaskasser, hvorfra det spredte service kan ses. Midterdelen får pladeområder glasarealer etc. til korrekt opbevaring og små lamper til et klassisk look.

6. G – Room Showcase -designs til spisestue:

udstillingsvindue til spisesal

Er dit køkken og din spisestue forbundet med hinanden? G-Room-spisesalens udstillingsvindue kommer helt sikkert til at tilføre rummet et oversvømmelseslook. Vitrinen er designet i kløften mellem spisestuen og køkkenet, hvorfra mad kan transporteres fra det ene til det andet rum. Udstillingsvinduet giver skuffer herunder, mens et bredt og bredt vindueslignende udseende er givet i midterdelen. Loftet over udstillingsvinduet er lavet af træ og er også givet lamper til et vintage look. Med et lignende spisebordssæt giver det rummet et prototypisk udtryk til køkkenet og spisestuen.

7. Hvidt udstillingsvindue til spisestue:

spisestue fremvisning billeder

At give spisestuen snehvide præg er en trend, der efterfølges af mange mennesker i disse dage. Temaet med at dekorere rummet med et hvidt spisebordsvindue er vedtaget for at give værelserne et lysere udtryk. Udstillingsvinduet er fremstillet af massivt gummitræ og er udformet med et enkelt design til et beriget look. Med to små skuffer nedenunder og et ordentligt skab som et udstillingsvindue oven på, får udstillingsvinduet en glasdør for at holde de ting synlige, der er gemt i den. I lighed med skabets design bruges denne slags udstillingsvindue til opbevaring af ekstra glasfade.

8. Skabsmodeller til spisestue:

design af spisestue

Bor du i et lille område, hvor dit køkken og spisestue er det samme? Bare rolig, her er et spisestue -design, der passer til dit værelse til ethvert formål. Skabets design er fremstillet fuldstændig af træmateriale og har et enkelt, men attraktivt udseende. Med forskellige små og store skuffer kommer udstillingsvinduet med for meget opbevaringsområde. Igen kommer siden af ​​udstillingsvinduet med en bred platform til placering af ovnen eller mikrobølgeovnen og andre lignende genstande på den. Udstillingsvinduet får også en lille bro som et etui til opbevaring af glas og kopper på den med glasåbninger.

9. Antikke spisestue Showcase Designs:

spisestue udstillingsmøbler

Det antikke udstillingsvindue til spisesal har været valget mellem forskellige mennesker, der elsker at blive forbundet eller omgivet af gamle minder og genstande. Fremstillet med skinnende mørkebrunt farve træ, er udstillingsvinduet dekoreret med forskellige udformede og kurvede designs præget på det. Med vinduer og døre i glas kan udstillingsvinduet opbevare udstillingsgenstande i den til et dekorativt formål. Sådanne montre kommer ofte til gode med spiseborde og stole, der giver dig et komplet sæt til din spisestue. Siden af ​​udstillingsvinduet får også et tæt skråt halvcirkelformet udseende for et forskønnende udseende til seeren.

10. Corner Showcase til spisestue:

hjørneskærmdesign til spisestue

Hjørneudstillingsvindue til spisesal er en stilfuld måde at designe spisesalene på en unik, men yndig måde. Showcase her er lavet af fint træ, der får en trekantet form, der passer bedst i hjørnerne. Tærteformens udstillingsvindue fås med det antal sager, du leder efter. Begyndende fra en lille tærteformet hjørneskuffe på toppen, stiger størrelsen på skuffen i bunden til opbevaring af tunge service. Sådanne designs er bedst til små huse eller endda til de mennesker, der elsker at dekorere deres huse med et moderniseret præg.

Det være sig et simpelt spisestue -udstillingsdesign eller et klassisk moderne design, montrene har altid øget spisestuen. Generelt lavet af træmateriale, er de nu også tilgængelige i tunge fiber-, glas- og metalmaterialer, der giver en bred vifte af designs at vælge imellem i henhold til køberens budget. At have et i henhold til kravene er en ideel måde til både at opbevare ekstra service fra køkkenet og spise med din familie uden at stå op nu og da.

Så hvilket design af spisesalens udstillingsvindue skal du vælge til dit hus?