10 nyeste udstillingsvinduer til tegnestue – med billeder i 2021

Vitrinesignene til stuen er det bedste sted at vise andre små ting, der har interesseret dig og din familie. De kan være billedrammer af familien, eller de kan være medaljer, souvenirs osv. Hvert udstillingsvindue, som en familie ejer, er fyldt med minder, og det er, hvad gæsterne får vist, når de kommer forbi. Der er hylder, hvor du kan opbevare emnerne til visning. Du kan også have forskellige niveauer og størrelser af hylder. Da nogle varer kan være højere og større end resten, har mange montrer forskellige hylder for at rumme alle slags varer.

Showcase -designs til tegnestue

Sådan vælges udstillingsdesign til tegnestue?

Hvis du er på jagt efter det perfekte vitrineskab, så er du det rigtige sted. Vi har billeder af udstillingsvinduet i stuen, som du kan gå igennem og finde ud af, hvad du kan lide.

  • Plads: Så når du planlægger at købe et udstillingsvindue til din stue, skal du finde ud af størrelsen på det udstillingsvindue, du kan have i dit værelse. Højden og bredden på udstillingsvinduet skal tages i betragtning.
  • Form: En anden faktor er reolenheden: hvor mange hylder er der, og hvilket materiale er den lavet af.
  • Budget: Budget spiller også en vigtig rolle, og tjek derfor varens kvalitet i forhold til beløbet for det. Selv i et lille budget kan du få en god vare.

Betydningen af ​​Showcase -designs i stuen:

Et udstillingsvindue til stuen er vigtigt, fordi det giver familien en chance for at holde deres minder i live. Billederne af deres kære og venner kan opbevares i et enkelt rum. Medaljer, som børn har vundet, kan fremvises for alle at se og værdsætte. Souvenirs fra alle rejser kan også opbevares som en påmindelse om de sjove tider, de har haft. Så at have dette ene rum, hvor alle de vigtige ting kan opbevares og beundres, er virkelig fantastisk. Da stuen er det eneste rum, hvor familie og gæster mødes til samtale, synes et udstillingsvindue på dette sted at være det rigtige at gøre.

Bedste fremvisningsmønstre til tegnestue i Indien:

Her hentede vi 10 enkle og moderne udstillingsvinduer til tegnestue med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Floating Drawing Room Showcase:

Seneste fremvisningsmønstre til tegnestue

Tjek dette cool flydende væg showcase design, der er lavet af MDF materiale og har en slank blank sort finish. Designet har mange hylder, der er placeret på kryds og tværs, så du får flere enkelte hylder til at beholde alle dine småting. Dette er et af de bedste udstillingsvindue designs til tegnestuen Indien. Vælg dette udstillingsvindue til din stue, hvis du vil spare plads på gulvet. Dette hjælper dig med at beholde genstandene og stadig have plads i rummet. Så gå videre og køb denne dejlige enhed.

2. Showcase til store hylder:

Moderne udstillingsvinduer til tegnestue

Hvis du elsker bøger og husker memorabilia, så er dette fede trævindue lige noget for dig. I nutidens små stuehuse er dette det ideelle møbelelement. Udstillingsvinduet i træ til stuen er slankt og højt. Bredden er tynd, så den fylder ikke for meget og får rummet også til at se rummeligt ud. Der er mange hylder i enheden, og det giver dig rigelig plads til at opbevare mange ting. Gør din stue til et godt sted at sidde og nyde at læse en bog med dette dejlige stykke.

3. Bogreol Showcase til tegnestue:

Bedste udstillingsdesign til tegnestue

Her er endnu et træudstillingsvindue til stuen, der er kompakt og lille. Det er et lodret udstillingsvindue, der er fritstående. At have et lille hjørne til at læse dine bøger er altid et velkomment tegn. Du kan placere den overalt i stuen og holde varer på op til 7 kg. Det kan også være et fedt gratis stykke til dine eksisterende møbler. Den praktiske guide i manualen giver dig også mulighed for at samle dette stykke. Du kan skabe en dejlig moderne indretning i dit hjem med dette vidunderlige stykke.

4. Wall Unit Show Case For Drawing Room:

Enkle udstillingsvinduer til tegnestue

Her er en traditionel væg, der ses i mange hjem. Denne fantastiske komprimerede pladeenhed er lamineret med PVC, så det er et holdbart stykke. Dette design -tv -showcase -design kan rumme mange ting bortset fra et stort tv. Den har mange rum og indeholder også skuffer. Valnøddefinishen af ​​dette showcase er iøjnefaldende. Du skal bruge en vægplads til denne enhed, så tjek dit værelses dimensioner, før du vælger dette. Denne store enhed hjælper dig med at holde alle knicknacks på plads og fri for rod.

5. Matte Finish Showcase Of Drawing Room:

udstillingsvindue i stuen

Leder du efter et tv -skab? Så er dette fantastiske tv -showcase i stuen det bedste, da det ikke fylder meget. Det stilfulde design er meget moderne og klassisk. Det kan rumme et 40 tommer LED -tv. Hylden nedenunder kan rumme stereoanlæg, modem, højttalere og andre knicknacks, som du vil vise. Den matte finish af dette udstillingsvindue er meget spektakulær og en, der passer til de fleste stilarter til hjemmemøbler. Så tag et kig på dette flotte stykke, og hvis det passer i dit hjem, så er dette det bedste køb for dig.

6. Showroom til tv -enhed:

billeder af udstillingsvindue i stuen

Dette er et dejligt tv-showcase, som du kan indstille i din stue. Du kan opbevare dit tv i dette vitrineskabsmøbel, der også har hylder. Hele dette showcase har to sidepaneler og et top- og bundpanel. Bundpanelet har skuffer, hvor du kan opbevare dine varer sikkert. De to sidepaneler har hylder, hvor du kan vise genstande. Midterområdet er hul, og det er her et tv kan opbevares. Enhver tv -størrelse kan opbevares i dette rum, og det er derfor fantastisk til de fleste hjem.

7. Designer Drawing Room Showcase:

tegnestue montre billeder

Vil du have noget fremragende som din stue -montre? Vælg derefter dette væg-montre i stuen, der har to lyse farver, der popper op. Designet er ret moderne og vil derfor se godt ud i et moderne hjem. Den gule og brune farvekombination er unik og skiller sig ud. Du kan fremvise en masse ting på hylderne og placere stereoanlægget inde i skabene. Fremstillet af træ af god kvalitet, vil dette udstillingsvindue holde dig længe. Hvis du kan lide farve og stil, der er moderne, så gør dette til dit valg til din stue.

8. Zigzag Showcase Design til tegnestue:

fremvisningskasse til tegnestue

Her er et fantastisk pladsbesparende udstillingsvindue, der har et zigzag-design. Det flydende hjørneskab til tegnestuen er lavet af flere hylder, der har buede kanter. Vitrinen er et moderne design med minimalistisk stil. Det er fantastisk til et moderne hjem, hvor pladsen er høj, og så du stadig kan vise dine memorabilia uden at gå på kompromis med pladsen. Fremstillet af slidstærkt materiale, passer udstillingsvinduet perfekt i ethvert hjørne af rummet. Den moderne stil i dette udstillingsvindue er iøjnefaldende og også en god samtalestarter. Så prøv dette til dit hjem.

9. Hjørne Showcase til tegnestue:

design af udstillingsvindue til tegnestue

Et andet køligt hjørneudstillingsvindue i stuen er dette gulvvindue, der kan opbevares i ethvert hjørne. Det har buede kanter på hver hylde med en kølig træfinish, der er elegant. Dette vidunderlige udstillingsvindue passer også perfekt til små hjem, da det ikke fylder for meget. Du vil være i stand til at beholde små ting til showet. Dette showcase kan dog ikke vise en tv -enhed. Selv med sin lille størrelse kan du stadig udnytte det maksimalt. Dette kan hjælpe dig med at beholde små ting, der ellers ikke finder et sted.

10. Stigehylde Showcase Design til tegnestue:

tegning værelse væg udstillingsvindue designs

Vælg dette fede design med flydende stue i væggen, der har stigehylder i sort og hvid til dit stue. Dette vil lyse dit værelse op og give dit hjem et moderne look. Materialet, der bruges til dette udstillingsvindue, er holdbart og stærkt. Der er fire hylder med masser af plads til at beholde dine småting. Den perfekte pladsbesparende enhed kan hænges på enhver væg i stuen. Dette er helt sikkert et godt køb til en overkommelig pris og let montering. Tjek online -stedet for denne hylde fremvisning og vælg det i dag.

De enkle udstillingsvinduer til stuen er de bedste af de bedste og dermed også de mest populære. De kan være dåse høje eller korte, de kan opbevares i hjørnet, eller de kan hænges på væggen. Uanset hvad, er montrene beregnet til at vise artefakter og andre minder fra familien. Glas og træ er de mest almindelige materialer, der bruges til at skabe disse skønheder. Moderne designs og nutidige er de bedst sælgende. Så vælg dit design i udstillingslokalet baseret på kravene i dit hjem og dit stiltema.