25 nyeste udstillingsvinduer til hjem med billeder i 2021

En af de mest almindelige møbler i et hjem er et enkelt udstillingsvindue. Dette inkluderer design af vitrineskab med hylder og skabe eller endda skuffer. Her er et rum, hvor du kan placere alle dine varer til showet. Rummets design kan være specifikt for et værelse, og hvad der kan opbevares i det. Så du kan have et udstillingsvindue til soveværelset, stuen og endda køkkenet. Husets udstillingsmodeller findes i forskellige materialer som træ, metal osv. Dette afhænger af det overordnede designtema, som du følger i dit hjem. Så prøv at vælge det bedste montre -design, baseret på værelse og tema.

Seneste udstillingsdesign til hjemmet 1

Sådan vælger du udstillingsdesign?

Her har vi noteret nogle punkter, du kan overveje.

  • Plads: Showcase -designbillederne vil give dig en idé om, hvor meget plads der vil blive optaget af showcase. Så tag et kig på rummet i dit værelse og se, om det er muligt.
  • Form: Design showcase findes i forskellige former som lodret, vandret, flydende, vægmonteret osv. Så vælg den bedste mulighed blandt de mange, der er angivet nedenfor.
  • Budget: Det bedste udstillingsvindue -design kan være meget dyrt eller økonomisk. Vælg klogt.
  • Hjem: De fleste hjem har brug for at fremvise skabets design for at passe alle elementerne korrekt.
  • Lejligheder: Et 2BHK eller et 3BHK hjem vil have forskellig plads i hvert værelse. Så vælg et udstillingsvindue, der giver dig rigelig plads.

Betydningen af ​​Showcase -designs til hjemmet:

Et smukt udstillingsvindue -design kan skabe eller bryde et værelse. Udstillingsvinduet er ikke kun at beholde udstillingsgenstande, men også at fortælle en historie.

  • De genstande, du har samlet gennem årene, kan vises for andre at se og minde dig om gode tider.
  • Færdiglavet udstillingsvindue design gør det enkelt for dig at vælge en god.
  • Alle indiske husudstillingsdesign vil have skabe til at holde nogle ting ude af syne.
  • Vitrineskabets design gør visning af genstande mere sjovt og dramatisk.
  • Da hver hylde, skab eller skuffe kan være nyttig til at gøre dit hjem rodfrit, er hjemmevisningsdesignerne, Indien har at tilbyde, meget vigtige.

Bedste udstillingsdesign til hjemmet i Indien:

Her hentede vi 25 enkle og nyeste montre -designs til hus med fotos. Lad os tage et kig på dem.

1. Moderne buet udstillingsvindue i træ:

Bedste udstillingsdesign til hjemmet

Dette første showcase -designbillede giver dig en idé om de vidunderlige typer montre, du kan have til dit hjem. Dette træudstillingsdesign til stuen er et stort udstillingsvindue med god plads til en tv -enhed samt et stereoanlæg. Det høje glasskab i venstre side kan indeholde nogle smukke genstande til visning. Den buede kant på den anden side af glasskabet tilføjer stil og klasse til dette stykke. Så vælg dette dejlige og fantastiske showcase til din stue og fyld det med gode ting at vise.

LÆS MERE: Udstillingsvinduer i træ

2. Bedste White Tv Showcase Design:

Moderne udstillingsvinduer til hjemmet

Her er et fantastisk tv -showcase -design, som du kan indstille i din stue. TV -møbler er en af ​​de mest almindelige ting, du finder i ethvert hjem. Denne hvide tv -udstillingsmodel har åbne hylder rundt om rammen. Tre kabinetter er placeret under tv -enheden og kan rumme mange andre genstande og holde dem fri for støv. Du kan også få dette vidunderlige udstillingsvindue placeret i dit soveværelse, hvis pladsen tillader det. Vælg den dejlige hvide farve for dens lysstyrke og friske look. Værelset bliver derefter rummeligt med denne enhed.

LÆS MERE: Tv -showcase -designs

3. Ladder Gitter Showcase:

stige montre til hjemmet

Vælg dette design af krydsfiner til et værelse, der er stort og bredt. Dette er et moderne design, der fungerer godt for at åbne rummet op. Materialet, der bruges i dette udstillingsvindue, er holdbart og holdbart. Det har seks niveauer af vandrette hylder, der er placeret i en gitterform. Du får mange kroge til at beholde dine varer. Dette moderne vitrinesign er meget let at oprette og vedligeholde. Idéerne til udsmykning af udstillingsvinduet kan være rigelige, og de viste genstande kan fremvises med stolthed. Vælg dette udstillingsvindue, hvis du har rigelig plads i dit værelse til denne brede længde.

4. MDF Showcase Design:

Enkle udstillingsvinduer til hjemmet

Dette er et fantastisk stykke, der er lavet af MDF -materiale. MDF er ret stærk og langvarig, og du kan også få en god finish på den. Du kan vælge mellem mat og blank finish for at supplere de andre møbler i rummet. Dette indiske udstillingsvindue har glasskabe på hver side med dekorative paneler. Den buede kant på tv -vitrineskabet er også ret attraktiv. Skabe på det lavere niveau er perfekte til at opbevare andre ting som stereoanlæg, kabelboks osv. Vælg en flot træfinish til dette vitrineskab for at skille det ad.

5. Sideboghylde Showcase:

udstillingsvinduer til hus

Her er et simpelt showcase -design til en hall, der er kompakt og elegant. Dette er et lodret udstillingsvindue, der kan bruges til bøger eller andre ting. Dette er et af de nyeste udstillingsvinduer til hallen, da det ikke fylder hele vægpladsen. Du kan opbevare den overalt i stuen. Det kan være et cool showcase -design til stuen, hvor komplementære møder moderne. Vælg dette stykke for dets enkelhed og stil, der vil skille dit værelse fra hinanden. Placer en dejlig garderobe med behagelige puder ved siden af ​​denne for at sidde og læse en bog roligt.

6. Simple Open Showcase Design:

udstillingsmodeller

Her er en modulær udstillingsvindue, der ser meget godt ud i åbne hjem. Det får rummet til at se luftigt og rummeligt ud. Dette er vægmonteret til det fylder ikke gulv. Showcase -modelbillederne, du ser her, er gode til moderne hjem. Dette moderne tv -showcase -design lader dig hænge fjernsynet op på væggen og giver dig hylder overalt for at placere smykker. Dette er et vidunderligt tv -showcase -billede, der er mest populært blandt den unge generation. Vælg en lys farve som hvid for at åbne rummet og give dit værelse et lysere look.

7. Color Pop Showcase Design:

design af husets udstillingsvindue

Hvis du ønsker at tilføje farve til dit værelse uden at male væggene, så er dette farvepop -showcase lige noget for dig. Dette designbillede til hjemmevisning viser dig en idé om, hvordan farve kan tilføjes til en del af udstillingsvinduet for at skabe drama. De fleste tv -showcase -fotos giver dig en træfinish, men dette er et køligt blankt look. De fleste af kabinetterne er lukkede skabe, og det hjælper med at skjule genstande fra syn og holde dem væk fra støv. Den lyse røde og hvide kombination er meget behagelig for øjet. Dette er et fantastisk stykke til en overkommelig pris.

8. Floating Wall Showcase Design:

lille showcase design

Tag et kig på dette flydende vægmonteringsdesign til hallen, der er lavet af træmateriale og har en slank blank brun finish. Designet har flere hylder, der holdes tilfældigt på væggen, så du får mange rum til at gemme alle dine varer. Dette er en af ​​de mest populære træudstillingsmodeller til hallen. Varen er ny og trendy. Vælg dette vægvindue til din stue, så du kan spare plads på gulvet. Så køb denne dejlige enhed, som hjælper dig med at beholde dine varer og have god plads i rummet.

LÆS MERE: Showcase designs til væg

9. Stor hyldevæg udstillingsvindue:

vitrineskabdesign

For nutidens små rum er moderne udstillingsdesign til hallen det ideelle møbelelement. Trendy og stilfuld er den bedste vej at gå. Et godt sted at opbevare bøger og memorabilia er dette fede træudstillingsvindue, der er skabt til dig. Vitrineskabsmodellen er slank og høj. Showcase -designet i hallen har en tynd bredde. Det fylder ikke meget. Der er nok hylder i enheden til at give dig rigelig plads til at opbevare mange ting. Gør din stue til et køligt sted med dette dejlige stykke at sidde og nyde at læse en bog.

10. Kæmpe Wall Showcase Design:

nyt design af udstillingsvindue

Her er en enorm vægmonteringsenhed, der kan opbevares i store rum. Dette nyeste design i tv -showcase kan optage hele vægpladsen og rumme mange flere ting bortset fra bare et stort tv. Den har mange skabe og skuffer på de lavere niveauer. Valnødfarven på denne enhed er slående og passer godt til andre møbler. Denne indretningstil fremvisning af hallen er populær blandt de rige klientel, der har store hjem og dyre gadgets og dimser. Der er et sted for hvert element, der skal vises, uden at det ser rodet ud.

11. Oplyst stue Showcase Design:

hus fremstillingsmodeller

Leder du efter et flot udstillingsdesign til væggen? Her er en sej og fantastisk tv -showcase -model til et hjem, der er åben og enkelt. Vægmonteringsmodellen har fire hylder på væggen i hver ende. Du kan placere et 40 tommer LED -tv i midten af ​​enheden. Der er stærke hylder under dette, hvor du kan opbevare stereoanlæg, højttalere og andre ting. Finishen på denne særlige enhed er spektakulær og passer til andre hjemmemøbler. Så vælg denne dejlige enhed til dit nye hjem og få det til at se stilfuldt og elegant ud.

LÆS MERE: Showcase designs til stue

12. Designer Bright Showcase:

udstillingsmodeller til hjemmet

Leder du efter de nyeste vægudstillingsdesign? Vil du have noget, der er enestående? Vælg derefter det bedste tv -showcase -design med lyse farver og moderne stil. Denne kombination af gul og træfarve er iøjnefaldende og fungerer, hvis du har et moderne temarum. Det er den nyeste tv -udstillingsmodel, hvor brugbarhed og stil begge kommer sammen for at danne et af de bedste møbler. Vælg denne model, hvis du vil have et slående showcase og har genstande at vise. Denne enhed vil optage meget mindre gulvplads, så det er et godt køb for de fleste.

13. Moderne hjørne Showcase Design:

fremvise designbilleder

Et andet køligt stueudstillingsvindue er dette sideskabdesign, som du kan placere i et hjørne. Det høje udstillingsvindue har buede kanter og en varm træfinish, der er skinnende. Det vidunderlige udstillingsvindue passer godt selv i små hjem, da det ikke fylder. Skabets glasdøre giver dig et klart overblik over de elementer, der vises indeni. Mange mennesker elsker meget dette hjørneskærmdesign. Du kan placere lys inde i skabene for at tilføje lysstyrke til emnerne. I et lille trekantet rum i dit hjem er et udstillingsvindue en god mulighed.

LÆS MERE: Hjørne Showcase -designs

14. Seneste tv -showcase -design:

bedste udstillingsvindue design

Dette er et flot tv -showcase enkelt design, som du kan beholde i din stue. Dette udstillingsvindue har paneler på hver side samt en topdel til opbevaring af genstande. Den nederste sektion har skabe, der er lukkede for at holde dine varer fri for støv. Sidehylderne er, hvor du kan vise dine memorabilia -ting. Du kan placere enhver størrelse TV i dette tv -showcase -design i Indien. Den nyeste tv -showcase -model giver dig en dejlig stærk møbelvare, der holder dig længe. Holdbar og stilfuld, denne enhed er omkostningen værd.

15. Stål Showcase Design:

smukt udstillingsvindue design

Prøv dette ståludstillingsdesign, hvis du vil have en let, men anderledes møbelvare. Stålet, der bruges i dette udstillingsvindue, er stærkt. En pop farve tilføjes til møblerne for at gøre det lysere. Du kan vælge mellem forskellige nuancer på markedet. Skabet har mange hylder til opbevaring af genstande. Lukkede skuffer er også gode til at placere vigtige ting. Dette metal udstillingsvindue design er et fantastisk udstillingsvindue design til soveværelset, hvor du måske vil beholde din kosmetik og andre vigtige dokumenter i lås og nøgle. Så tjek denne røde og grå kombinationsenhed.

16. Moderne TV Showcase Design:

indiske hus fremvisning designs

Et andet moderne design til en tv -enhed er dette fantastiske stykke, der er placeret i hjørnet af et værelse. Det udnytter hjørnerummet så godt og gør rummet mere kompakt. Dette tv -showcase -design er lavet af let finish, der lyser rummet op. Denne udsmykning til indretning fungerer godt til små hjem, hvor alle rum er vigtige. Skabene på siderne og bunden af ​​denne enhed kan rumme mange ting. De kontrasthvide paneler giver enheden et stilfuldt udseende. Så vælg dette LED -udstillingsdesign til dit hjem, hvis pladsen er vigtig.

17. Soveværelse Showcase Garderobe:

hjem showcase designs indien

Et godt udstillingsvindue til soveværelset er et, der ikke kun lader dig vise varer, men også giver dig plads til at beholde dit tøj. Denne garderobe med udstillingsvindue er endnu en vidunderlig idé, som du kan tilføje til soveværelset. Det har åbne hylder til opbevaring af bøger, smykker, kosmetik osv. Det har også en vedhæftet garderobe på siden, hvor du kan opbevare dit tøj og sengetøj. De øverste skabe i dette vitrineskab er lukkede skabe, hvor du kan placere nogle sjældent brugte genstande. På den måde forbliver de rene og ryddelige og giver rummet et pænt udseende.

LÆS MERE: Showcase designs til soveværelse

18. Showcase Design til stue:

fremvise designbilleder

Et dramatisk LCD -udstillingsdesign kan ændre udseendet på en stue. Denne møbelenhed har et skab til opbevaring af fjernsynet. Den har to sidepaneler med glasdøre og lys indeni. Udstillingsvinduet i træ og glas er perfekt til moderne hjem. En mini bogreol over tv -enheden fuldender sættet. Dette er et møbeludstillingsdesign med alle de nødvendige elementer i det. Det komplette sæt er prisen værd. Du kan også vælge farvekombinationen af ​​dette sæt i henhold til dit valg. For at se, om denne enhed passer til dine regninger og budgetkrav.

19. Designer Showcase Design:

indisk udstillingsvindue design

Tag et kig på dette vitrinedørsdesign med et slankt tema. Vitrinen er placeret i ubrugt vægplads og har skjulte skabe og åbne hylder. Du kan placere bøger i de åbne hylder bortset fra displayartikler. Dette designmøbeldesign bruger træ af høj kvalitet til at få en fantastisk finish, der er glat og langvarig. Du kan vælge dette træudstillingsdesign til et hjem, hvor rummet kan være en begrænsning. Få mest muligt ud af din lille plads, og tilføj dette kreative stykke. Dette designer showcase -stykke er installationens og hardwareens besvær værd.

20. Køkken Showcase Design:

fremvise modelbilleder

Et must-have i køkkenet er et pænt køkkenudstillingsvindue. Dette køkkenudstillingsdesign kan hjælpe dig med at vise alle dine foretrukne service og vintage stykker. Vitrinesignet til køkkenet bør indeholde glasskabe, der kan lade folk se de forskellige ting, der vises. Det hjælper med at holde service pæn og ren og tilgængelig til direkte brug efter behov. Her har den hvide glas showcase -model en træramme. Du kan placere denne udstillingsvindue over din skranke til hurtig hentning af varer. Skabets farve er lys og bringer lys ind i køkkenrummet.

LÆS MERE: Køkken Showcase designs

21. Showcase Design til spisestue:

hjemmevisning design billeder

Det er fornuftigt at have et udstillingsvindue i spisestuen, hvis du har service og genstande til at holde tæt på middagsbordet. Designet til spejlvinduet har spejlglas på bagpanelet på udstillingsvinduet. Dette lyser rummet op og reflekterer også lys. Der er flere hylder i udstillingsvinduet for at vise emner som vinglas, vinglas, bestik, service, glasgenstande osv. Du kan vælge at have dette spisestue -design i spisestuen, hvor det bliver let at få varer til en middagsselskab . Gæster vil elske at se den brede vifte af varer, du har samlet gennem årene.

LÆS MERE: Spisestue design

22. Divider Showcase Design:

design af værelse

Her er en vidunderlig stue fremvisning idé, der fungerer som en skillelinje i et stort rum. Vitrinen er i form af hylder, der kan placeres i et komprimeret rum eller åbnes som en bog. Dette træudstillingsmodeldesign er ganske unikt og iøjnefaldende. Stuen fremviser design Indien indretningsarkitekter elsker at eksperimentere med nye ideer. Dette er et fantastisk stykke, der kan fungere som en pause i et værelse. Vælg dette udstillingsvindue for den dramatiske effekt, det har på rummet. Du får flere små hylder og kroge til at placere masser af varer til visning.

23. Maze Showcase Design:

design udstillingsvindue

Vil du have et magisk møbel? Så er dette labyrintdesign egnet til dig. Bogorme vil elske at have dette nyeste træudstillingsdesign, der ligner en labyrint. Du får flere lag hylder, hvor du kan gemme bøger og andre artefakter. Den hvide farve på denne enhed er fantastisk og smelter godt sammen med andre møbler. Dette er et perfekt vitrineskab, der også vil fungere godt som gaveindstilling. Så hvis nogen er ved at renovere deres hjem, eller du kender til et nygift ægtepar, så vælg denne gave til dem. Det vil vare livet ud og værdsættes også.

24. Designer vægudstillingsvindue:

hus fremvisning

Et designervisning er et, der skiller sig ud fra det sædvanlige og sætter et tema i rummet. Denne vægmonteringsdesign til stuen indisk stil er en af ​​de nyeste modeller, der er populære. Designet involverer hylder, der flyder på væggen placeret på forskellige niveauer. Billeder og rammer er spredt over hele hylderne for at skabe et magisk tema. Du kan have hylderne i mørk træfarve eller endda sort til det stærke design. Dette er et flot udstillingsvindue -design til stuen, hvor gæsterne kan se de forskellige fotos af din familie.

25. Round Showcase Design:

nyeste udstillingsvindue design

En anden cool design touch er dette runde udstillingsvindue til rummet. Dette udstillingsvindue -design til stuen i Indien er betagende. Den runde træramme fylder væggen og har flere hylder i sig. De fleste af vitrine-billederne i stuen er med rektangulære rammenheder. Men netop denne er anderledes. Dette vil adskille dit hjem fra de andre. Det slanke design er ganske charmerende og sofistikeret. Store og små genstande kan let placeres på hylderne. Du kan også tilføje glashylder i stedet for træhylder på hvert niveau i dette vitrineskab.

Det nye design i udstillingsvinduet kan være kompliceret og skræmmende for den nye hjemmegående. Disse udstillingsmodeller til hjemmet er lavet for at lokke personen. Så vælg det bedste design, du ønsker til dit hjem baseret på visse kriterier. Vinduesudstillingsdesign og glasudstillingsdesign til hallen er nogle af de typer montre, du kan vælge imellem. Listen er uendelig, og valgmulighederne er masser. Så afhængigt af det rum, du skal indrette, skal du vælge det rigtige og kontrollere kvaliteten af ​​det anvendte materiale. Hvert af de designs, vi har angivet ovenfor, er det bedste af partiet, og dette vil give dig en idé, før du vælger et udstillingsvindue til dit hjem.