Ääretön uima -allas tarjoaa loputtoman uimanautinnon ja unohtumattoman lomanvieton

Kuulen usein ystäväni sanovan: “Mielikuvitus on arvokas lahjakkuus, mutta vain jos pysyt realistisena”. Nämä sanat tulevat aina mieleen, kun ajattelen ääretöntä uima -allasta. Koska loputtomassa uima -altaassa fantasia ja todellisuus kohtaavat ja muodostavat erottamattoman kokonaisuuden. Taivaansininen sininen vesi kutsuu kaikki uimareita sukeltamaan ja jäähtymään ja lupaa paljon uimista ja hauskaa vettä. Annan usein mielikuvitukseni valloilleen ja kuvittelen uivani äärettömässä uima -altaassa kaukana horisonttiin. Tämän kesäkuumeen ulkopuolella miljoonat ihmiset haaveilevat uimisesta loputtomassa uima -altaassa kuten minä. Monet heistä haluavat varmasti tuijottaa kaukaisuuteen ja ihailla ainutlaatuista näkyä. Koska ääretön allas lumoaa epämääräisillä ja äärettömillä mitoillaan. Se ulottuu kauas kaukaisuuteen, jossa veden ja taivaan raja sulautuu horisonttiin.

Lumoava näkymä ulottuu kilometrejä horisonttiin

uima -allas Kreikassa Santorini ja sen ylelliset hotellit

Jotta emme vain haaveilisi tänään, haluamme esitellä teille Euroopan parhaat infinity -altaat, joissa voit toteuttaa kaikki unelmasi unohtumattomasta rantalomasta. Olemme valinneet ainutlaatuisia hotelleja Euroopassa, joissa on ääretön uima -allas, ja suurin osa suosikeistamme on Kreikassa. Valkoiset seinät, upeat merinäkymät ja erehtymätön merihenki luonnehtivat niitä kaikkia.

Mutta Euroopassa on myös muita erinomaisia ​​paikkoja, joissa on lumoavia loputtomia uima -altaita, jotka kutsuvat sinut rentoutumaan ja jäähtymään. Jotkut tarjoavat upeat näkymät läheisille vuorille, toiset kauniille, kivisille rannikkorannoille. Pysy kuulolla ja ota selvää siitä lisää!

Santorini on varmasti kuuluisin Kreikan saari, mutta myös julkkisten ja seikkailijoiden suosituin saari. Ylelliset hotellit eivät jätä lomanviettäjille mitään toivomisen varaa. Unohtumattomat auringonlaskut antavat sielusi roikkua. Täältä löydät myös hotelleja, joissa on henkeäsalpaavat infinity -altaat, esimerkiksi Katikies Hotel. Oikassa, Santorinin pohjoisosassa sijaitseva Katikies tarjoaa sinulle täydellisen näkemyksen valkoisista seinistä ja Egeanmeren sinisestä. Kun uit infinity -altaassa, voit kokonaan unohtaa työn ajan ja stressin ja hemmotella itseäsi uusilla nautinnoilla. 27 boutique -huonetta tarjoavat täydelliset puitteet romanttiselle lomalle etsiville.

 Hemmottele itseäsi romanttisella lomalla Kreikan Santorinin saarella!

infinity -allas katikies -hotelli Kreikassa, josta on kauniit näkymät

Haluammeko pysyä Santorinilla vielä jonkin aikaa? Tässä sijaitsee Perivolas -hotelli, joka on ylellinen pakopaikka romantikoille. Se sijaitsee kallioisella kalliolla Egeanmeren yläpuolella, ja se on rakennettu amfiteatterisesti. Hieman syrjäistä sijaintia kompensoivat upeat näkymät kauas merelle. Tämä on täydellinen lomakohde, joka on täynnä ylellisyyttä ja ehdotonta rauhaa.

Tässä äärettömässä uima -altaassa tai siinä voit unohtaa muun maailman

infinity -allas Kreikassa Perivolas -hotellissa

Se on vain lyhyen hyppymatkan päässä Oiasta, joka on Kreikan romanttisimman ja dramaattisimman saaren kaunein paikka. Rivitalot koristavat rinteitä alas äärettömälle uima -altaalle, joka näyttää liukuvan kallion reunalta ja virtaavan siniseen horisonttiin. Vain satunnainen kirkonkellojen ääni tai kalastajan pilli keskeyttää meditatiivisen hiljaisuuden. On niin helppoa olla täällä koko päivän ja katsella valojen vuorovaikutusta, kunnes aurinko laskee mereen.

Jätetään Santorinin saari ja jatketaan seuraavaan kreikkalaiseen paratiisiin – Kreetalle! Parhaat hotellit, joissa on loputtomat uima -altaat, odottavat vieraitaan tai odottavat vain, että turistit löytävät ne! Kreetalla voit viettää upean kesäloman, joka pysyy muistissasi pitkään! Tai ehkä pidät Mykonosista?

Niin pitkälle kuin silmä näkee ………….

infinity -allas kreikka Kreeta

Puhdasta rentoutumista!

ääretön uima -allas Mykonos Kreikassa

Lähdemme nyt Kreikasta ja ajamme Italian Rivieralle, jossa luksushotellit ja niiden ääretön uima -allas tarjoavat kilpailun näille Kreikan saarilla. Italiassa on erinomaiset lomaolosuhteet, runsas kulttuuriohjelma ja paljon viihdettä. Haluaisimme mainita vain kaksi kaikista kauniista hotelleista, joissa on ääretön uima -allas, Lafay Resort and Spa. Lomaohjelmasi aikana voit katsoa Gardajärvelle tämän hotellin infinity -altaalta ja ihailla sitä tuntikausia.

Nauti upeista näkymistä

infinity -allas Italiassa Lefay Resort and Spa

Toinen valitsemamme hotelli on Hotel Caruso, joka sijaitsee Punta Campanellan suojeltujen merialueiden sydämessä Amalfin ja Sorrenton rannikkojen välissä. Hotel Caruso tarjoaa sinulle mahdollisuuden viettää lomasi läheisessä yhteydessä luontoon viehättävässä surrealistisessa maisemassa, joka muuttuu jatkuvasti vierailijoiden silmien edessä. Sanotaan, että tämä on “Sireenien maa”.

Hotel Caruso on suosittu kohtaamispaikka matkailijoille ympäri maailmaa, jotka ovat ihastuneita paikallisesta kauniista panoraamasta. Hotellin strateginen sijainti Sorrenton rannikolla tarjoaa mahdollisuuden vierailla Amalfin rannikolla ja sen kauneimmissa paikoissa, kuten Positanossa, Amalfissa, Ravellossa, Maiorissa ja Minorissa sekä Caprin, Ischian ja Procidan saarilla. Hotel Caruso on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat hiljaisen ja rentouttavan loman luopumatta Sorrenton keskustan tarjoamasta hauskasta ja yöelämästä.

Hotel Caruso ja sen erinomainen infinity -allas

infinity -allas italialaisessa caruso -hotellissa

Monet lomailijat haluavat kuitenkin yhdistää uinnin hauskanpitoon metsävaelluksiin ja vuorikiipeilyyn. Näille matkailijoille olemme valinneet kaksi hotellia, joissa on infinity -altaat Sveitsissä ja jotka täyttävät alan korkeimmat vaatimukset.

Cambrian Adelboden -hotellissa Sveitsin Alpeilla voit tehdä lomastasi vaihtelevan. Uinti, pyöräily ja vaellus ovat lukuisten vieraiden suosikkiharrastuksia ympäri maailmaa. Kesällä hotellin infinity-altaalta on henkeäsalpaavat näkymät vuorille, ja talvella heijastuvat lumiset vuorenhuiput. Jokainen näky täällä on kaunis ja kannustaa lomailijoita jatkamaan läheisen kontaktin etsimistä ja nauttimista ulkoilusta. Täällä taataan paras rentoutuminen ja paljon uimista!

Katso vuoria tuntikausia

infinity -allas Cambrian Adelboden -hotelli Sveitsissä

Upeat näkymät jopa kesällä!

uima -allas Cambrian Adelboden Hotel ja sen upeat näkymät

Viimeinen hotelli, jossa on upea infinity-allas, jonka haluamme esitellä teille lyhyesti tänään, on tunnettu boutique-hotelli Villa Honegg Sveitsin sydämessä. Hotellin spa -keskuksessa tai ulkona loputtomassa uima -altaassa löydät rauhan ja rentoutumisen, jota kaipaat, kehoa ja mieltä, ja nauti upeista lomista sanoinkuvaamattomassa vuoristomaisemassa. Voit kuvitella uima -altaan nautinnon realistisemmin, katsomalla rauhallisesti seuraavan videon!

Toivotamme sinulle rentouttavaa lomaa eurooppalaisessa hotellissa ja paljon uimista sen infinity -altaassa!

infinity -allas Sveitsissä Villa Honegg

infinity -allas Kreikassa Kreetan saarella

infinity -allas maailmanlaajuisesti Lefay Resort and Spa Italiassa

infinity -allas maailmanlaajuisesti katikies santorini kreikka