Miksi altaan kotelo on niin hyödyllinen?

Jos sinulla on jo riittävästi kokemusta ulkouima -altaista, tiedät luultavasti, että altaan suoja on ehdottomasti tarpeen, kun ulkolämpötila on viileä. Katokset tarjoavat laajan valikoiman muotoja, jotka sopivat mihin tahansa uima -altaan muotoiluun altaan koosta ja muodosta riippumatta. Katon avulla nautit varmasti uimisesta ja rajoitukset ovat paljon pienemmät. Sääolosuhteilla ei ole merkitystä, ja voit käyttää uima -allasta milloin tahansa. Tässä artikkelissa opit altaan koteloiden myönteisistä puolista ja siitä, miten investointi kannattaa tulevaisuudessa.

Valitse tyylikäs uima -allas

uima -altaan sisällä

Miksi se kannattaa sijoittaa?

Monet kohdat ja positiiviset ominaisuudet puhuvat altaan kotelon ostamisen puolesta. Voit paitsi ratkaista monia ongelmia, myös säästää rahaa tulevaisuudessa. Syynä tähän on se, että monet rakenteet on valmistettu läpikuultavista materiaaleista. Lämpimät auringonsäteet voivat lämmittää veden altaassa.

Ehkä katoksen tärkein etu on uima -altaan veden ylläpito. Tämä vähentää saastumista erittäin paljon ja myös ylläpitokustannukset. Allaspeitteen ansiosta allas on suojattu putoavilta lehdiltä ja lialta ympäri vuoden. Olisi jopa mahdollista varustaa uima -altaasi aurinkokunnalla. Tämä tekee investoinnista järkevän ja järkevän.

Puolikorkeat versiot ovat erityisen käytännöllisiä

vinkkejä uima -altaan kattoihin kesällä

Altaiden kotelotyypit

Suojapeite

Halvimmat vaihtoehdot katoksista ovat pressut, joita pidetään yksinkertaisena suojana. Voit suunnitella pressun muodon yksilöllisesti ja määrittää tarkan muodon ja koon itse. Värivalikoima on myös erittäin rikas ja vaihteleva, mutta sininen on halutuin kaikista. Suojapeite on UV-stabiloitu, joten sen väri ei vahingoitu. Näiden pressujen arvioitu käyttöikä on 3–7 vuotta voimakkaassa auringossa. Vähintään 2 henkilöä tarvitaan viljelyyn, mikä ei pärjää hyvin muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

Suojapeitteen vakaalla kiinnityksellä sen käveleminen ei ole ongelma

vakaa peitto

Puolikorkea ja korkea versio

Puolikorkeat ja korkeat altaanpäälliset ovat paitsi käytännöllisempiä ja joustavampia, myös tarjoavat täydellisen ulkoasun, joka parantaa uima-allasta. Toisin sanoen altaasta tulee rentoutumisalue, koska tyylikkäät kalusteet täyttävät kaikki odotukset. Tämäntyyppisessä altaanpäällisessä on tarpeeksi tilaa ja käyttötilaa lounge -sarjoille ja tyynyille. Kasveja voidaan myös sijoittaa sinne ja hibernoida. Katoksen elementtejä on erittäin helppo siirtää ja monia malleja voidaan siirtää altaan taakse säilytyksen helpottamiseksi. Läpinäkyvä muovilasi voidaan nähdä katona. Kylpyveden yöjäähdytys on minimaalista uima -altaan peiton täydellisten eristysominaisuuksien vuoksi, mikä mahdollistaa uimisen yöllä, mikä on viileä kokemus kesällä. Koska ovet voidaan lukita, lapsesi tai lemmikkisi suojaavat onnettomuuksilta.

Katon ansiosta altaan huolto on paljon helpompaa

altaan peitteen elementtejä

Allaspeitteiden avulla päätät itse, milloin haluat uida. Lukuisat edut takaavat maksimaalisen mukavuuden ja uimisen. Voit siis käyttää uima -allasta paljon pidempään kuin ennen

Jätä rakentaminen yöksi kiinni

alumiininen kattoallas

Sijoita lounge -setit huoletta, tilaa on riittävästi!

tyylikäs muotoinen uima -altaan kansi

Voit valita värit oman maun mukaan

  vihreä altaan kansi

Nauti kesäpäivistä kunnolla

puolikorkea altaan kansi

Erittäin luova muoto ja aurinkosuoja

uima -altaan sisällä

Allas voidaan jättää auki myös päiväsaikaan

rakentamisen allas kansi

Suunnittele oma rentoutumishuoneesi

ylellinen uima -altaan kansi

Nauti altaastasi milloin tahansa

täydellinen uima -altaan kansi

Suojapeite on halvin vaihtoehto

pressu kattoksi

Myös altaan ympärillä oleva muotoilu on tärkeää

ideoita altaan katolle

Altaan kotelo on pakollinen jokaiselle altaalle

vinkkejä uima -altaan kattoihin

Yksilöllinen muotoilu ja joustavuus yhdessä

altaan kansi mittatilaustyönä  altaan katon edut suorakulmainen uima -altaan kansi pyöreitä yksityiskohtia pyöreä uima -allas kesäprojektien allas