15 Seneste og bedste Seiko -urdesigner med billeder

I 125 år har Seiko -arven fortsat og går tilbage til 1969, da det første Seiko Quartz -armbåndsur blev introduceret. Dette er bestemt ikke et navn, som kunderne ikke er klar over – næsten alle ved, hvad Seiko handler om. Deres søgen efter kunst og videnskab har været enorm i formningen af ​​urindustrien. Seiko har altid været kendt for innovation, og lad os derfor se på nogle af de bedste Seiko urdesignkataloger, du kan finde i dag.

Moderne Seiko -urdesigner i Indien:

Her fik vi 15 seje og nyeste Seiko -urdesigner med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Sengetøjs plastik alarm Seiko ur design:

Sengeklods plastisk alarm Seiko ur design

KØB DET HER

Dette moderne, men klassiske Seiko vækkeur i Indien, og som har et let bærbart design, med meget nyttige snooze og glødende funktioner. Det kan bruges til rejse såvel som til hjemmebrug. Urets sorte plastbase sammen med den sølvfarvede ramme ser urets hvide urskive bare fantastisk ud. Skiven har store, letlæselige arabiske tal, der komplimenteres af lysende hænder, gør den let at se i mørket. Den anden hånd fungerer stille og roligt, og der er en lyssensor, der får urskiven til at lyse i mørket. Kører på 3 AA batterier.

2. Brun trækantelklokke Seiko -ure:

Brun trækantelklokke Seiko -ure

Mahogni -finishen på dette Seiko -mantelur ser fantastisk ud. Det er et helt hvidt ansigt med sorte tal og urvisere sammen med den messingbehandlede ramme, der matcher så godt med resten af ​​uret. Der er også et beskyttende objektivdæksel, og det har også lydstyrkekontrol og natlukning. Den er udstyret med kvartsur med kvartalsvis og timeklokke, og den kører på batteri. Perfekt dekorativt ur.

3. Melodier i bevægelse Seiko vægur:

Melodier i bevægelse Seiko vægur

KØB DET HER

Hvis du leder efter et smukt udseende juleur, så er dette Seiko juleur din bedste mulighed. Det unikke ved dette ur er, at det spiller en ud af sine 24 Hi-Fi melodier i bevægelse hver time. Melodierne er hovedsageligt fra populær, klassisk eller julesamling. Der er en lyssensor, der lukker al musik og lys, når rummet er mørkt. Det indeholder et roterende pendul samt 22 Swarovski -krystaller, der er ornamenteret i midten. Standard lydstyrkekontrol og tænd/sluk -kontakt er også til stede.

4. Seiko rejse analogt ur:

Seiko rejse analogt ur

Dette Seiko rejseur er et af de bedste rejseure, du kan få for dine penge. Uret kommer i et sort metalhus med et foldbart stativ, der lader uret hvile godt på en almindelig overflade. Det har også urskive med standard snooze -funktion og lysende urvisere. De klare fede tal på skiven gør det let at læse om natten, og dens kvartsmekanisme gør den nøjagtig og funktionel. Dette vil være din perfekte sovepartner.

5. Skrivebord og bordalarm Seiko -ure:

Skrivebord og bordalarm Seiko -ure

KØB DET HER

Dette er en af ​​de bedste Seiko vognure, du kan få på markedet. Det er fuldstændig lavet af metal indpakket i guldfarve. Den har også kvartsbevægelse, så den altid viser den nøjagtige, præcise og præcise tid, uanset hvad. Det har også en alarmfunktion til brug. Et meget smukt stykke ur.

6. buet glas krystal hvid urskive Seiko ur:

Buet glas krystal hvid urskive Seiko ur

Dette hvide Seiko krystalur er kun kunstværket. Dette vægur har et hvidt ansigt med sorte farvehænder. Der er et klart krystalhus over urets flydende urskive. Uret er totalt lydløst og støjfrit og distraherer dig derfor ikke fra arbejde eller søvn. Skal bare bruge et AA -batteri til at fungere.

7. Plastic alarm Seiko ure:

Plastic alarm Seiko ure

KØB DET HER

Dette klassisk moderne Seiko guldur har en plastikkasse med metallisk guldbeklædning langs siderne. Uret leveres med lysende hænder, der kan ses i mørket og har en almindelig alarm- og snooze -funktion. Det inkluderer også urskive og total støjsvage bevægelser, hvilket gør det ideelt til ethvert rum i dit hus. Kræver kun en AA for at fungere.

8. Glaskasse Skeleton Movement Seiko Ur:

Glaskasse Skeleton Movement Seiko Ur

En funktion, der virkelig skiller sig ud for dette Seiko skeletur, er dets attraktive cylindriske design, som gør det fantastisk til hjemmet eller kontoret. Uret er fuldt konstrueret i smukt sølvfarvet metal og glas, og det indeholder også en stærk glasbund og metalfødder for at forhindre, at det vælter. Der er et beskyttende glasvindue til urskiven, der har romertal og også viser sin indviklede guldtonede skeletbevægelse.

9. Mantel Musical Collection Seiko ure:

Mantel Musical Collection Seiko ure

Dette musikalske ur fra Seiko er enestående unikt ur med unikke funktioner. Baseret på en brun trækasse har dette ur 18 melodier, som det kan afspille. Det har også en lyssensor, så når rummet bliver mørkt, kan det lukke musikken af. Der er også en lydstyrkekontrol samt en demonstrationsknap, og den kører på tre AA -batterier.

10. Skrivebord og bord Verdenstid Seiko -ur:

Skrivebord og bord Verdenstid Seiko ur

KØB DET HER

Dette er et af de sejeste og vintage Seiko skrivebordsure, primært på grund af det verdensuredesign, det bringer ind. Uret har en solid messingkasse farvet i smukt guld, der ser fantastisk ud. Uret leveres også med kvartsur, så det vil altid give dig den nøjagtige tid og er også vedligeholdelsesfri.

11. Klokke med Pendulum Seiko -ure:

Klokke med pendul Seiko ure

KØB DET HER

Dette klokkeur fra Seiko er konstrueret med et mørkebrunt, massivt al-træhus, perfekt til hjemmet eller kontoret. Uret har en robust fod med et sølvfarvet cylindrisk pendul, der bare ser elegant ud. Der er en glaskrystal, der beskytter den hvide urskive, der har sorte romertal og urvisere. Uret har en dobbeltklokkefunktion-kvart time med hver times klokke. Den har også en lydstyrkekontrol og præcis kvartsbevægelse.

12. Vægpendul Skolehus Seiko Urdesign:

Vægpendel Skolehus Seiko Urdesign

KØB DET HER

Dette Seiko pendulur vil tage dig tilbage år tilbage i fortiden. Det gamle Seiko -ur har design i skolehusstil, indgraveret i en mørkebrun massiv egekasse. Dette Seiko store vægur har buet glaskrystal for det ultimative look og har naturligvis et pendul. Uret har også både kvartals- og timeklokker.

13. Storfarfar Seiko -ure:

Storfarfar Seiko -ure

Dette Seiko bedstefarur består virkelig af Alderwood, og det ser bare stærkt og smukt ud. Uret leveres med dobbelt klokkemetode, det vil sige kvartalsvise og timeklokker, sammen med en volumenkontroller til styring af lydstyrken. Der er også en lyddæmper om natten, og den har også kvartsbevægelse for at give den mest præcise tid.

14. Metallic Silver Atomic Seiko vægur:

Metallic Silver Atomic Seiko vægur

KØB DET HER

Dette Seiko atomur er virkelig et fantastisk radiostyret ur. Dette sølvmetaliske krystalvægur indstiller automatisk tiden for dig, uden at du behøver at indstille uret. Det er også meget præcist, og det indeholder også sommertid. Uret leveres med et standard analogt ansigt og er et must-buy for alle, der elsker ure.

15. 12 tommer Seiko vægur:

12 tommer Seiko vægur

KØB DET HER

Dette slanke designede ur er et af de bedste Seiko køkkenure, du kan få. Den er 12 tommer i diameter og har en helt sort slidstærk plastkasse sammen med en metallisk sort urskive og krom minutter og timers visere. Den anden hånd er gul i farven, og uret er totalt stille i sin drift. Dette er perfekt til hjemmebrug, som i køkkenet eller kontoret. Skal bare bruge et AA -batteri til at fungere.

Fra ovenstående omfattende liste over Seiko -urdesigner kan vi helt sikkert se, hvor innovativ og kreativ Seiko er med deres vægurdesign. Ikke kun det, vi kan se, hvordan hvert ur adskiller sig fra hinanden i funktioner og funktioner, hvilket gør det let for alle at vælge deres.