9 Seneste badeværelsestapdesign med billeder i 2021

Vandhaner er ikke mere blot et tilbehør på badeværelset, der giver prikken over i’et. I moderne tid findes der en række forskellige badeværelsestapdesign på markedet, og hver har et særligt design og funktionelle funktioner, der opfylder brugerens behov. Vandhaner skal altid vælges i overensstemmelse med badeværelsets stemning og installationsrummet.

Bedste badeværelsestapdesign i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne badeværelsestapdesign med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Dækmonteret badeværelseshane Design:

badehaner

Dette design er en af ​​de nyeste versioner af et dækbeslag, hvor hanen kommer ud fra bunden af ​​platformen i stedet for at blive boret fra håndvasken. Armaturet vinkler vandstrømmen i stedet for et 90-graders fald, som de fleste haner giver. Den unikke tud er et af de attraktive punkter ved dette design.

2. Mixer Badeværelse Tap Design:

En blandingshane

Varmtvandsforsyning i håndvasken er ikke af de grundlæggende krav i nutidens tid. Denne stilfulde blandingsbatteri i stål er ideel til enhver slags badeværelse. Designet er unikt og vil forblive i trend, selv efter flere år. Dette er den bedste idé til badeværelseshaner.

3. Automatisk badeværelseshane design:

Det automatiske tryk

Sensorhaner er meget seje og elegante. Installation af denne sensormonterede hane til dæk kan være en af ​​de klogeste beslutninger for et elegant look. Imidlertid er der ofte en chance for, at der bruges mere vand end nødvendigt, hvilket fører til stille spild af vand i dette system. Så tjek indstillinger for at minimere spild af vand, mens du planlægger at gå efter denne moderne tekniske hane.

4. Twin Handle Mixer Badeværelse Tap Design:

Blandingsbatteri med to greb

En af de mest efterspurgte design inden for haneindustrien er denne dækmonterede hane med to håndtag. Denne blandingsbatteri har brug for tre huller, et til armaturet og to til håndtag. Disse vandhaner blander varmt og koldt vand lige før det forlader tuden og reducerer risikoen for vask ved for varme eller kolde temperaturer.

5. Enkelt håndtag badeværelse hane Design:

Enkeltgrebsarmatur

Dette design er den mest almindelige og enkle form for blandingsbatterier, der findes i alle hjem. Ved at dreje håndtaget mod den varme eller kolde side justeres vandtemperaturen her. Det er let at administrere og installere. Men at indstille den rigtige vinkel er det eneste talent, du har brug for for at betjene denne hane bekvemt.

6. Guld badeværelse hane Design:

Slank guldhane

Til afrundede og skålelignende strukturer på håndvaske er denne hane ideel til at hente vand fra den ønskede højde. Guldfinishen giver et meget stilfuldt og trendy look. Dette stykke er også sensorbetjening, hvilket øger dets attraktivitet og gør det kærligt ved første blik.

7. LED badeværelse hane design:

Vandhaner med LED -lys

LED -lamper har skabt en ny fornemmelse på markedet med attraktivt design og ydeevne. Her er en hane, der har installeret LED -lys. Sensoren styrer ikke kun vandstrømmen, men mens du vasker, har lysene en tendens til at lyse ved hænderne, hvilket giver brugeren en fantastisk oplevelse.

8. Vægmonteret badeværelseshane Design:

Vægmonteret vandhane

Hvis du vil gå efter noget nyt, kan du prøve dette vægmonterede hane-design til håndvaske. Det har en mixer mulighed og er ekstremt let at administrere. Det eneste problem her er, at rørledningerne ligger under væggen, som vil gå igennem nogle alvorlige skader i tilfælde af en defekt ledning.

9. Højt badeværelseshane design:

Høj blandingsbatteri

Denne hane har et unikt slankt design, og de varme og kolde forbindelser adskilles af håndtagets størrelse i stedet for de løbende røde og blå farve mærker. Brugervenlighed og vedligeholdelse gør det til et attraktivt valg i alle slags badeværelser.

Uanset valget, skal du altid gå efter design i badeværelsets unikke stil, og som skal forblive nyt og tiltalende for evigt.