10 pelottavaa peliä pelottavaan Halloween -iltaan

Olemme jo näyttäneet sinulle 20 Halloween -kauhuelokuvaa. Monet teistä haluavat kuitenkin kammottavia pelejä PC: lle ja alustalle. Monet pelaajat ovat sitä mieltä, että pelit voivat olla paljon kauheampia kuin elokuvat, koska pelaajat ovat oikeassa toiminnassa ja ohjaavat sankarin tai hyvin, uhrien askeleita vain katsomisen sijaan. Markkinoilla on jo satoja pelkoja, joita pidetään pelottavina peleinä, kuten teemoja, kuten zombeja, aaveita, ulkomaalaisia ​​jne. Olemme listanneet ja yhteenvedonneet kymmenen parasta sinulle ilman spoilereita. Et halua pelata sitä yksin yöllä ilman valoja. Vaikka suurin osa siitä, mitä siinä tapahtuu, on täysin keksittyä, odota painajaisia ​​jokaisen pelin jälkeen.

Pelottavia pelejä, jotka saavat sinut vapisemaan

pelottavia pelejä gamer sarjakuva

Viisi yötä Freddyn luona

Tämä pelisarja on tullut erityisen tunnetuksi peliyhteisön keskuudessa monimutkaisesta historiastaan ​​sen ensimmäisen julkaisun jälkeen vuonna 2014. Lukuisat teoriat pyörivät kehittäjän Scott Cawthonin ja hänen ideoidensa ympärille tähän päivään asti. Uusia osia ja kirjoja ilmestyy jatkuvasti. Kolmen ensimmäisen pelin aikana tarina kertoo kuvitteellisesta ravintolasta “Freddy Fazbear’s Pizza” ja pelaaja asetetaan yövartijan rooliin.

Nopeasti käy kuitenkin selväksi, että pizzeria ja sen “asukkaat” eivät ole niin vaarattomia ja rakkaita yöllä kuin aluksi näyttävät.

Ei niin vaarallista ensi silmäyksellä?

pelottavia pelejä 5 yötä

Arvattu väärin!

pelottavia pelejä viisi yötä

perjantai 13. päivä

Tämä kauhupeli perustuu tietysti samannimiseen elokuvaan. Se on moninpeli, ja siksi se on täydellinen Halloween -juhliin ystävien kanssa. Enintään 8 henkilöä voi pelata. Heistä 7 on vanhempien roolissa, joiden on selviydyttävä murhaaja Jasonista. Voit valita 14 vanhemman ja 9 Jasonin joukosta, jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Järjestelmä valitsee tappajan satunnaisesti ja jahtaa muut pelaajat rajoitetun ajan ensimmäisten viiden elokuvan alueiden läpi. Joten koordinointi ja yhteistyö ovat päivän sääntöjä, muuten tulet nopeasti uhriksi.

Tämä peli perustuu kuuluisaan elokuvaan

pelottavia pelejä 13 perjantaina

Ota uhrin tai metsästäjän rooli

pelottavia pelejä perjantai 13

Alan Wake

Alan Wake, kuten nimestä voi päätellä, on tämän pelin päähenkilö. Se on menestyvä kirjailija, joka yrittää ratkaista vaimonsa katoamisen takana olevan mysteerin. Toiminta tapahtuu kuudessa jaksossa Bright Fallsin kuvitteellisessa kaupungissa ja sitä ympäröivällä alueella. Päivällä kaikki näyttää melko rauhalliselta, mutta yöllä varjohirviöt, myös hänen omista romaaneistaan, heräävät henkiin. Selviytymiskauhu on saanut paljon positiivisia arvosteluja, TV -jakso “Bright Falls” on myös kuvattu, joten voit yhdistää pelottavia pelejä televisioon.

CD -kansi Alan Wake

pelottavia pelejä alan wake

Vaarat vaanivat yöllä

pelottavia pelejä alan wake

Bioshock

Bioshock on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa on kauhu- ja fantasiaelementtejä. Päähenkilösi Jack löytää eristetyn vedenalaisen Rapture -kaupungin lento -onnettomuuden jälkeen. Kaupunkia vaivaa ADAM, perintö, joka antaa yliluonnollisia voimia. Jack yrittää paeta kaupunkia ja sen hallussa olevia asukkaita. Monet moraaliset pelipäätökset vaikuttavat juoniin. Peli on luokiteltu yhdeksi markkinoiden parhaista, ja se on pakollinen kaikille innokkaille pelaajille.

Klassikko, jolla on hyvät arvostelut

pelottavia pelejä bioshock

pelottavia pelejä bioshock pelattavuus

Pimeät sielut

Dark Soulsia pidetään yhtenä vaikeimmista armottomista peleistä koskaan ja se on suunnattu yksinomaan hardcore -pelaajille. Se on avoimen maailman peli, joten tutustu rohkeasti. Mutta hirviöt ovat yhä vaikeampia ja aggressiivisempia, kaikilla alueilla on myös pomo -taistelu. Tietyiltä osin Dark Soulsia voidaan pitää myös moninpelinä, koska on olemassa PVP (pelaaja vs pelaaja), mutta myös yhteistyö (yhteistyö) taistelemaan erityisen vaikeita pomoja vastaan.

Virheitä annetaan täällä harvoin anteeksi

pelottavia pelejä tummat sielut

Vaikeat lopulliset pomot kullekin vyöhykkeelle

pelottavia pelejä dark souls pelattavuus

Tyhjä tila

Dead Space -pelejä pidetään kolmannen persoonan selviytymiskauhuina. Elokuvia ja sarjakuvia on myös ilmestynyt. Päähenkilö on insinööri Isaac, jonka on taisteltava tiensä läpi groteskeja zombimaisia ​​hirviöitä tähtienvälisen avaruusaluksen kyydissä ja uhmattava avaruuden luonnollisia vaaroja. Suurin osa aseista ja laitteista on Isaacin paikallisesti valmistamia. Aluksen tarina ja miehistön muutos paljastuvat pikkuhiljaa. Nyt Iisakin ei tarvitse vain taistella henkensä puolesta, vaan myös estää taudin puhkeaminen.

Pelottavia pelejä avaruudessa

pelottavia pelejä kuollut tila

Täällä voit odottaa groteskisia vastustajia

pelottavia pelejä kuolleen avaruuden pelattavuus

Viimeinen meistä

The Last of Us on selviytymiskauhu toiminta-seikkailu roolipeli. Peli saa positiivista kritiikkiä erityisesti emotionaalisesti ladatusta, unohtumattomasta tarinasta, joka seuraa kahta päähenkilöä Joelia ja Ellieä ja yksityiskohtaista maailmaa. Toiminta tapahtuu maailmanlopun jälkeen, ja pelaajan täytyy improvisoida aseita, hiipiä ja käyttää itse ympäristöä selviytyäkseen vihollisilta, kuten zombie-kannibalismin olennoilta. Pelissä on moninpeli jopa 8 hengelle.

The Last of Us -peli tunnetaan parhaiten tarinastaan

kammottavia pelejä viimeinen meistä

Pelin kulku ei kuitenkaan ole kaukana

pelottavia pelejä viimeinen meistä

Metro 2033

Metro 2033 perustuu venäläisen kirjailijan Gluhovskin romaaniin. Peli on FPS -ensimmäisen persoonan ampuja, jossa on paljon kauhuelementtejä. Pimeät post-apokalyptiset metrotunnelit ovat ihmiskunnan viimeisiä selviytymisalueita ydinsodan jälkeen. Ulkona on vaaroja, kuten myrkyllisiä kaasuja ja säteilyn mutaatioita hirviöitä. Lopun määräävät lukuisat pelaajapäätökset päähenkilöstä Artyomista.

Perustuu Glukhovskin romaaniin

pelottavia pelejä metro 2033

Toivottavasti Moskovan metro ei näytä tältä vuonna 2033

pelottavia pelejä metro 2033 pelattavuus

Kestää

Outlastia pidetään pelottavien pelien loistavana klassikkona. Se on ensimmäisen persoonan selviytymiskauhu. Päähenkilö Miles on freelance -toimittaja, joka tutkii Mount Massive -mielenterveyskeskuksen kirjoittamista varten. Murhapotilaat ovat kuitenkin vallanneet hullun talon. Pelaaja ei voi puolustaa itseään, vain käyttää asiantuntemustaan ​​piiloutuakseen vastustajilta. Huoneet ja käytävät ovat harvaan valaistuja, ja pelaajan on tarkasteltava pimeänäkökameraansa, jonka paristo on vaihdettava säännöllisesti.

Tämä kauhupeli pudottaa sinut pelostasi

pelottavat pelit kestävät

pelottavat pelit kestävät pidempään

Vampyyri

Pelottavia pelejä erolla. Sen sijaan, että pakenisit hirviöiltä, ​​olet yhden roolissa. Vampyr julkaistiin tänä kesänä ja se on jo saanut erittäin ristiriitaisia ​​arvosteluja. Se on toimintaroolipeli, jossa on tiettyjä kauhuelementtejä ja erinomainen grafiikka. Päähenkilö on maailmankuulu kirurgi Jonathan, joka ironisesti on muuttunut vampyyriksi. Hippokraattisen valan ja sen verenhimoisen luonteen välissä teot määrittävät Lontoon kohtalon espanjalaisen flunssan aikana. Mielenkiintoinen yhdistelmä historiallista fakologiaa ja fantasiaa.

Esiintyä vampyyrina Halloween -juhliin ja pelata sitten sellaisena

pelottavia pelejä vampyyri

pelottavia pelejä vampyyripeli

Johtopäätös: Olipa FPS, RPG tai puhdas selviytymiskauhu, on olemassa lukuisia pelottavia pelejä, jotka on mukautettu jokaiseen makuun. Toivotamme sinulle erittäin kauheaa Halloween -iltaa.

pelottavia pelejä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80