11 ideaa piknikille, ehdotuksia ja reseptejä

Onko oikeasti mitään parempaa kuin nauttia varhaisesta illasta ja pitkästä aurinkoisesta päivästä ulkona hyvässä seurassa? Pakkaamme piknikkorin pyörälle ja suihkutamme pois kaupungista ystävien kanssa?

Voit piknikille milloin tahansa päivällä tai yöllä, missä tunnet olosi hyväksi ja olet täynnä positiivisia ajatuksia. Ota piknikille mukaan vain välttämättömät tavarat, joita on myös helppo kuljettaa. Piknik -peitosta pitäisi löytyä ainakin kevyttä kesäruokaa.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu piknik yksin

Tämän päivän artikkelissa haluamme jakaa kanssasi 11 piknikideaa ja reseptiä sekä tarkastella mahdollisuuksia missä ja miten piknikillä ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu sormiruoan reseptejä

Piknik -ideoita ja -paikkoja

Voit myös piknikillä yliopiston takana olevassa puistossa, mutta mitä pidemmälle ajaa kaupungin ulkopuolella, sitä uudempi kokemus voi olla. Tärkeää piknikillä on nautinto ja ilo saada kosketus luontoon.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu okulere

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu piknik -viltti -piknik -reseptejä

1) Pyörällä

Pyöräilet sopivalle niitylle klassisella tavalla. Voit ottaa vain muutamia asioita mukaasi, joten polkupyöräkori, polkupyörän perävaunu tai yksi on ihanteellinen tässä tapauksessa Piknik -reppu hyvä.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu piknikkassi

2) Rannalla

Vaikka se kuulostaa erittäin romanttiselta ja maagiselta, ranta ei ole miellyttävä paikka, jos valitset sen piknikille. Jos valmistaudut romanttiseen yllätykseen, pidä ajatuksesi kaukana rannasta. Väitteitä sitä vastaan ​​on vain kaksi – tuuli ja hieno hiekka, joka yhtäkkiä leviää kaikkialle ja pilaa ruokasi ja juomasi.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu veden äärellä

3) Vuorilla

Vuoret ovat tietysti upeita ja luonto lumoaa sinut, mutta etenkin täällä sinun tulee olla erittäin varovainen auringon kanssa ja valita varjoisa paikka piknikille ja käyttää aurinkohattua. Monilla vuoristoalueilla on mukavia piknikalueita, joista on upeat näkymät.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu matkaryhmä

4) joen rannalla

Veden katselu ja unelmat ovat aina hyviä, olitpa piknikillä Reinillä tai jossain metsässä. Esimerkiksi Harzista löydät neitsyt metsät ja purot, joissa on kristallinkirkas vesi, jossa voit saada kauan unelmoidun rentoutumisen.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu piknik vedellä

5) Puistossa

Monet kaupungin lapset pitävät piknikistä kaupunkipuistoissa. Täällä on myös upeita grillivaihtoehtoja ja tapaat ystäviä ja tuttavia, joiden kanssa hauskuus voi vain lisääntyä.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu amsterdam

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu keskuspuisto

7) Katolla

Tilan puute monissa suurissa kaupungeissa luo uusia puutarhoja ja aikakatkaisutiloja kaupungin keskustan monikerroksisten pysäköintialueiden katoille. Terassi näköalalla kaupungin kattojen yli on myös viileä piknik -paikka.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu jäähdytys katolla

8) Laitamilla

Näkymän lisäksi piknik laitamilla, josta on upeat näkymät suurkaupungin horisonttiin, on melko kaupunkilainen ja vaihtoehtoinen. Sinulla on rauha ja raikas maailma, mutta et kuitenkaan ole liian kaukana tutusta sivilisaatiosta.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu san francisco

9) Mitä pitää ottaa huomioon?

Piknikillä ulkona voit helposti löytää erilaisia ​​hyönteislajeja, kuten hyttysiä, ampiaisia ​​tai jopa punkkeja. Tästä syystä voit vain olla varovainen ja hankkia apteekista hyönteiskarkotteen. Muussa tapauksessa odota paljon bugeja ja muurahaisia, jotka ovat haistaneet ruokasi kaukaa.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu sormiruoan reseptejä

10) Ruoka ja juoma, jotka sopivat piknikille

Löydät oheiset kesäreseptit, jotka on helppo valmistaa ja ottaa mukaasi piknikille. Mutta on hyvä ajatella terveellistä ruoansulatusta ja ottaa hedelmiä mukaasi vuodenajan ja leivän mukaan. Monet tunnetuista sormiruokaresepteistä sopivat hyvin piknikille luonnossa.

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu piknik -kori

piknikideoita reseptejä vapaa piknik puutarhassa

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu piknik -kori2

11) Tee piknik -reseptejä itse

Kotitekoiset levitteet ja dipit ovat suositeltava ja yksinkertainen herkku, joka sopii täydellisesti kausiluonteisten kasviskeppien ja tuoreen leivän kanssa. Hieno juusto on pakollinen, jos haluat nauttia vapaa -ajastasi lasillisen viinin kanssa. Rentouttava iltapäivä sisältää tietysti myös kahvia ja kakkua. Tuoreet hedelmät ja juomat, jotka on jäähdytetty mahdollisimman hyvin, tulisi myös olla pikniklistallasi.

ideoita piknikille

kesäsalaatti -piknik -ideoita täynnä leipää

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu

piknik -ideoita reseptejä vapaa -ajan suunnittelu kevyitä aterioita