Haluaisitko oppia purjehtimaan? Sinun pitäisi tietää se etukäteen!

Veneet ja alukset ovat vesikulkuneuvoja, joita ihmiset ovat käyttäneet ja kehittäneet eri tavoin tuhansien vuosien ajan. Eri kulttuurista ja alkuperää olevat ihmiset käyttivät niitä matkustaakseen nopeasti pisteestä A pisteeseen B, tutkiakseen ja valloittaakseen uusia alueita, käydäkseen kauppaa, käydäkseen sotaa ja ryöstääkseen. Erityisesti purjeveneet mahdollistivat esi -isiemme tarjota johdonmukaista, nopeaa ja kohtuullisen turvallista kuljetusta ja kauppaa paitsi saman alueen kaupunkien välillä myös mantereiden välillä. Ne kehittyivät yksinkertaisista lautoista moderneiksi purjeveneiksi, jotka voivat liikkua 65 solmun tai 120 km / h nopeudella optimaalisissa olosuhteissa. Nykyään veneitä ja aluksia käytetään moniin samoihin tarkoituksiin kuin tuhansia vuosia sitten. Toisin kuin silloin, purjehduksen oppiminen on nyt paljon helpompaa. Tämän päivän artikkelissa aiomme antaa sinulle vilauksen tähän hauskaan ja palkitsevaan harrastukseen.

Haluatko oppia purjehtimaan? Sinun pitäisi tietää se etukäteen! harrastus koko perheelle

Opi purjehtimaan ja miksi se kannattaa

Purjehdus on loistava harrastus, jonka avulla voit rentoutua ihanasti kiireisen työviikon jälkeen. Se tuo sinut lähemmäksi luontoa ja voit tutustua mielikuvituksellisiin paikkoihin, joihin pääsee vain veneellä. Purjehdus antaa sinulle myös erinomaisen mahdollisuuden kalastaa ja sukeltaa koralliriuttojen ja muinaisten haaksirikkojen keskellä.

Viime vuosina on jopa syntynyt uusi suuntaus asua lähes yksinomaan veneellä tai jahdilla, työskennellä sieltä ja matkustaa ympäri maailmaa tällä tavalla. Satunnaista, eikö? Tieteelliset tutkimukset osoittavat nyt, että ihmiset, jotka asuvat järvien, merien ja muiden suurten vesialtaiden lähellä, ovat vähemmän stressaantuneita, nauttivat paremmasta yleisestä terveydestä ja jopa luovat enemmän.

Haluatko oppia purjehtimaan? Sinun pitäisi tietää se etukäteen! tutkia maagisia paikkoja

Suurin este, joka estää useimpia ihmisiä harjoittamasta tätä jännittävää harrastusta, on tietysti siihen liittyvät kustannukset. Monet uskovat, että purjehdus on tarkoitettu vain kuuluisille tähdille ja eliitille. Tämä voi olla totta, varsinkin jos haluat omistaa jahdin tai muun suuren vesikulkuneuvon. Useimmissa tapauksissa purjehdus on kuitenkin paljon halvempaa kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. On olemassa lukemattomia vuokraohjelmia, joita järjestävät paikalliset purjehdusseurot sekä veneenomistajat. Niihin voivat osallistua sekä nuoret että kokeneet purjehtijat. Riittävällä kokemuksella ja veneilylisenssillä voit osallistua jopa huviveneisiin tai ns.

Internetistä löydät lukuisia tarjouksia purjehduksen oppimiseen. On kuitenkin parasta saada koulutusta sertifioidulta ja kokeneelta ohjaajalta. Henkilökohtainen suositukseni on, että DMYV ja VDS tunnustivat veneilykoulun Müritzin. Mecklenburgin järvialueen sydämessä voit treenata lähes ympäri vuoden lähes kaikissa vesiurheilulajeissa.

Haluatko oppia purjehtimaan? Sinun pitäisi tietää se etukäteen! purjeveneet jahdit purjehduskoulu

Purjehdus ei ole vaaraton

Purjehdus on epäilemättä suuri harrastus, joka aina hämmästyttää ja tekee vaikutuksen. Se on unelmien täyttymys jokaiselle, joka kuvitteli itsensä merirosvoksi tai viikinkiksi nuoruudessaan. Kuten mikä tahansa harrastus, purjehdus vaatii paljon taitoa, tietoa ja tietysti tiettyä fyysistä voimaa. Loppujen lopuksi sinun on aina pidettävä purjevene täydellisessä kunnossa ja voitava ohjata sitä haluttuun suuntaan.

Olemme kaikki kuulleet tai lukeneet tarinoita merenkulkijoista, jotka joutuvat äkillisiin ja vaarallisiin myrskyihin merellä. Suuret alukset nielevät hirvittävät aallot. Valitettavasti kaikesta nykyaikaisesta tekniikasta ja kehityksestä huolimatta purjehdusonnettomuuksia sattuu edelleen.

Haluatko oppia purjehtimaan? Sinun pitäisi tietää se etukäteen! venekilpailukilpailu

Vaikka monet pitävät purjehdusta mahdollisuutena rikkaille ja kuuluisille nauttia auringosta ja samppanjasta kaukana yleisöstä, harrastuksen todellisuus vaatii paljon aikaa ja vaivaa oppia ja kokea.

Haluatko oppia purjehtimaan? Sinun pitäisi tietää se etukäteen! purje köysi solmu tietää