JLo upeassa hääpuvussa Marry Me: n ensi -iltaa varten

Jennifer Lopez ilmoitti häistään Alex Rodriguezin kanssa muutama viikko sitten. Siitä lähtien ihmiset ovat olleet uteliaita tapahtuman tarkasta päivämäärästä ja odottavat näkevänsä JLon upeassa valkoisessa mekossa. Juuri näin tapahtui muutama päivä sitten, mutta tällä kertaa hieman eri tilanteessa. Jennifer Lopez nähtiin yllään upea Zuhair Muradin hääpuku. Hänellä on tämä uuden elokuvan ensi -illassa “Mennään naimisiin” pukeutunut. Ehkä se on hieman pettymys 50-vuotiaan tähden faneille. Olet kärsimätön ja haluat nähdä kuvamateriaalia JLon todellisesta suuresta päivästä. Mutta sekin tulee pian!

Jennifer Lopez nousee autosta kuvaamaan elokuvaa “Marry me”

saada pois auton julkkis uutiset

JLOn hääpuku muistuttaa suuresti Sofia Vergaran mekkoa

Monet ovat vertailleet Jennifer Lopezin hääpukua Sofia Vergaran mekkoon. Muutama päivä sitten kuvia siitä julkaistiin myös Internetissä. JLO nähtiin pukeutumassa tähän hääpukuun uuden elokuvansa “Marry me” kuvauksissa.

Jennifer Lopez työskenteli New Yorkin romanttisen komedian tuotannossa, jossa esiintyi myös muita suuria tähtiä Owen Wilson ja Maluma. Elokuva kertoo poptähdestä juuri ennen häitä. Yllättäen hän eroaa sulhasestaan ​​vähän ennen häitä. JLOn esittämä latino -poptähti yksinkertaisesti menee naimisiin melkein tuntemattoman kanssa, jonka hän on juuri tavannut.

Mekkoa verrataan mediassa Sofia Vaergaran mekkoon

pomi uutiset julkkis uutiset hääpuku

Vertaa Sofia Vergaran ja Jennifer Lopezin hääpukuja

Voidaan sanoa, että Sofia Vergaran ja Jennifer Lopezin hääpuvut ovat hämmentävän samanlaisia. Niissä on klassinen leikkaus, joka eroaa perinteisistä leikkauksista kuninkaalliset häät jätettiin huomiotta. Hänen hartiansa korostuivat ja alaosassa sinulla on leveä ja virtaava hame. Ne näyttävät todellisilta prinsessailta saduista. Jennifer Lopezin mekko oli kuitenkin koristeltu paljon lumoavammilla elementeillä. Hän pukeutui erittäin huomiota herättäviin jalokiviin ja koko mekolle oli ominaista hopeanvärinen metalliväri.

 Lähes 20 vuotta sitten J Lo pukeutui saman suunnittelijan mekkoon 

julkkis uutiset - hienoa punaisella matolla

Päähine oli yhtä jalo

julkkis uutiset jlo hienot kasvot

JLo ja Owen Wilson pelaavat yhdessä Marry Me -elokuvassa

julkkis uutiset kollegan kanssa julkkis uutiset

Jälleen kaunis mekko eri näkökulmasta

julkkis uutisia hääpuku matkalla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80