Kesäjuhlan sisustusideoita upeaseen puutarhajuhlaan

Suuret kesäjuhlaideat alkavat miettimällä parasta tapaa sisustaa puutarhasi. Tässä mielessä valitse teema tai pääväri seuraavalle kesäjuhlallesi ja pysy uskollisena omaan tyyliisi. Voit esimerkiksi sovittaa päävärin puutarhan kukkiviin kukkiin ja kasveihin. Lisää pöytäliinoja, pouffe -tyynyjä ja lautasliinoja korostamaan valitsemasi värivalikoima. Verhotut kankaat näyttävät tyylikkäiltä ja tarjoavat lisäsuojaa auringolta kesällä.

Koristeideoita upeille kesäjuhlille

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlien ilmapalloja vesimeloni

Laajenna teemaasi ripustamalla suuret, värikkäät paperipomponit tai muut kesäjuhlakoristeet, kuten liput ja seppeleet. Samanväriset kukat tarjoavat hyvin harkittuja aksentteja. Muodollinen järjestely antaa puutarhajuhlille hienostuneen ilmeen, ja jotkut rennot yksityiskohdat, kuten kukat säiliöissä ja kannut, sopivat yhteen ympäröivän luonnon kanssa.

Kukat ja värit eivät saisi puuttua kesäjuhlilta

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlabaari

1. Luo juhlatunnelma hetkessä

Ilmapallot ja liput antavat jokaiselle tapahtumalle erityisen juhlatunnelman. Vain ripustaa lippuja ja ilmapalloja piristää kesäjuhlia. Voit myös muokata näitä tekemällä omia lippuja.

Juhlakoristeita värikkäistä ilmapalloista ja lipuista

Kesäjuhlien koristeluideoita puutarhajuhlien liput ilmapallot

2. Koristele paperikuplilla

Koristele kesäjuhlat itse tekemilläsi paperipommilla ja luo mutkaton juhlatunnelma. Käytä kuviopaperia lisätäksesi elävää sisustusta sisustukseen. Yksivärisellä paperilla saavutetaan hienostunut hienostuneisuus. Ja valkoiset tai mustat paperipomponit tekevät näyttävästä näytöstä. Jos aikaa on rajoitetusti, voit myös ostaa valmiita pompoja juhlamyymälästä.

Ripusta pöydän päälle paperipomponeja vilkkaissa värisävyissä

Kesäjuhlan koristeluideoita puutarhajuhlapaperin pompomeja

Kesäjuhlakoristeideat puutarhajuhlapöydän koristelupaperi pomponit

3. Tee pöydästä tyylikäs

Jos järjestät muodolliset kesäjuhlat ulkona, kattaa pöytä ikään kuin olisit olohuoneen sisällä. Jatka huomiota yksityiskohtiin ja kattaa pöytä tyylikkäillä ruokailuvälineillä, laseilla ja lautasliinoilla. Kukkakimppu pöydän keskellä ja sytytetyt kynttilät ovat yksinkertaisesti pakollisia.

Näytä tyyli ja hienostuneisuus! 

Kesäjuhlan koristeluideoita puutarhajuhlan kattaus

Pöydän kattaus on kuitenkin taidetta

sisäpuutarha -teemalla häät koristeet Tyylikäs kuuluisa meksikolainen teemalla häät koristeet kuvakokoelma Kesäjuhla -sisustusideoita puutarhajuhlapöydän istuintyyny

4. Lämpimästi tervetuloa

Ota rakkaat vieraasi lämpimästi vastaan ​​asettamalla ilmoitustaulu sisäänkäynnin eteen. Tai kerro vieraillesi juhlista. Kirjoita syntymäpäiväviesti tai vuosijuhla kaikille, jotta he voivat määrittää sävyn puutarhajuhliin.

Luo kutsuva sisäänkäynti

Kesäjuhlan sisustusideoita Puutarhajuhlan sisäänkäynti TervetuloaKesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlapöydän sisäänkäynti -alue

5. Pelaa puutarhapelejä

Puutarhajuhlat ovat fantastinen jäänmurtaja, ja niistä tulee valtava hitti kaikenikäisille vieraille. Pidä kiinni klassikoista, kuten vanneista ja keijuista, ja investoi korkealaatuisiin puusarjoihin. Klassiset puiset puutarhajuhlat näyttävät hienostuneemmilta ja niitä voidaan käyttää vuosia. Hyvä idea on sijoittaa mukavat lepotuolit ulkopuolelle katsojia varten.

Nuoret ja vanhat odottavat ulkoleikkejä

Kesäjuhlat sisustusideoita puutarhajuhla puutarhapelit puulelut

6. Aloita juhlat pinatalla

Lapset, eivätkä vain lapset, rakastavat tätä hauskaa puutarhajuhlapeliä. Täytä pinata karkilla ja ripusta se oksalle. Määritä puutarhallesi erilaisia ​​alueita eri aktiviteetteihin, ja kaikki vieraasi ovat tyytyväisiä.

Espanjalaisen perinteen mukaan

Kesän juhlakoristeiden ideoita puutarhajuhlan pinataKesän juhlakoristeideat puutarhajuhlan pinata -kukat

7. Käytännöllisiä koriste -esineitä puutarhan teemasta

Jos kesäjuhlat järjestetään puutarhassa, voit käyttää teemalla varustettuja lisävarusteita käytännöllisinä koriste -esineinä. Kukkaruukut ovat taitava tapa esitellä luovasti aterimia, lautasliinoja, olkia jne..

Ajattele käytännöllisesti!

Kesäjuhlakoristeideat Puutarha -aiheiset koriste -esineet kukkaruukut Aterimet

8. Buffet kakkuille ja makeisille

Juhlat ilman kakkua tai kakkua eivät kuitenkaan ole todellisia juhlia. On parasta suunnitella pöytä, joka on tarkoitettu makeisille. Voit jopa järjestää hauskan kilpailun vieraillesi. Jokaisen on otettava mukaan kotitekoinen kakku. Voittaja on se, jonka kakku syödään ensin.

Kaikki tykkää napostella kakkuja ja torttuja, eikö??

Kesäjuhlan sisustusideoita puutarhajuhlan buffet -makeisia

Nuhjuisessa tyylikkäässä tyylissä

Kesäjuhla -sisustusideoita puutarhajuhlapöytä buffet -makeiset

Syö myös silmillä

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlapöytä buffet -makeisia

Paperista valmistetut valtavat koristekukat sopivat täydellisesti sen kanssa

Kesäjuhlat koriste -ideoita puutarhajuhlapöytä buffet karkkia paperi kukkia koristelu Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlapöytä buffet karkkia vaaleanpunainen kakku

9. improvisoitu valokuvakoppi

Mikään juhla ei ole täydellinen ilman upeita laukauksia! Valmista kamera ja hauskoja rekvisiitta, jotka kannustavat vieraita ottamaan kuvia. Puutarha tarjoaa ihanteellisen taustan kauniille valokuville.

Valokuvat ovat tärkeä osa jokaista kesäjuhlaa ja ovat hauskoja

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhla ottaa valokuviaKesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlakuvat tekevät taustastaKesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhla ottaa valokuvia

10. Tee siitä henkilökohtainen

Älä koskaan säädä lasiasi uudelleen! Alkuperäiset lasinaluset, joihin voit laittaa nimesi, voivat olla ratkaisu ongelmaan. Olisi vielä fiksumpaa, jos suunnittelet juhlakutsut, joita voidaan käyttää lasinalusina juhlapäivänä. Pyydä vieraita tuomaan nämä juhliin.

Järjestys on tärkeä! Lasilevyn nimi

Kesäjuhlakoristeideat Puutarhajuomalasi lasinalusekutsu

11. Valaise puutarha

Ulkolyhdyt ja valot ovat välttämättömiä, jos puutarhajuhlat jatkuvat auringonlaskun jälkeen. Eri valaisimien yhdistelmä luo maagisen tunnelman. Jos sinulla ei ole nurmikkoa lyhtyillesi, voit saavuttaa samanlaisen vaikutuksen “istuttamalla” ne suuriin, kestäviin ruukkuihin terassillesi tai parvekkeellesi. Valitse aurinkokäyttöiset valot, jotta sinun ei tarvitse etsiä jatkojohtoja tai akkuja. Jos sinulla on onni saada suuri puutarha, kannattaa valaista puutarhapolkuja, jotta voit ohjata vieraita eri paikkoihin. Voit käyttää paperilyhtyjä epätasaisten pintojen tai portaiden merkitsemiseen.

Ajattele myös valaistusta

Kesäjuhlat sisustusideoita puutarhajuhla puutarha valaistus ideoita valot

Nyt juhlat voivat jatkua …

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlan puutarhavalaistuspaperi lyhdyt

Kesäjuhlien sisustusideat puutarhajuhlat satoja riippuvalaisimia

Riippuvalaisimet ovat myös hyvä idea

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlien suunnittelu puutarhavalaistus

Varmista, että puutarhassa on varjoisa paikka

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlan huvimajan varjostussuoja

Viidakon juhlat voivat alkaa!

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlien ilmapalloja viidakon juhlateema

Käytä vanhoja kuvakehyksiä puutarhan koristeina

Kesäjuhlan sisustusideoita puutarhajuhlan kuvakehyksen buffet

Rakenna matala pöytä itse kuormalavoista

Kesäjuhla -sisustusideoita kuormalavoista valmistettu puutarhajuhlapöytä

Syötävä sisustusideoita mansikoilla

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlapöytä buffet makeiset mansikat Kesäjuhlakoristeideoita puutarhajuhlapöydän koristeluun mansikoita

Järjestä kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhliin

Sammal luonnolliseksi pöytäkoristeeksi

Kesäjuhla -sisustusideat puutarhajuhlapöytä koristele sammalan koristepuupuu Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlapöydän koristeluun Kesäjuhlien sisustusideat puutarhajuhlat asettavat pöydän värin aksentit Kesäjuhlat sisustusideoita puutarhajuhlat kattaa kynttilät Kesäjuhla -sisustusideoita puutarhajuhlapöydän väri -aksentteja

Kesäjuhlien sisustusideoita puutarhajuhlat kattaa pöydän koristamaan keltaisena