Kevään siivous ja kunto yhdessä – hyviä vinkkejä täydelliseen siisteyteen ja upeaan figuuriin!

Jokainen teistä varmaan tietää sanonnan: ”Jos elämä antaa sinulle sitruunoita, tee siitä limonadi.” Meidän tapauksessamme voimme käyttää sitruunoita jopa ympäristöystävällisenä puhdistusaineena. Kyllä, meidän täytyy vain jäädä kotiin hetkeksi ja suojella itseämme, mutta se ei tarkoita, että meidän on vain istuttava tekemättä mitään. Mutta päinvastoin. Tällä hetkellä meidän pitäisi pysyä fyysisesti ja henkisesti aktiivisina mahdollisimman paljon. Tämä voidaan saavuttaa myös perusteellisella kevätpuhdistuksella. Hyvä asia siinä on, että voit yhdistää oman kuntoasi siihen täydellisesti. Ei vitsi! Jos suosikkikuntosi on joka tapauksessa suljettu, voit ryhtyä kuntovalmentajaksi itse ja samalla varmistaa kevään kaltainen puhdas koti ja hyvä figuuri. Selitämme, miten tämä tehdään seuraavilla riveillä.

Suunnittele kevätsiivous terveelliseksi kunto -ohjelmaksi

kevätpuhdistusideoita kuntovinkkejä laattojen puhdistamiseen

Kestävä kevätsiivous tekee sinusta todella sopivan!

Ensinnäkin: jos käytät ympäristöystävällisiä tai kotitekoisia puhdistusaineita puhdistuksessa ja puhdistuksessa, et ainoastaan ​​suojele luontoa, vaan huolehdit samalla myös omasta terveydestäsi. Suuri sivuvaikutus: poltat myös enemmän kaloreita, koska sitruunalla, ruokasoodalla, etikalla ja vastaavilla.

sinun täytyy kuurata ja pyyhkiä paljon kovemmin ja vähän kauemmin. Tällä tavalla harjoittelet käsivarsiasi ja vatsalihaksiasi ja muuten noin 75 kaloria menetetään pesemällä kylpyhuoneen laattoja 15 minuutin ajan. Varmista aina, että vaihdat käsiä puhdistuksen aikana, jotta keho ei rasitu yhdeltä puolelta. Näin vältät huonon asennon ja siten ärsyttävät kipeät lihakset. Muuten, sitruuna ja etikka ovat täydellisiä puhdistusaineita epämiellyttäviä kalkkitahroja vastaan. Testaa kuitenkin ensin puhdistettava pinta huomaamattomassa paikassa ennen täydellistä puhdistusta.

Käytä kotitalouksien luonnollisia puhdistusaineita niin usein kuin mahdollista

luonnollinen kotihoito kevätpuhdistus

Kun peset kylpyhuoneen laattoja, ruokasooda on täydellinen valinta

ympäristöystävällinen jousilaastari soodalla

Pyyhi pöly pois

Se, mikä kuulostaa niin yksinkertaiselta, voi muuttua todelliseksi kuntohaasteeksi. Varsinkin jos haluat nyt poistaa pölyn perusteellisesti kaikista huonekaluista kotona. Taivuta, venytä, kiipeä ylös ja alas tikkaita, jos siellä on esimerkiksi korkeita kirjahyllyjä. Et huomaa, kuinka kalorit kuluvat nopeasti. Voit työskennellä paljain jaloin tai mukavien luistamattomien sukkien kanssa saadaksesi jalkasi terveellisemmän vaikutuksen. Kun puhdistat ja siivoat, älä unohda tuulettaa tiloja säännöllisesti puhtaan, happipitoisen ilman varmistamiseksi. Tämä on yhtä tärkeää kotikunto -ohjelmassasi kuin itse harjoitus.

Yritä varovasti venyttää ja venyttää pölyäessäsi

kevätpuhdistus venytysharjoitukset ovien kehysten puhdistaminen

Imuroi ja moppaa lattia

Monet eivät pidä imuroinnista. Mutta se on yksi intensiivisimmistä askareista kalorien kulutuksen kannalta. Joten hanki pölynimuri ja mennään! Voit polttaa yli 200 kaloria vain noin 30 minuutissa ja lisäksi 15 minuuttia lattian pyyhkimiseen. On kuitenkin tärkeää suojata selkääsi. Tämä toimii parhaiten, jos vältät nyrjäyttämästä selkääsi ja taivutat polviasi ja pidät selkäsi suorana koko ajan. Voit myös ottaa joitakin vahvuusasentoja samanaikaisesti ja venyttää jalkojasi vuorotellen taakse- ja eteenpäin. Suosittuja kyykkyjä suositellaan myös täällä sekä vaatteiden pesussa.

Ajattele aina selkääsi puhdistuksen aikana

kunto kevätpuhdistusharjoitus vältä ryppyjä

Päästä höyry pois, kun pyyhit lattiaa!

vinkkejä kevään siivoukseen

puhtaat ikkunat

Jos puhdistat ikkunat hieman voimakkaammin noin tunnin ajan, voit polttaa jopa 320 kaloria. Vertailun vuoksi 15 minuutin vuorikiipeily kuluttaa noin 110 kaloria. Joten puhtaat ikkunat ovat ehdottomasti sen arvoisia kauniille hahmollesi. Tässäkin venytys- ja venytysharjoitukset on suoritettava varsin hyvin, samoin kuin huolelliset kyykky- ja jakkara -asennot. Kevätpuhdistuksen aikana tämä toiminta on hieman intensiivisempää kuin tavallisesti vuoden aikana. Voit kuitenkin yrittää puhdistaa ikkunat kahden kuukauden välein, jos mahdollista, tai miksi ei joka kuukausi. Tämä voi vaihdella tarpeidesi, vapaa -ajan ja asuinpaikkasi ilmansaasteiden mukaan.

Käytä myös täällä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita

ikkunanpesu kevätpuhdistusideoita kunto

Tee kevätsiivous ilolla ja varmista täydellinen kunto -ohjelma omassa kodissasi samaan aikaan. Toivotamme sinulle hauskaa, keväistä siisteyttä ja terveellistä kalorinkulutusta!

Yhdessä kevätsiivous on tietysti vielä hauskempaa

lattian moppaus kunto kevätpuhdistus

kevään puhdistuslattian puhdistusharjoitus

Laattojen marmorilattian puhdistus kevätsiivous   Kevään siivous kunto

kevään siivousharjoituksen kuntovinkkejä

imuroiva kevätsiivous sängyn alla

Ideoita kevään siivousharjoitteluun