Magneettiripset kauneimpiin ripsiin – ohjeet, vinkit ja temput

Magneettiripset ovat ehdottomasti kauneuden kauneuden uusin villitys, kun kyse on vääriä ripsistä. Ne vaihtelevat pituudeltaan ja tiheydeltään ja sopivat sekä arkeen että lumoavaan klubimaiseen ulkoasuun. Mikä tekee näistä silmäripsistä niin suosittuja ja suosittuja, on niiden ainutlaatuinen magneettinen napsautusjärjestelmä. Toisin kuin perinteiset ripsipidennykset, tämä tapahtuu täällä magneettien avulla. Ärsyttävä tarttuminen ja kuivuminen on menneisyyttä. Löydät lisää tästä uudesta kauneustrendistä alta. Kuinka voit kiinnittää magneettiset silmäripset itse ja mitä etuja ja haittoja niillä on.

Laadukkaat magneettiripset näyttävät todellisilta

magneettiset silmäripset täydelliseen ulkoasuun

Mitä ovat magneettiset silmäripset?

Kuten voit jo arvata, kuuma trendi tulee Yhdysvalloista. Mutta se valloitti nopeasti myös kosmetiikkakaupat, salongit ja apteekit tässä maassa. Valmistajasta riippuen magneettiripsien hinnat ovat erilaiset – noin 5–50 euroa. Kun ostat, on suositeltavaa lukea useita arvosteluja ja asiakkaiden kommentteja ja kokeilla sitten itse suosikkituotteitasi.

Ja miten magneettiset silmäripset todella toimivat? Super helppoa. Nämä koostuvat kahdesta silmäripsinauhasta per silmä, jotka leikataan omiin silmäripsiin magneettien ansiosta. Eräänlainen “ripsien voileipä” muodostuu niin sanotusti, jossa silmäripset täyttävät. Halvemmissa versioissaan magneettiset silmäripset on valmistettu synteettisistä hiuksista. Laadukkaat tuotteet valmistetaan usein aidosta eläimenkarvasta, esimerkiksi minkistä. Tämä kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ostettaessa. Erityisesti eläinten ystävät ja vegaanit eivät varmasti käytä tällaisia ​​silmäripsiä.

Ripset, joissa on kolme magneettia, ovat paljon paremmin omaa ripsisiiviä vasten

magneettiripsien vinkit ja temput

Kiinnitä magneettiripset, näin:

Monissa ripsisarjoissa on nyt erityinen applikaattori, joka helpottaa levitystä. Jos noudatat ohjeita, se on sinulle vielä helpompaa. Jos tämä työkalu ei kuitenkaan sisälly tuotteeseesi, voit asentaa sen vaihe vaiheelta alla kuvatulla tavalla.

1. vaihe: Levitä haluamasi silmämeikki, mukaan lukien ripsiväri. On myös suositeltavaa levittää eyeliner ylemmälle ripsiriville. Magneettisten silmäripsien reuna sulautuu myöhemmin optisesti siihen ja näyttää paljon luonnollisemmalta. Kun se on täysin kuiva, siirry vaiheeseen 2.

2. vaihe: Poista ylempi ripsinauha pakkauksesta. Tämä tarkoittaa, laita tämä paikkaan, jossa magneetit ovat alapuolella. Aseta sitten tämä yläosa varovasti ylemmille ripsillesi muovipinseteillä mahdollisimman lähelle ripsien linjaa.

Lisävinkki: Taivuta magneettisia silmäripsiä hieman sormillasi ennen kiinnittämistä, jotta ne saavat luonnollisemman muodon ja ovat mukavampia käyttää.

Älä missään tapauksessa käytä metallipinsettejä kiinnittäessäsi magneettisia silmäripsesi

magneettinen ripsien kiinnitystyökalu

3. vaihe: Ota sitten alempi ripsinauha käsin ja levitä se ripsien alapuolelle. Aloita ensin ulkoreunasta. Yleensä se on paljon helpompaa näin. Pehmeän läpän ansiosta kahden ripsinauhan magneetit houkuttelevat toisiaan ja silmäripset ovat jo tiukasti paikallaan.

Monet magneettiset silmäripset voidaan myös värjätä halutulla tavalla

magneetti silmäripset kauneus hype

Kun kiinnität magneettisia silmäripsesi, tarvitset alussa hieman enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Tässä, kuten monissa muissakin kauneusmenetelmissä, pätee seuraava: Harjoitus tekee mestarin! Älä siis epätoivoinen, jos se ei toimi optimaalisesti ensimmäisellä kerralla.

Erityinen applikaattori helpottaa levittämistä

Magneettisten silmäripsien kiinnittäminen on helppoa

Magneettisten silmäripsien poistaminen on vieläkin helpompaa, koska magneettilukko voidaan avata erittäin nopeasti. Sinun pitäisi vain tarttua ripsiin hieman tiukemmin sormillasi ja hieroa niitä kevyesti vaakasuunnassa. Ripsien poistamisen jälkeen voit laittaa ne säilytyslaatikkoon, jonka voit yleensä ostaa tuotteen mukana tai saada sen lahjaksi.

Magneettisia silmäripsiä voi käyttää useita kertoja. Sinun on kuitenkin puhdistettava ne säännöllisesti hellävaraisella silmämeikinpoistoaineella ja nukkaamattomalla vanulapulla, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa ja näyttävät upeilta pidempään.

Hanki erilaisia ​​ripsien malleja ja vaihda ne tilaisuuden mukaan

oppia kiinnittämään magneettiset silmäripset

Mitkä ovat magneettisten ripsien edut??

Magneettiripset ovat todellinen siunaus erityisesti herkille silmille ja allergikoille. Koska täällä liima ja liuottimet poistetaan kokonaan. Lisäksi mitään kuivausaikoja ei enää noudateta. Kaikki tapahtuu jotenkin puhtaasti ja mutkattomasti. Tässä kaikki tärkeimmät edut yhdellä silmäyksellä:

  • ei liimaa ja odottaa
  • Kiinnitä vain muovipinseteillä
  • sopii herkille silmille ja allergikoille
  • käyttää useita kertoja, joten ympäristöystävällinen ja halpa

Hanki täydellinen ripset magneettisilla ripsillä

magneettiset ripsien kiinnitysvinkit

On myös haittoja?

Valitettavasti jopa suurimmilla tuotteilla on joskus haittoja. Magneettisten silmäripsien tapauksessa jotkut asiakkaat ilmoittavat seuraavista haitoista:

  • Erityisesti halvempien silmäripsien kiinnittäminen ei ole niin helppoa ensimmäisellä kerralla
  • joskus magneetit ovat näkökentässä ja monet pitävät niitä ärsyttävinä
  • Magneettiset silmäripset voivat näyttää luonnottoisilta tai hieman jäykiltä
  • Korkealaatuiset magneettiset silmäripset on usein tehty minkistä, joten ne eivät sovellu vegaaneille tai eläinten ystäville
  • Ripset voivat luistaa harjoituksen tai muiden aktiivisten liikkeiden aikana

Haitoistaan ​​huolimatta magneettiset silmäripset ovat loistava kauneustuote, jota usein suositellaan

Osta 3D -magneettiripset

Kokeile trendikkäitä vääriä ripsiä magneeteilla haluamallasi tavalla ja tee niistä oma kokemuksesi. Hauskaa kaunista ja juhlia!

Jos totut siihen, voit kiinnittää sen muutamassa sekunnissa

kiinnitä magneettiset silmäripset

Niin salaperäinen ja aistillinen … magneettisilla silmäripsillä!

kiinnittää magneettiset silmäripset nopeasti ja helposti