Parhaat ruoanlaitto -ohjelmat televisiossa ja Netflix 2020: ssa

Ruoanlaittoesitykset on tarkoitettu ensisijaisesti viihteeksi, mutta ne voivat varmasti lisätä arvoa, jos haluat kehittää ruoanlaitto -taitojasi. Ruoanlaitto -ohjelmien määrää on vaikea seurata, varsinkin kun uusia keitto -ohjelmia esitetään muutaman vuoden välein sekä yksityisillä että julkisilla yleisradioyhtiöillä. Viime vuosina viihteeseen on kuitenkin lisätty yhä enemmän lisäarvoa, mutta myös ruoanlaitosta on opittu jotain. Koulutusohjelmat, kuten Poletto’s Cooking School, ovat harvoja ja kaukana toisistaan, mutta ne ovat edelleen olemassa – opetusohjelmat ruoanlaittoesitysten joukossa.

Molemmat kokkaa-&Paistetut ohjelmat edustavat monia, joita ei tällä hetkellä ole saksalaisessa Netflixissä. Tietenkin ”Zumbon vain jälkiruoat” uudet jaksot ovat myös tervetulleita katsomaan. Pieni ja mielenkiintoinen herkku Netflix -keittiöstä voi olla Katso VPN: n avulla Netflix USA: lle. Toisaalta voit itse päättää, mitä ohjelmaa haluat katsoa, ​​ja toisaalta voit löytää muita Netflixin ruoanlaittoherkkuja.

netflix -keitto -ohjelmat

Yksinkertaista ja herkullista: Ruoanlaitto Björn Freitagin kanssa

Lauantai -iltana Björn Freitag hemmottelee katsojiaan SWR: llä perinteisillä ja moderneilla ruuilla. Yksinäisenä taistelijana (enimmäkseen ainakin) kokki ei häiritse mitään ja voi keskittyä täysin keittiöönsä, jotta katsoja saa myös paljon tietoa. Esitys on ollut käynnissä vuodesta 2011, ja “Der Vorkoster” Björn Freitagin kanssa toimii myös säännöllisesti WDR: ssä.

Keittiö mahdoton Tim Mälzerin kanssa

Ohjelma on ollut käynnissä VOX -kanavalla vuodesta 2014 ja tarjoaa ruoanlaittoesityksen, jossa kaksi kokkia – joista yksi on aina Tim Mälzer – kilpailevat keskenään. Kilpailu heikentää jonkin verran oppimisvaikutusta, mutta erilaiset ruoanlaitto- ja lähestymistavat voivat silti tuoda lisäarvoa kokille. Tim Mälzerilla on myös ollut muutamia televisio -ohjelmia sekä julkisissa että yksityisissä yleisradioyhtiöissä.

Schuhbecks ja sydämellinen & makea Alfons Schuhbeckin kanssa

Alfons Schuhbeckillä on ollut oma ruoanlaittoesitys Bayerischer Rundfunkissa vuosia, vaikka hän ei aina kokkaa yksin. Schuhbeckin jaksot tulevat aina sunnuntai -iltaisin, mukaan lukien Schuhbeckin keittiökabaree tai Feinschmeckerei. Runsas & Leivontafanit saavat myös rahansa: Alfons Schuhbeck kokkaa, leipoo & Angelika Schwalber valmistaa herkullisia jälkiruokia ja makeisia.

Runsas & amp; makea Alfons Schuhbeckin ruoanlaittoesitysten kanssa

Levynvaihto

Levynvaihto ARD: ssä on televisio -ohjelmien viimeisin kohokohta, jolloin ohjelma on täällä etualalla. Siitä huolimatta näkemykset vastaavien kokkien kattiloista tarjoavat tiettyä lisäarvoa, sillä voit tutkia 4 erilaista lähestymistapaa ruoanlaittoon. Esitys tulee aina lauantai -iltana ja sitä ohjaa Johann Lafer.

Ruoanlaitto Martinan ja Moritzin kanssa

Tätä ohjelmaa on lähetetty WDR- tai SWR -kanavilla vuodesta 1988 ainoana ohjelmana tai kahvin tai teen valmistusosana. Pari näyttää von perinteistä saksalaista ruokaa, paikallisia herkkuja sekä reseptejä kaukaa ja läheltä ulkomailta. Tämän ystävällisen ruoanlaittoparin kanssa painopiste on selvästi ruoanlaitossa ja oppimisessa. Ruoanlaittoesitys tulee aina lauantai -iltaisin WDR: llä ja sunnuntai -iltapäivisin SWR: llä.

Keittiön taistelu

Toinen klassinen yleisradioyhtiöiden joukossa on keittiötaistelu, joka tulee aina arkisin iltapäivällä ZDF: llä. Kokki valvoo ohjelmaa viikon ajan, jonka aikana 6 amatööri -kokkia kilpailee keskenään, kunnes perjantaina on jäljellä vain yksi. Championsweekissä sama pätee, kunnes vuoden harrastuskokki voi voittaa 20 000 euroa. Oppimisen lisäarvo on kuitenkin ensisijaisesti ensimmäisinä viikkoina, koska monia vinkkejä annetaan edelleen. Mestariviikoilla ja välierissä & Lopulta se on lähinnä puhdasta show -ruoanlaittoa.

ruoanlaittoesitykset küchenschlacht zdf

Muuten, katsojien määrä on pysähtynyt vuodesta 2015 ja yhä vähemmän on ihmisiä, jotka haluavat katsella ruoanlaitto -ohjelmia säännöllisesti. Tämä voi johtua siitä, että ruoanlaittoesityksiä on liikaa ja oppimisvaikutus jätetään usein huomiotta. Toisaalta monet esitykset kertovat eräänlaisesta kokkien ja maallikoiden itsensä asettamisesta, mikä tulee esille monissa todellisuusohjelmissa.

Netflix on menossa eri polulla sarjoillaan ja näyttää olevan pelin edellä ruoanlaitto -ohjelmien suhteen. Olipa kyseessä ”Somebody Feed Phil” tai “Nailed It!”, Molemmat näkyvät myös saksalaisessa Netflixissä. Matkailun, sosiaalisen median ja oppimisohjelmien aikakausi sekoitetaan taitavasti Netflix -sarjassa. Netflixin viimeisin kohokohta on katuruoka, jonka nimi kertoo kaiken – katuruoka lähinnä Aasian alueelta, jossa katuruoka on edelleen katuruokaa.

ruoanlaittoesitykset netflix nauhoitti sen

Suuri brittiläinen leivonta -esitys

Tällä leivontaesityksellä ei ole vain erityinen oppivaikutus, vaan se voi myös tarjota erinomaista viihdettä. Amatöörit taistelevat 10 viikon haasteessa ollakseen paras päivän päätteeksi. Brittiläinen sarja ei ole (vielä) käynnissä Saksassa, mutta se on ehdottomasti katsottava.

Avec Eric

Sarjan takana on ranskalainen kokki Éric Frank Ripert, joka vie katsojan kansainväliselle kulinaariselle matkalle. Pääasia on, että kokki saa inspiraatiota kansainvälisiltä kokkeilta. Mielenkiintoinen oppiva vaikutus on kokeilla jotain uutta ja ajatella laatikon ulkopuolelta, koska harrastuskokit voivat silti viedä paljon mukanaan Ericin huippukeittiöstä.

avec eric -näyttelyitä