Polkupyörävaatteet – pieniä neuvoja harrastuksille ja ammattipyöräilijöille

Pyöräilyvaatteet ovat yhdistelmä erilaisia ​​vaatteita ja asusteita, joita käytetään vain pyöräilyn aikana. Ne on suunniteltu erityisesti tätä liikuntaa varten ja tarjoavat pyöräilijälle useita etuja. Muun muassa ne takaavat enemmän mukavuutta satulaan, lisää turvallisuutta ja jopa parantavat suorituskykyäsi. Ammattimaiset pyöräilijät eivät käytännössä koskaan nouse polkupyörilleen ilman erityisiä pyöräilyvaatteita.Samaan aikaan useimmat harrastuspyöräilijät aliarvioivat tämän vaatteen merkityksen ja ajavat kaupungin läpi farkkuissa ja T-paidoissa. Pieni osto -oppaamme kertoo sinulle, miksi on järkevää sijoittaa hyvälaatuisiin pyöräilyvaatteisiin ja miten valita se. Lue vain!

Polkupyörävaatteet - pieniä hankintaohjeita harrastuksille ja ammattipyöräilijöille, jotka pyöräilevät maanvuorten yli

Hyvä pyöräilyvaatetus on paljon enemmän kuin pelkkä urheilupuku

Teoriassa voit ajaa pyörällä ilman erityisiä shortseja, kenkiä, paitoja, takkeja, käsien tai jalkojen lämmittimiä, laseja, sukkia tai jopa käsineitä. Jos sinulla on kiire tai määränpääsi on suhteellisen lähellä, et todellakaan tarvitse erityisiä pyöräilyvaatteita. Jos kuitenkin suunnittelet pidempää kiertomatkaa kaupungin tai maaseudun läpi, tunnet olosi varmasti paljon mukavammaksi pyöräilyvaatteissa. Seuraavilla riveillä annamme sinulle vastauksen seuraaviin kysymyksiin: Miksi pyöräilyvaatteet ovat jotain erityistä? Miksi kannattaa käyttää pyöräilyvaatteita? Miksi pyöräilylasit ovat niin tärkeitä??

Pyöräilyvaatteet on erityisesti suunniteltu ja valmistettu sopimaan oikein, kun taivutat ohjaustangon yli. Paidat ja takit leikataan pitemmiksi takaa ja hihoista peittäen koko selän ja ranteet. Shortsit ja pyöräilyhousut on erityisesti muotoiltu taipumalla polvissa ja vyötäröllä polkemisen helpottamiseksi.

Lisää nopeutta ja etäisyyttä ilman kipeitä lihaksia

Polkupyörävaatteet - pieniä hankintaohjeita harrastuksille ja ammattipyöräilijöille, jotka harrastavat nopeaa pyöräilyä

Pyöräilyvaatteet ja erityisesti käsineet ja pyöräilyhousut tarjoavat ommeltuja pehmusteita eri paksuuksilla ja tiheydellä. Tämä ei ainoastaan ​​takaa ergonomista iskunvaimennusta, vaan myös estää hankausta ja istumakipuja pitkän matkan jälkeen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme kertoa teille hyvien pyöräilylasien tärkeydestä. Ne eivät ainoastaan ​​suojaa silmiäsi haitallisilta UV -säteiltä, ​​vaan myös pölyltä, hyönteisiltä, ​​lehdiltä, ​​lumelta, sateelta, tuulelta, mudalta ja muilta asioilta, jotka voivat vahingoittaa silmiäsi tämän urheilutoiminnan aikana.

Mukavat pyöräilylasit ja hyvät pyöräilyvaatteet antavat sinun nauttia tästä harrastuksesta ja aktiivisesta urheilusta täysillä. Pyöräily pitää sinut aktiivisena, elinvoimaisena ja hyvällä tuulella. Jos etsit oikeita laitteita, niin löytää pyöräilyvaatteesi Decathlonissa. Ranskalainen yritys on nyt yksi suurimmista ja tärkeimmistä urheiluvälineiden ja -vaatteiden valmistajista ja vähittäiskauppiaista maailmassa. Olitpa sitten lähimmässä toimipisteessä tai verkkokaupassa, Decathlonista löydät täydelliset pyöräilyvaatteet edulliseen hintaan.

Mukavuus ja turvallisuus kaikissa sääolosuhteissa

Polkupyörävaatteet - pieniä hankintaohjeita harraste- ja ammattipyöräilijöille sadekaupunkipyöräilylle

Mukavat ja laadukkaat pyöräilyvaatteet lisäävät tehokkuuttasi ja suorituskykyäsi

Oikeilla pyöräilyvaatteilla voit ajaa pidempään ja nopeammin. Tunnet olosi mukavaksi siinä, minimoit kipua ja väsymystä, tunnet olosi viileäksi kuumina päivinä ja lämpiminä kylminä päivinä. Et myöskään tuhlaa energiaa turhaan. Hyvä pyöräilyvaatetus halaa kehoasi ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi aerodynaamisempaa.

Yleisimmät pyöräilyvaatteiden valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat elastaani ja polyesteri. Monet ympäristötietoiset ihmiset ovat luonnollisesti huolissaan näiden aineiden käytöstä. Loppujen lopuksi nämä ovat synteettisiä kuituja, joita on vaikea kierrättää. Verrattuna luonnonmateriaaleihin, kuten puuvillaan, pellavaan tai villaan, elastaanista ja polyesteristä valmistetut pyöräilyvaatteet tarjoavat yksinkertaisesti enemmän etuja kuin haittoja. Se on hengittävä, helppohoitoinen, ei kastu sateessa tai lumessa eikä sido hikeä.

Polkupyörävaatteet - pieniä hankintaohjeita harraste- ja ammattipyöräilijöiden ryhmäpyöräretkelle

Kuinka valita juuri oikeat pyöräilyvaatteet

Istuin: Polkupyörävaatteet voivat ja niiden tulee istua ihoa tiukasti kehon ympärille ja puristaa lihaksia. Tämä tiukka istuvuus lisää suorituskykyä ja vähentää ilmanvastusta. Voit siis pyöräillä pidempään ja nopeammin tuntematta kipeitä lihaksia harjoituksen jälkeen.

verhoilu: Kaikissa pyöräilyhousuissa on oltava ergonominen pehmuste, joka ei luista ajon aikana, tarjoaa mukavuutta, tukea ja liikkumisvapautta ja vähentää ihon ärsytystä. Se koostuu joko pehmeästä muovista tai erityisestä geelistä. Jos aiot pyöräillä pitkiä matkoja tai epätasaisessa maastossa, jossa vaaditaan korkeaa tukea ja suojaa, valitse paksu, tiheä pehmuste. Jos matkasi ovat lyhyitä ja heikkoja, kuten B. kaupungin tai puiston läpi, voit myös valita ohuemman verhoilun.

Polkupyörävaatteet - pieniä neuvoja harrastuksille ja ammattipyöräilijöille mukavasti myös sateella

väri: Polkupyörävaatteita on perinteisesti saatavana mustana, tummansinisenä tai muuna tumman värisenä, jotta lika ja tahrat eivät ole niin havaittavissa pitkän ajon jälkeen. Neonheijastavia paneeleja ja kohokohtia suositellaan, jos aiot ajaa tiellä tai illalla. On parasta välttää vaaleita värejä, erityisesti valkoisia, koska ne voivat näkyä, kun vaatteet ovat märät.

Pyöräilyvaatteet ovat olennainen osa tätä urheilutoimintaa ja harrastusta. Se tarjoaa sinulle monia etuja ja vain pieniä haittoja. Olipa harrastelija tai ammattipyöräilijä, kaikki tämän urheilun ystävät voivat hyötyä siitä suuresti.

Polkupyörävaatteet - pieniä hankintaohjeita harrastuksille ja ammattipyöräilijöille, jotka pyöräilevät maastoajoa