Suosituimmat elokuvat koronaviruksen vuoksi

Koronaviruksen vaikutukset voivat tuntua kaikkialla maailmassa ja lähes kaikilla arkielämämme alueilla. Hollywood ei tietenkään ole poikkeus. Lähes kaikki tulevat elokuvien ensi -illat ja kuvaukset on peruttu tai siirretty pandemian aiheuttamien vaarojen vuoksi. Koronaviruksen kohteeksi joutuneiden suosituimpien elokuvien määrä kasvaa päivittäin, ja myös nämä uudet päivämäärät voivat muuttua. Jotta voisimme seurata tulevia huippuelokuvia ja niiden muuttuneita ensi -iltoja, olemme koonneet tämän luettelon sinulle.

Kaikki tämän vuoden suosituimmat elokuvat muuttuvat

Suosituimmat elokuvat, joita koronavirus on viivästyttänyt, katsovat elokuvia kotona covid

James Bond 007: Ei aikaa kuolla

James Bond -pelisarjan 25. jaksoa pidetään yhtenä vuoden ensimmäisistä ja tärkeimmistä elokuvista, jonka julkaisupäivää jouduttiin siirtämään COVID-19-tilanteen vuoksi. Sen alkuperäinen päivämäärä huhtikuun alussa on nyt siirretty seitsemällä kuukaudella 25. marraskuuta.

Koronaviruksen james -viivästyneet huippuelokuvat eivät saaneet aikaa kuolla

Top Gun: Maverick

Toinen Top Gun oli viimeisten suosituimpien elokuvien joukossa, jotka toivoivat julkaisupäivää kesällä 2020. Huhtikuun alussa studio lopulta luopui alkuperäisistä suunnitelmistaan ​​ja päätti nähdä Tom Cruisen paluun luutnantiksi. Pete “Maverick” Mitchell 23. joulukuuta.

Suosituimmat elokuvat, joita koronaviruksen ylivoimainen ase viivästyttää

Ghostbusters: Legacy

Sony Pictures oli suunnitellut alkuperäisen Ghostbusters-franchising-sarjan kauan odotetun kolmannen erän ensi-iltansa heinäkuussa. Maaliskuun lopussa Hollywood kuitenkin päätti siirtää huippuelokuvan 5. maaliskuuta 2021.

Suosituimmat elokuvat, joita koronaviruksen kummitusmurtajien aave mobil -traileri viivästytti

Wonder Woman 1984

Elokuvayhtiö Warner Bros. Pictures odotti 24. maaliskuuta, ennen kuin lopulta otti pistokkeen Wonder Womanin jatko -osan alkuperäisestä julkaisupäivästä. Studio suunnittelee parhaillaan uutta, kunnianhimoista päivämäärää 14. elokuuta. Toivottavasti pandemia on tässä vaiheessa jo ohi.

Suosituimmat elokuvat, joita koronavirus on viivästyttänyt, ihmettelevät naisen jatkoa

Morbius

Jared Leton debyytti elävänä vampyyrina Morbiusina tapahtuu lähes vuotta myöhemmin kuin alun perin odotettiin. Sony Pictures päätti peruuttaa elokuvan ensi -illan heinäkuussa ja siirtää sen 19. maaliskuuta 2021.

Koronavirus morbius jared leto viivästytti parhaita elokuvia

Minions 2: Gru nousu

Aluksi kukaan ei odottanut, että pandemia vaikuttaisi kaikkiin kesäelokuviin. Mutta näin ei enää ole. Despicable Me spin-offin ei pitäisi enää tulla teattereihin heinäkuussa. Universal Pictures on asettanut uuden julkaisupäivän 2. heinäkuuta 2021.

Suosituimmat elokuvat, joita koronaviruksen kätyrit viivästyttivät, 2 nousi gru

Mustaleski

Valitettavasti Marvel-vakoojan kauan odotettu sooloesittely lisättiin valitettavasti koronaviruksen saamien suosituimpien elokuvien luetteloon. Alun perin 1. toukokuuta suunniteltu elokuvan uusi julkaisupäivä on nyt 6. marraskuuta.

Suosituimmat elokuvat, joita koronaviruksen scarlet johanson musta leski myöhästytti

Kaikki Avatar -jatko -osat

Kaikkien neljän Avatar -jatko -osan tuotanto lopetettiin juuri ennen kuvausten aloittamista Uudessa -Seelannissa. Elokuvat olisi pitänyt kuvata peräkkäin siellä ja Yhdysvalloissa. Ensimmäinen elokuva nähdään toivottavasti elokuvateattereissa 17. joulukuuta 2021.

Suosituimmat elokuvat, joita koronaviruksen avatar 2 viivästytti, jatkuivat

Kartoittamaton

Maaliskuun puolivälissä Sony Pictures keskeytti kuvaamisen Berliinissä kuuluisan videopelin mukauttamiseksi. Muutamaa viikkoa myöhemmin studio teki päätöksen siirtää alkuperäinen julkaisupäivä maaliskuusta 2021 8. lokakuuta 2021. Ainakin faneilla on nyt hieman enemmän aikaa pelata kaikkia Uncharted -pelejä.

Suosituimmat elokuvat, joita koronaviruksen kartoittamaton videopelielokuva on viivästyttänyt

Matriisi 4

Matrix -sarjan neljännen jakson olisi pitänyt aloittaa viimeinen kuvausvaihe maaliskuussa Berliinissä, mutta tuotanto on nyt keskeytetty toistaiseksi. Odotettu Keanu Reeves -elokuva saapuu teattereihin 21. toukokuuta 2021.

Koronaviruksen aiheuttamat huippuelokuvat matriisi keanu reeves

Tehtävä: mahdoton 7

Mission: Impossible -pelisarjan seuraava jakso lopetti tuotannon helmikuun lopussa ja keskeytti väliaikaisesti kuvaamisen Italiassa. Elokuvan on määrä ilmestyä 23. heinäkuuta 2021.

Suosituimmat elokuvat, joita koronavirustehtävät viivästyttivät, ovat mahdottomia näyttelijöitä

Jurassic World: Dominion

Jurassic World -sarjan kolmannen elokuvan kuvaukset alkoivat 24. helmikuuta, mutta Universal Pictures joutui lopettamaan sen muutaman viikon kuluttua. Seuraavan scifi-dinosauruselokuvan julkaisupäivä on nyt siirretty 11. kesäkuuta 2021.

Suosituimmat elokuvat, joita koronaviruksen jurassic world 3 -valta viivästytti

Hiljainen paikka, osa II

Kauhu -alienitrillin jatko -osan ensi -ilta vuodelta 2018 olisi alun perin pitänyt tapahtua 20. maaliskuuta. Julkaisupäivä on nyt siirretty 4.9.2020 pandemian vuoksi.

Suosituimmat elokuvat, joita koronavirus on viivästyttänyt, hiljainen paikka kauhu -trilleri ulkomaalaisia

Mulan

Disneyn oli äskettäin peruutettava live -action -remake: n alkuperäinen julkaisupäivä 27. maaliskuuta. Studio toivoo nyt lykkäävänsä kauan odotetun seikkailuelokuvan ensi-iltaa 24. heinäkuuta. Toivottavasti siihen mennessä meidän ei enää tarvitse huolehtia COVID-19: stä.

Suosituimmat elokuvat viivästyneet koronaviruksen disney mulanin uusinnan takia

Lukuisten huippuelokuvien ensi -iltojen olisi pitänyt tapahtua tulevina kuukausina, mutta ne ovat edelleen kyseenalaisia. Kaikki riippuu nyt maailmanlaajuisen koronaviruspandemian tilasta. On myös paljon spekulaatioita siitä, että voimme katsella joitain menestystarinoita kotoa, joko Netflixin tai Disney Plusin kautta.

Koronaviruksen hollywood -logoviruksen takia kaikki parhaat elokuvat ovat viivästyneet