Tee aloe vera -geeli itse – terve eliksiiri ja vähän enemmän

Ihmiset kirjoittavat ja lukevat paljon aloe vera -kasvista. Niiden terveelliset ominaisuudet raportoidaan erityisesti. Monet bloggaajat lupaavat parempaa ihoa ja hiuksia kasviperäisen geelin käytön jälkeen. Nykyään yhä useammat ihmiset valmistavat oman luonnonkosmetiikkansa kotona. On myös modernia ja terveellistä syödä tai juoda aloe veraa sisältäviä tuotteita. Voit tietysti myös tehdä oman aloe vera -geelin. Ja vaikka hyvä aloe vera -efekti kuulostaa erittäin houkuttelevalta, sinun pitäisi tietää muutama asia kasveista etukäteen:

On tärkeää mainita, että kaikki aloe ei ole tasa -arvoinen. Tämän kasvin alalajeja tunnetaan yli 300. Aloe Vera Barbadensis Milleriä pidetään parhaana terveysominaisuutena.

Aloe veran virkistävä vaikutus voidaan osoittaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Yli 200 tehokasta ainetta hoitaa ja hemmottelee kehoa. Jotkut vaikuttavat aineet virkistävät ja toiset myrkkyjä. Kasvin lehdistä löytyy laaja valikoima bioaktiivisia aineita A -vitamiinista sinkkiin.

Tee aloe vera -geeli itse ja hyödynnä uskomattomia parantavia vaikutuksia

Aloe vera mehu, geeli, kosteuttava voide, saippua ja jauhejauhe

Tarina kertoo, että ensimmäiseen maailmansotaan asti aloe veraa oli lähes kaikissa Saksan talouksissa. Laitosta käytettiin palovammoihin tai leikkauksiin. Kasvi palasi vasta 1980 -luvulla ja sitä pidetään nykyään enemmän huonekasvina.

Kiinnitä huomiota oikeaan järjestykseen, kun teet aloe vera -geeliä itse

aloe vera vaikutus aloe vera ihoon

Aloe Vera -vaikutus – parantava ja nuorentava

Aloe vera -kasvi on ikääntymistä estävien ominaisuuksiensa ansiosta aktiivinen ainesosa acermannan. Lääketieteellisesti on osoitettu, että tämä aktiivinen ainesosa uudistaa kehon soluja ja siten myös nuorentaa niitä. Lisäksi aktiivinen ainesosa vahvistaa ja suojaa kehon immuunijärjestelmää. Immuunijärjestelmän vahvistaminen aloe vera -valmisteilla on tietysti erittäin hyvä sairastuneelle keholle. Aloe vera mehu vaikuttaa aineenvaihduntaan ja siten puhdistaa kehon.

Aloe Vera -geeli- ihotyyppi kaikille ihotyypeille

aloe vera -efekti Tee aloe vera -saippua itse

Tee aloe vera -geeli itse

Niin helppoa kuin aloe vera -geelin tuotanto näyttää, se voi olla myös vaarallista. Aloe vera -geeli saa kasvin lehdet näyttämään niin täyteläisiltä. Mitä mehukkaampi lehti, sitä enemmän geeliä siinä on. On oltava erittäin varovainen ja tiedettävä, että poimitut lehdet on pestävä huolellisesti. Kuori sisältää toksiinia nimeltä aloin. Se on poistettava mahdollisimman täydellisesti ennen kulutusta!

Ja näin voit tehdä aloe vera -geelin itse:

Joten leikkaa ensin haluamasi lehdet ja leikkaa ne puoliksi. Jos lehdet ovat liian suuria, leikkaa ne uudelleen! Laita palat veteen noin 30 minuutiksi. Poista tämän jälkeen varovasti reunat! Kuori sitten kuori pois perunankuorimella ja pese geeli uudelleen puhtaalla vedellä. Nyt sinulla on perusta kosmetiikalle ja terveelliselle ruoalle ja juomille.

Mitä täyteläisempi aloe veran lehti, sitä enemmän aloe vera -geeliä siitä löytyy

aloe vera vaikutukset syövät aloe veraa

Kosteuttava keidas nimeltä aloe vera

aloe vera vaikutus aloe vera ihon hiukset

Aloe Vera -geeli hoitaa ja suojaa ihoa ja hiuksia

Aloe vera -kasvissa on monia terveellisiä aktiivisia ainesosia. Niistä löytyy elintärkeitä kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, sinkkiä ja jopa kaikkia vitamiineja. Aloe vera -geeli toimii täydellisesti kuivaa ihoa ja hiuksia vastaan.

Jos huolehdit säännöllisesti hiuksistasi ja ihostasi aloe vera -maskeilla, huomaat pian, että ihosi näyttää paljon nuoremmalta ja hiukset saavat takaisin kiiltoa ja laatua. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​ja erittäin terveellisiä reseptejä oman naamion tai hiusten hoidon tekemiseen:

Tietenkin aloe vera -geeli täydentää myös kotitekoista kosmetiikkaa 

aloe vera -vaikutuskauppa aloe vera -kosmetiikkaa

Aloe vera -geeli sopii kaikille ihotyypeille

aloe vera vaikutus aloe vera ihon silmät

Kasvonaamio kiiltävälle iholle: Sekoita samat määrät aloe vera -geeliä, luomukukkahunajaa ja kookosöljyä keskenään! Levitä ohut kerros iholle ja huomaat pian positiivisen muutoksen.

Kasvonaamio kuivalle iholle: 1 rkl oliiviöljyä, 1 rkl aloe vera -geeliä, 1 tl hunajaa. Noudata yllä olevia ohjeita!

Kasvonaamio rasvaiselle iholle: 1 rkl luonnollista jogurttia, 1 rkl aloe vera -geeliä, 1 tl sitruunamehua. Noudata yllä olevia ohjeita!

Vitalisoiva hiusten hoito: Sekoita 1 rkl neitsytoliiviöljyä noin 100 ml: aan aloe vera -geeliä! Levitä tahna hiuksiin ja kiedo pyyhe pään ympärille. Pese pois normaalisti tunnin kuluttua.

Voit lisätä naamioon muutaman tipan suosikki aromiöljyäsi!

Hoida hiuksesi uudelleen levittämällä säännöllisesti hoitoaine, joka sisältää aloe vera -geeliä 

aloe vera vaikutus aloe vera geeli pese hiukset

Hiukset heräävät eloon ja niitä on helppo kammata 

aloe vera vaikutus aloe vera geeli kampa hiukset

Juo tai syö aloe veraa

Tunnetuista 22 aminohaposta löydämme 20 pelkästään aloe veran lehdestä. He osallistuvat moniin aineenvaihduntaprosesseihin, jotka ovat tärkeitä elämämme kannalta. Kehomme ei pysty tuottamaan joitain aminohappoja itse. Tästä syystä on suositeltavaa täydentää ruokavaliotamme aloe vera -tuotteilla. Sanotaan, että jos juot lasillisen aloe vera mehua kolme kertaa päivässä, teet itsellesi hyvää ja edistät kauneutta ja terveyttä.

Säännöllinen aloe vera mehun saaminen herättää kehon puolustuskyvyn 

aloe vera vaikutukset syövät aloe veraa

Aloe vera -geeli puhdistaa ja elvyttää kehon soluja 

aloe vera vaikutus syöminen aloe vera laihtumiseen

Säilytä aloe vera -geeli oikein ja säilytä se pidempään

Aloe vera -geeli pysyy tuoreena jopa 24 tuntia huoneenlämmössä. Mutta jos haluat hyötyä geelistä hieman pidempään, laita se jääkaappiin. Käytä ilmatiiviitä astioita ja suojaa geeli valolta.

Erittäin kätevä ja käytännöllinen vaihtoehto on täyttää aloe vera -geeli jääpalamuotteihin. Joten voit aina käyttää osan annoksista.

Sekoita aloe vera -geeli hunajaan ja kookosöljyyn ja hemmottele ihoa ja hiuksia 

aloe vera -vaikutus Tee aloe vera -voide itse

Tee itse kasvovoiteet tai naamarit, yritä käyttää ne mahdollisimman nopeasti.

Aloe vera -geeliä ei voi käyttää vain kasvojen iholle tai hiuksille. Sen lisäksi, että aloe vera -geeli on hellävarainen ja ravitseva, sillä on myös uudistavia ja parantavia ominaisuuksia. Se taistelee vaivattomasti psoriaasia tai neurodermatiittia vastaan.

Jälleen aloe vera -geeli auttaa hilseen ja ihon ärsytystä vastaan 

aloe vera vaikutus aloe vera geeli kasvattaa hiuksia

Antiseptiset ja rauhoittavat ominaisuudet lupaavat myös terveitä ikeniä. Voit sekoittaa geelin kookosöljyyn ja käyttää sitä hammastahnan sijasta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme lisätä, että tätä terveellistä eliksiiriä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi ja parantavasti lemmikkieläimillä.

Varoitus! Aloe vera täydentää konservatiivisia hoitoja, mutta ei korvaa niitä!

Jos säilytät viileässä paikassa ja valolta suojattuna, aloe vera -geeli voidaan säilyttää hieman pidempään 

aloe vera -vaikutus Tee aloe vera -geeli itse 2

Kerää parantava aloe vera -geeli ja pidä se hyvin 

aloe vera -vaikutus tee aloe vera -geeli itsellesi kosmetiikkaa

Täytä puhtaat pullot ja käytä muutamassa päivässä 

aloe vera -vaikutus Tee aloe veraöljy itse

aloe vera vaikutus aloe vera ihoöljy