10 vinkkiä WOW -vaikutuksen saavuttamiseen valkoisessa sisustuksessa

Sisustus valkoisissa puulattiakalusteissa

Sisustus valkoinen – houkutteleva sisustus

Miltä sinusta tuntui viimeksi valkoisessa huoneessa? Olitko peloissaan tai rentoutunut? Valkoinen on väri, jota monet asunnon omistajat vastustavat. Etkö ole varma, voitko tehdä kokonaan valkoisesta huoneesta mukavan ja kutsuvan.

Mutta itse asiassa valkoinen voi olla kaikista virkistävin väri. Se voi välittää puhtautta, puhtautta, mutta myös itseluottamusta ja ylevyyttä. Joten ennen kuin kopioit tämän version pois, katso näitä 10 esimerkkiä. Tulet yllättymään siitä, kuinka helppoa on muuttaa valkoinen väri johonkin täysin mukavaan.

Huipputason olohuoneen suunnittelu – urbaani tyyli

käämitysportaiden sisustus valkoisessa nahkasohva -matossa

1.      Aloita suunnittelu alusta alkaen

Tuntuuko sinusta, että valkoinen väri pelottaa? Ehkä sinun pitäisi nähdä tämä eri näkökulmasta: Valkoinen edustaa taustaa, jonka edessä kaikki asiat, jotka voivat synnyttää luovuutesi, toimivat hyvin.

Onko sinulla “tappaja” näkymä merelle, puille, vuorille tai kaupunkiin? Valkoinen maali toimii kuin mukava kangas tähän. Ennen kuin talosi on täynnä värejä, sinun pitäisi todennäköisesti maalata se valkoiseksi ja katsoa, ​​mikä toimii hyvin tätä taustaa vasten. Tällä tavalla tunnet paremmin, mikä saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Ensimmäinen vaihtoehto sopisi esimerkiksi perinteisille ja klassisille Carrera -marmorista valmistetuille keittiökaappeille

Sisustus valkoista puulattiaa, keittiön työtaso, moderni

2. Valkoista voidaan käyttää sekä perinteisissä että moderneissa huoneissa

Valkoisessa värissä on monia erilaisia ​​ja kauniita vivahteita. Voit valita kermaisen valkoisen ja ultramodernin valkoisen viimeistelyn toisaalta. Tässä tapauksessa sinulla on oikeat laitteet minimalistiseen keittiöön. On myös helppo löytää tyylikkäitä lisävarusteita valkoisena.

3. Valkoinen tekee upean yhdistelmän suosikkimetalliesi kanssa

Oletko tutkinut huolellisesti sisustussuunnittelun uusimpia suuntauksia? Valkoinen, musta, harmaa ja ruskea yhdistetään klassisiin metalliyhdistelmiin. Valkoinen, ruostumaton teräs, pelti, kupari ja kulta näyttävät kaikki nykyaikaisissa sisustuksissa nykyaikaisissa ja niiden ulkonäkö on lämmin ja kutsuva.

Voit käyttää valkoista ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden kanssa keittiössä yksin tai peltivalojen kanssa. Kaikissa tapauksissa tämä on loistava yhdistelmä

Sisustus valkoisesta puulattiasta mielenkiintoisia puhtaita linjoja

4. Kokeile valkoista verhoilua

Saatat olla huolissasi siitä, että valkoista verhoilua on vaikea pitää puhtaana. Tämä voi olla totta joissakin tapauksissa, mutta sinulla on mahdollisuus valita oikea kangas kyseiseen huoneeseen.

Huoneissa, joissa on paljon ihmisiä, on parempi käyttää nahasta ja väärennetystä veluurista valmistettuja jäljitelmiä.

5. Anna taideteoksen muodostaa keskipiste valkoisessa tunnelmassa

Voit näyttää oman persoonallisuutesi värillisten kalusteiden kautta täyttämättä koko huonetta väreillä. Lisäksi ne voivat näyttää upeilta saman varjossa olevan takan tai sängyn päällä.

Pidätkö taideteoksista, kuten veistoksista ja muista huomiota herättävistä esineistä?

Sisustus valkoisessa puulattiassa klassisessa makuuhuoneessa

6. Etsi sisustukseen paras valkoinen sävy

Usko tai älä, valkoisesta on niin monia erilaisia ​​versioita, eivätkä ne ole beige -versioita. Kaikki spektrin värit voivat näyttää tämän vivahteen. Voit katsoa kotisi hallitsevaa väriä ja valita sopivan valkoisen sävyn.

7. Kerro valkoisen eri sävyt päällekkäin

Tämä on menetelmä, jolla voit saavuttaa kodissasi lämpimän ilmapiirin. Voit myös käyttää kuvioita, kankaita ja materiaaleja vastaavissa valkoisissa muunnelmissa. Näin voit luoda huoneen, jossa on syvyys ja mielenkiintoinen ulkonäkö. Tämä menetelmä toimii erityisen hyvin makuuhuoneissa.

Tekstiilit, verhoillut sängynpäädyt ja erilaiset samanväriset materiaalit voivat toimia loistavasti yhdessä

Sisustus valkoista puuta sohva makuuhuone parivuode

8. Valkoinen voi lisätä vaihtelua sisustukseesi ympäri vuoden

Valkoinen on kuin kangas erilaisiin koristeisiin ympäri vuoden. Haluatko toivottaa kevään tervetulleeksi upeilla maalaismaisilla punaisen, keltaisen ja palanneen uunin sävyillä? Voit myös valita pastellisävyt tälle kaudelle. Taustan valkoinen väri antaa sinulle paljon vapautta muuttaa nopeasti kodin tunnelmaa. Voit virkistää tunnelmaa kauden hengessä matoilla, koristetyynyillä ja muilla päiväpeitteillä. Voi olla, että valkoinen väri on niin virkistävä sinulle kesällä, että et tarvitse muita sävyjä ollenkaan.

9. Valkoinen voidaan korostaa värillä

Mikään ei voi saavuttaa WOW -vaikutusta paremmin kuin silmiinpistävä värillinen elementti valkoisten värien meressä.

Kuvittele valkoinen kylpyamme, pesuallas ja lattia, jotka toimivat rohkeaa ja rohkeasti maalattua seinää vasten.

Alla olevassa esimerkissä näemme punaiset mosaiikki-, turkoosi- ja vesilasilaatat. Nämä saavat jokaisen kylpyhuoneen näyttämään tasokkaalta ja kosmopoliittiselta

Sisustus valkoisessa puulattiassa punaiset laatat kylpyhuoneen kontrasti

10. Poista kaikki tahrat valkoisella maalilla

Voit myös käyttää valkoista väriä eräänlaisena korjaajana huoneessa. Tämä voi kattaa arkkitehtoniset viat, paljaat putket tai muut haitalliset elementit.

Oletko lukenut tämän artikkelin tänne asti? Erinomainen! Tämä tarkoittaa, että haluat suunnitella talosi luonteeltaan ja hienostuneesti, mutta taloudellisesti ja älykkäästi. Tämä on loistava idea ja toivomme, että nautit sen tekemisestä!

Tummansiniset modernit ruokapöydän tuolit ovat ristiriidassa valkoisen sisustuksen kanssa

sininen valkoinen sisustus sisustus valkoisten ideoiden huoneistossaTimantin muotoiset vuodevaatteet ja korkea pehmustettu pääty  sisustus verhoiltu valkoisella sängynpäätylläOlohuone valkoisella – pastelliväreillä sisustus valkoisella sohvalla sohvapöytä pastelliväri nojatuoli

Kompakti, tyylikäs oleskelutila – luonnonvalkoinen

sisustus valkoisissa sohvissa tyynyt tyynyt matala sohvapöytä

Sisäänrakennetut valkoiset modulaariset seinäkaapit – puhdas sisustus

seinäkaappi modulaarinen sisäänrakennettu kompakti sisustus valkoisena moderni