12 trendikästä seinän väriä, joista suunnittelijat ja sisustussuunnittelijat pitävät

Sisustussuunnittelussa ja muodissa suunnittelijat asettavat sävyn, asukkaat haluavat seurata uusimpia suuntauksia. Seinäväreissä on harvoin mitään uutta, koska ihmiset haluavat luottaa klassisiin vivahteisiin, joita on kokeiltu vuosien varrella. Nämä ovat sävyjä, joilla on usein suuri visuaalinen vaikutus. Nämä levittävät hyvän kevyyden tunteen neljään seinään ja takaavat sisäisen harmonian ja tasapainon. Monissa tapauksissa seinävärit ovat visuaalinen perusta, riippuen siitä, kumpi valitsee sitten kaikki huoneen kalusteet. Haluatko tuoda raikasta ilmaa asuntoosi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan kanssamme tänään. Haluamme auttaa sinua asuntosi uudessa uudistuksessa ja näyttää nyt uusimmat trendit seinän väreissä. Nämä ovat hienoja pastellivärejä, jotka eivät koskaan mene pois muodista ja pysyvät varmasti trendikkäinä monien vuosien ajan.

1. Laventeli, Benjamin Moore

Laventeli on silmiinpistävä seinäväri, joka ei voinut jättää ketään välinpitämättömäksi. Tämä taitava punaisen ja sinisen yhdistelmä, joka pyrkii purppuraan, tuo epäilemättä raikkaan nuotin kotiisi. Älä aliarvioi laventelin värin voimakasta vaikutusta! Se sopii täydellisesti klassikkoon, mutta myös moderniin sisustukseen. Laventeli on helppo yhdistää muihin sävyihin. Tällä tavalla voit luoda modernin tunnelman, joka näyttää ilmavalta ja luonnolliselta.

Laventeli, Benjamin Moore – tyypillinen orkideaväri säteilee luonnollisuutta

seinän värit laventeli benjamin moore makuuhuoneessa

2. Lohi Peach, Benjamin Moore

Ulkoillessamme kohtaamme usein täydellisiä väriyhdistelmiä, jotka haluaisimme tuoda sisustukseen. Seuraava esimerkki on myös todiste tästä. Tämä on onnistunut sekoitus lohenväristä sävyä suosittuun persikan sävyyn. Et voi koskaan mennä vikaan seinän suunnittelussa, koska värisekoitus varmistaa tasapainon ja lievittää muiden kirkkaiden värien vaikutusta huoneessa.

 Seinäväri, joka takaa sisäisen harmonian ympäristössä

seinän värit Salmon Peach Benjamin Moore

3. Palladian Blue, Benjamin Moore

Tämä seinäväri on klassinen ja virkistävä. Palladian Blue on itse asiassa siniharmaa-vihreä sävy, joka näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa. Mutta varsinkin kylpyhuoneessa! Jos sinulla on erityisen aurinkoinen huone, tämä vaaleansininen sävy voi “jäähdyttää” auringon siellä. Makuuhuoneessa voit käyttää sitä luomaan rauhallisen ilmapiirin, joka kutsuu sinut rentoutumaan.

Rauhoittava sävy – Benjamin Moooren Palladian Blue

Palladian sininen Benjamin Moore maalaa työtilan modernilla tavalla

4. Rauhoittava kiviharmaa, Clark + Kensington

Tämä harmaan sävy näkyy jokaisessa kivipuutarhassa, se tuo rauhaa ja harmoniaa. Tuo tämä rauhoittava harmaa myös sisustukseesi, ja se pysyy ajan tasalla siellä vuosia. Tämä on todella sävy, joka on kestänyt ajan testin onnistuneesti. Siksi tämä kiviharmaa on monien suunnittelijoiden ja sisustussuunnittelijoiden suosikki seinäväri.

 Palstellin harmaa kaikissa mahdollisissa sävyissä on ja pysyy trendikkäänä pitkään

kiviharmaa clark + kensington trendikäs seinämaali olohuoneessa

5. Manchester Tan, Benjamin Moore

Benjamin Mooren Manchester Tan vihjaa Manchesterin historiallisen kaupungintalon merkittävään hiekkakivijulkisivuun. Tämä on neutraali väri, joka on klassinen ja tyylikäs. Se on helmenharmaa, mutta ei aivan! Monien suunnittelijoiden lempiväri on vaaleanharmaa sävy, jossa on vaalea hiekkakivi. Tämä on lämmin värisävy, joka näyttää aina kevyeltä ja raikkaalta, jopa muuttaa sävyä huoneen valonlähteen mukaan.

Klassista ja trendikästä samaan aikaan

seinävärit Manchester Tan Banjamin Moore valitse kylpyhuoneessa neutraali väri

6. Yhteensopiva kerma, Sherwin Williams

Herkkä vivahde on valloittanut muotimaailman jo jonkin aikaa – se on kermainen keltainen. Se työntyy eteenpäin ja tulee seinille myös kotona. Se on tällä hetkellä jopa suosittu, koska väri säteilee lämpöä, mutta ei ole yhtä kirkas kuin auringonkeltainen. Tämä kermainen keltainen sävy on kutsuva ja voidaan helposti yhdistää muihin sisätilojen väreihin.

Kermaisen keltainen pastellisävy voidaan helposti yhdistää moniin muihin väreihin

kodin makuuhuoneen seinän värit Yhteensopiva kerma Sherwin Williams

7. Intense White, Benjamin Moore

Älä mene lankaan, varjostus on todella nimeltään ”Intense White” Benjamin Mooren värivalikoimassa, mutta väri sisältää harmaita sävyjä. Tämä on ihanteellinen seinätausta niille, jotka eivät halua käyttää hienovaraisia ​​värejä sisätiloissa ja etsivät aina hienoa kontrastia valkoiseen. Tämä luonnonvalkoinen voidaan yhdistää täydellisesti huonekalujen pääväreihin. Joten saat epäilemättä modernin huoneen ilmeen.

 Moderni huone näyttää luonnonvalkoiselta

Seinävärit harmoniseen olohuoneeseen Intense White Benjamin Moore

8. Kunnioittava Pewter, Benjamin Moore

Takaisin Benjamin Mooreen löydät vaalean harmaan sävyn, Revere Pewter, joka on suosikki osa avoimen lattiatilan suunnittelua. Tämä on neutraali ja voit olla täysin varma, ettet voi mennä pieleen heidän valinnassaan. Väri sopii hyvin kaikkiin sisustustyyleihin perinteisestä moderniin, ja se on kirjoitettu ihanasti lämpimiin ja viileisiin väripaleteihin. Tämä väri on tervetullut vaihtoehto valkoiselle, se tuo huoneeseen tarpeeksi elinvoimaa tekemättä sitä ylivoimaiseksi.

Klassikko kohtaa modernin

Revere Pewter Benjamin Mooren keittiön keittiökaappien seinämaalit

Voit nyt katsoa kuvagalleriamme rauhassa ja hiljaisuudessa ja löytää muita muodikkaita sävyjä. Meille kaikille on kuitenkin selvää, että puolueettomat ovat eturintamassa! Nämä seinän värit ovat kysyttyjä ja suosittuja ympäri maailmaa. Oletko löytänyt heidän joukosta myös suosikkisi?

Sprout 06 – lempeä sävy, joka sopii myös kattoon

Seinävärit harmoniseen kotiin Sprout 06

Seinän vaalea väri ja tummat verhoillut huonekalut luovat täydellisen kontrastin modernissa olohuoneessa

seinän suunnittelu käytävällä villapala sherwin seinämaali ja tummemmat huonekalut

 Neutraalit ovat nousussa kaikkialla!

lastenhuoneen seinän suunnittelu vaaleanharmaat seinät ja valkoiset lasten huonekalut

 Haluatko modernin kylpyhuoneen? Valitse sitten vaalean harmaa!

seinän muotoilu vaaleanharmailla seinän sävyillä kylpyhuoneessa