Anna värien festivaalin lumota itsesi!

Holi Festival – värien ja rakkauden juhla

Holi on yksi maailman värikkäimmistä ja suosituimmista festivaaleista nuorille ja vanhoille. Sen positiivinen viesti välitetään vuosittain ympäri maailmaa ja houkuttelee tuhansia uteliaita vierailijoita Intiaan. Värien ja rakkauden juhlaa vietetään Vollmundissa juuri ennen kevään tähtitieteellistä alkua. Tämän tavan avulla ylistetään uutta alkua, hyvän voittoa pahaa vastaan, pahojen henkien karkottamista, ihmisten välistä rakkautta, tasa -arvoa, ystävyyttä ja anteeksiantoa. Paikallisten iloisen, juhlallisen tunnelman ja osallistujien positiivisten tunteiden ansiosta tämä perinne levisi ajan myötä Eurooppaan, Pohjois- ja Etelä -Amerikkaan ja jopa Afrikkaan! Holi on muuttunut kansainväliseksi juhlaksi, joka ei yksinkertaisesti tunne rajoja – kaikki voivat osallistua sukupuolesta, iästä, uskonnosta, ihonväristä ja sosiaalisesta asemasta riippumatta!

Farben Festival – ainutlaatuinen kokemus

värien festivaali

Holia edeltävänä yönä Intiassa sytytetään suuri pyre, ns Holika, joka symboloi pahojen henkien polttamista ja heidän karkottamistaan ​​ennen kevään alkua. Seuraavana aamuna kaikki menevät suurkaupunkien ja pienten kylien kaduille. He pitävät kädessään erivärisiä jauheita (tunnetaan nimellä gulal) ja ilmapalloja täynnä värillisiä väriaineita, jotka ovat valmiita “taistelemaan”.

Ihmiset heittävät itse tehtyjä “värikkäitä pommeja” toisiaan vastaan, laulavat ja tanssivat koko päivän! Monet osallistujista maalaavat ruumiinsa mustalla tervalla ennen suurta katutapahtumaa, jotta he korostavat myöhemmän pinnoitteensa symboliikkaa kirkkailla, hauskoilla väreillä – tämä on nähtävä uutena toivottavana ja lupaavana luonnon alku ja uudestisyntyminen. Tällä hauskalla ja iloisella tavalla paikalliset valmistautuvat nautintoon ja toivottavat kevään lämpimästi tervetulleeksi! Illalla kokoonnut sukulaisten, ystävien ja naapureiden kanssa, hemmottelee itseäsi festivaaleille valmistetuilla välipaloilla ja juomilla ja juhlimaan aamuun asti.

Värifestivaali Saksan pääkaupungissa

värit festivaali intia juhlia

Saksa on juhlinut vuodesta 2012! Aluksi Berliinissä, Dresdenissä, Hannoverissa ja Münchenissä tuhannet ihmiset kokoontuivat jakamaan elämänilonsa keskenään ja nauttimaan täysin tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta. Siitä lähtien on Holi -festivaali on vakiintunut Saksan festivaalikentällä ja sitä pidetään todellisena yleisön vetäjänä. Vapauta itsesi negatiivisista energioista, juhli uutta elämän alkua täynnä luottamusta! Luo uutta voimaa jättämällä huolesi taakse ja nauttimalla hetkestä kunnolla! On korkea aika ottaa huomioon elämän pienet asiat ja luoda oma kirkas väripilvi!

Colors Festival – Intia juhlii elämän ja rakkauden uutta alkua

juhlia värien juhlaa

Holi -festivaali ei tunne rajoja ja tuo kaikki lähemmäksi toisiaan

värit juhlitaan

Farben -festivaali – Ota uutta energiaa ja elinvoimaa 

värit festivaali värikäs

Se ei vain voisi toimia ilman värillistä jauhetta!

värit festivaalimaalijauhe

Farben -festivaali – Jokainen voi osallistua ja vain nauttia tästä erityisestä kokemuksesta

värit festivaali fest

Kirkkaat värit symboloivat tulevaa kevättä ja luonnon uutta syntymää

värit festivaali kevät

Colors Festival – Luo oma väripilvi

nauttia värifestivaaleista

Aja pahat henget pois ja juhli hyvän voittoa pahaa vastaan

värit festivaali holi

Pelkästään nuoret eivät osallistu …

viettää holi -juhlaa

… mutta myös vanhukset omistautuvat festivaalille täydellä antaumuksella

holi colours -festivaali

värit festivaali Intia

värit festivaali intia festivaali

värit festivaalin lapset

Osallistu värifestivaaleihin

väri festivaali osallistuvat kaikki

värit juhlatunnelma

värit festivaalin hulluutta

värit festivaali nauti hetkistä

holi -värifestivaali iloinen

holi fest Intia

liittyä holi -värifestivaaleihin