Hopeaa ja kultaa sisätiloissa

Hopeaa ja kultaa makuuhuoneen sisätiloissa hohtaa

Hopeaa ja kultaa sisätiloissa

Jos luet verkkolehtiämme säännöllisesti, tiedät todennäköisesti artikkeleitamme sisustussuunnittelun kultaisista yksityiskohdista. Tämän päivän viesti koskee messinkiä ja hohtavia tekstuureja kultaisilla sävyillä. Lomat ovat lähellä ja se on tietysti fantastista, mutta kultaiset vivahteet eivät todellakaan sovi juhliin.

Kontrasti kullan ja hopean välillä – “lämpimän” ja “kylmän” sekoittamisessa on jotain kaunista, mikä luo raikkaan, modernin ilmeen. Usein houkuttelevimmat hopea- ja kulta -muodot erottuvat, kun hopeaa käytetään tina-, liuskekivi-, harmaalla alueella. Tänään näytämme sinulle, kuinka voit luoda tämän ilmeen vain muutamien West Elmin tyylikkäiden löytöjen avulla. Pidä hauskaa sen kanssa!

 Hopeaa ja kultaa naisten huoneessa

Hopeaa ja kultaa sisustuksen korostustyynyissä

Koska hopean ja kullan yhdistelmä on dekadentti, tämä duo on täydellinen makuuhuoneeseen. Ei haittaa, jos lisäät loistoa virkistysalueellemme! Eikä ole mitään kauniimpaa kuin kultainen katseenvangitsija harmaita seiniä vasten.

Itse asiassa mikään muu vähittäismyyntimerkki ei juhli kultaista nousua kuten West Elm. Tänään esittelemme erilaisia ​​unohtumattomia löytöjä tältä suunnitteluyritykseltä. Jos pidät alla olevasta kullanvärisestä tyynystä, huomaat mielellään: Voit valita koristeellisia, metallisia tyynyliinoja, jotka ovat saatavana vaaleanpunaisina, kultaisina ja hopeisina.

Temaattiset tyylikkäät heitotyynyt

Hopea ja kulta sisustuksessa heittävät tyynyt kullanruskeat valkoiset sävyt

Pehmeä matto timantinmuotoisilla kuvioilla

Hopeaa ja kultaa sisustuksen mattolattioissa

Koristele makuuhuoneesi geometrisella matolla, joka sekoittaa saumattomasti lämpimät ja kylmät sävyt.

Sivupöydät tyylillä

Hopeaa ja kultaa seuraavan pöydän sisustuksessa messinkiä hopeakultaa

Yöpöytä on täydellinen tapa näyttää kultainen hehku. Tai hopeaa! Katso alla oleva martini -sivupöytä, joka on saatavana kahdella tekstuurilla. Tai yhdistä nämä kaksi sävyä saadaksesi metallisen vaikutelman!

Huomaa aksentit, kuten kullatut kuvakehykset ja messinkiväriset valot, jotka täydentävät täysin harmaita seiniä!

Musta nahkainen nojatuoli

Hopeaa ja kultaa sisätilojen lattiavalaisimen nahkasohvassa

Rakastamme kullan ja harmaan kylläistä ulkoasua, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Säilytä koruja ja muita Muistoja pienen kannen alla vuorattujen vitriinien ansiosta …

Jalokivien lasiesittely

Hopea ja kulta sisustuskoruissa

Hopeaa ja kultaa keittiössä ja ruokasalissa

Hopeaa ja kultaa keittiön ruokailuvälineiden sisustuksessa

Kuvakehykset seinien koristeluun

Hopea ja kulta sisustuksen kuvakehyksissä seinäkoriste  Pöytäjuoksija kultaisilla aksentteillaHopeaa ja kultaa sisustukseen ikat -näytepöydän juoksija

  Tyylikkäät, silmiinpistävät riippuvalaisimet keittiössäHopeaa ja kultaa keittiön sisustuksessa

Nykyaikaiset suolan ja pippurin ravistimet

Hopeaa ja kultaa sisustuksen modernissa suolaputkessa