Käytä oikeaa seinämaalia oikealla tavalla

valitse seinäväri karjapallon väri

Mikä seinän väri sopii minne?

Kuten luultavasti tiedät, väreillä on tärkeä rooli elämässämme. Ne määrittävät usein hyvinvointimme ja mielialamme. Ja tämä koskee kaikkia mahdollisia alueita, kuten kotiamme. Yksi tärkeimmistä tavoista tuoda enemmän iloa ja visuaalista mukavuutta kotiimme on seinien väri.

Täällä on lukuisia vaihtoehtoja ja voit valita monista upeista vivahteista. Värien yhdistelmä, sävyn voimakkuus ja viimeistely ovat myös tärkeitä seinäkoristeiden kriteerejä.

Vähemmän tärkeä asia on värien ympäristöystävällisyys. On parasta valita ne, jotka ovat uusimpien EU -määräysten mukaisia. Voit tehdä sen esimerkiksi Farrow -seinämaaleilla & Kokeile palloa. Voit tehdä tämän osoitteessa Kent Blaxill Tilaa helposti verkossa. Nämä korkealaatuiset seinämaalit ovat vesipohjaisia, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä samanaikaisesti.

valitse seinäväri karjapallon värisävyjä

Mieti etukäteen, mitä värisävyjä haluat saada, miten ne vaikuttavat sinuun ja miten ne sopivat huonekalusi kanssa. Tässä on joitain tärkeitä vinkkejä seinämaalien oikeaan käyttöön. Toivomme, että niistä on sinulle apua.

Värjätyt seinät ja valkoiset puutyöt

Se on klassinen ja erittäin suosittu versio. Visuaalisesti tämä ulkoasu on puhdas, mutta voi joskus näyttää melko vakavalta. Jotta kontrasti olisi pehmeämpi, valitse kattoon empaattinen väri. Näin huone näyttää myös paljon laajemmalta.

seinä maali parra pallo valkoinen puutyö violetti seinät

 Vaaleat seinät ja tummat puutyöt

Tummemmat sävyt ovikehyksissä ja jalkalistoissa ovat yksi tapa tehdä seinistä tilavampia. Tämä luo harmonisen kontrastin.

Maalaa yksivärisesti

Tästä lähestymistavasta on tullut erittäin suosittu aiemmin. Se takaa hiljaisuuden ja anteliaisuuden huoneessa.

Valkoisessa on monia sävyjä

Valitse oikea valkoisen sävy. Jos yhdistät muiden sävyjen kanssa, voit käyttää valkoista, jossa on erilainen alaääni pehmeämmän kontrastin aikaansaamiseksi. Esimerkiksi vaaleanpunainen pohjaväri sopii hyvin punaisen tai violetin kanssa.

Luo lisää tilaa visuaalisesti

Tässä noudatetaan pääperiaatetta – vaaleampi tarkoittaa leveämpää ja tummempi päinvastaista. Jos sinulla on pitkä ja kapea käytävä, maalaa pääteseinä tummemmaksi ja sivuseinät vaaleammaksi.

Tee katosta korkeampi Monokromaattinen sääntö pätee myös tähän. Jos seinät ja kattolevyt ovat samaa väriä, myös seinät näyttävät korkeammilta. seinämaali farrow pallo eteinen seinäkoriste virtaus vaikutus

Luo mukava virtaus kotiisi Helpoin tapa saavuttaa tämä on sovittaa seinien värit eri huoneissa. Värisävyjen voimakkuus voi vaihdella. Voit myös saavuttaa tämän vaikutuksen yhdistämällä seuraavan huoneen seinän värin toisen puun värin kanssa. Tee huoneista kirkkaampia Loogisesti paikka näyttää isommalta ja kirkkaammalta, kun tulet siihen tummemmasta paikasta. Joten jos haluat hyödyntää tätä vaikutusta, sinun pitäisi maalata käytäväsi hieman tummemmaksi. Tee huoneista, joissa on vähän päivänvaloa, ystävällisempiä Älä yritä maalata pieniä huoneitasi valkoiseksi vähällä valolla. Et tarvitse sitä. On parasta käyttää lämpimämpiä ja melko tummia sävyjä ja jopa kuvioita. Tällä tavalla saat huoneet näyttämään kodikkaammilta ja syntyy myös tietty dynamiikka.

seinän väri violetti beige minttu vihreä valkoinen kontrasti

seinäväri karjapallo seinäkoriste sitruunanvihreä valkoinen       seinämaali farrow -väriyhdistelmä