Keltaiseksi maalatut keittiömallit – hyödyllisiä, luovia vinkkejä

keltaiseksi maalattu keittiö suunnittelee voita ylellinen klassikko

Keltaiseksi maalatut keittiömallit – hyödyllisiä, luovia vinkkejä

Hio näiden kaapien pohjaa, kunnes kätesi osuu tasaiseen tekstuuriin ja roiskuu kirkkaan keltaiseen maaliin. Tämä on vain yksi keino kirkastaa kotiasi sitruunoilla ja voimalla alkaen keittiöstäsi.

 Tällaisina aikoina palaan lapsuuden päiviin ja huomaan makaavani selälläni ulkona. Kiedon käteni silmieni ympärille, jotta voin nähdä taivaan laajuuden ja vain taivaan.

Voi keltaiset seinät keittiössä – modernit kalusteet ja sisäänrakennetut keittiökaapit

keltaiseksi maalattu keittiö suunnittelee voin aksentteja istuma -akryyliä

Aurinko on ystävämme, joka antaa meille ympäri vuoden D-vitamiinia ja paljon rakkautta muita elämää hengittäviä maan asukkaita kohtaan, sekä limaisia ​​etanoita että jälkiruokia.

Sinappi, voikreemi, jopa nykyaikainen kartio, keltainen on väri, joka on täynnä elinvoimaa, koska se stimuloi silmiämme lämmöllä, ystävyydellä, toivolla, optimismilla ja rohkeudella. Kun nämä ajatukset ja tunteet tuodaan kotiimme pysyvämmin, ne voivat kannustaa meitä tekemään paremmin, työskentelemään lujemmin ja elämään pidempään.

Tällaisen inspiraation avulla haluamme sisällyttää tämän värin keittiöömme viidellä hauskalla ja monipuolisella tavalla!

Keittiötila on sisustettu maalaismaiseen tyyliin

keltaiseksi maalattu keittiö suunnittelee voin aksentteja keittiökaappi

Uudelleen suunnittelu keittiössä

Aloitimme tämän keskustelun selittämällä, miten kaapit hiotaan ja maalataan. Jatketaan tätä keskustelua siitä, miten voit maistaa keittiön auringonpaisteella. Luova lähestymistapa tähän on maalata pohjakaapit kermanväriseksi tai valkoiseksi ja näyttää keltainen väri kaapin ja laatikon ovissa. Viimeistele ulkonäkö pronssilla tai kromilla, ja se on keittiön seuraavassa osassa, jotta voimme maalata säälittävän keltaisuuden keltaisille hymiöille.

Ruokailutila keittiössä – kätevä aamiaiseksi

keltaiseksi maalattu keittiö suunnittelee voin aksentteja peitepenkillä

 Aamiainen, joka kestää koko päivän

On sääli, että keittiöiden kopit on varattu aamiaiseksi. Joskus ne ovat rakennuksen arkkitehtoninen elementti, joka näyttää oikeastaan ​​vain hyvältä, lavastettuna kaikilla lakanoilla ja asetelmilla, täydellinen ja kutsuva, mutta sitä ei saa koskea. Raidat, kasvisto ja eläimistö sekä paljon keltaista, voimme tehdä keittiön keskipisteen täällä – kulman, josta aamiainen, lounas, illallinen ja tee tulevat ja istumme pöydän ääressä. Tuuliset verhot ja keltaiset aksenttiseinät leviävät kooltaan verrattuna muihin keittiön ja nurkan valkoisiin seiniin.

Näkyvä keltainen keittiön takaseinä valkoisessa kalustetussa huoneessakeltainen maalattu keittiö suunnittelee voita keittiön takaseinälaattojen peili

Kaikki keittiössäsi näyttää steriililtä ja täysin hyödylliseltä. Ei röyhelöitä. Ei lisäyksiä kesytettyihin, paljon vähemmän seikkailunhaluisiin väreihin tai tarpeettomiin viivoihin. Mutta jonkin verran tietoisena voit tuoda keltaista tulevaisuuteesi asentamalla pystysuoran paneelin pesualtaan ja liesi -työskentelyalueen taakse. Väri kasvaa, kun jatkat uusien laattojen tarkoituksellista säilyttämistä, koska ne voivat olla hyvä pelote rasvan puhdistamiseen ja syömiseen. Keltaisessa on hienoa, että toisin kuin sisäinen väriympyrämme, se sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa. Oranssilla, mustalla, valkoisella, sinisellä, vihreällä voit herättää minkä tahansa huoneen elämään, jos alat sekoittaa keltaista olemassa oleviin väreihin.

Yhdistelmä kahdesta hallitsevasta väristä – musta ja keltainen

keltaiseksi maalatut keittiömallit musta seinäpinta

Näin äskettäin online -viestin, jossa sanottiin: “Jos minulla olisi brittiläinen aksentti, en olisi koskaan ollut hiljaa.” Minun oli pakko yhtyä voimakkaasti tähän linjaan, mutta valitettavasti en edes hiljentynyt, edes ilman aksenttia. Sitä tarvitset keittiössä. Aksenttihuonekalut, jotka eivät koskaan sulkeudu ja joiden aksentti on aina pakottava ja puhuu ystävällisesti kaikille, jotka istuvat, seisovat tai katsovat sitä.

Ympäristöystävällinen ratkaisu – huolehdi keittiön puusta sen poistamisen sijaan

keltainen maalattu keittiö suunnittelee voita mielenkiintoinen puu

Kun sinulla on valkoiset perusseinät, työtaso ja kaapit, voit antaa keittiön kukkia rikkomatta mitään. keltainen, nämä voivat olla sinun hölmöjäsi tai sama vanha huone kimaltavaksi huoneeksi, jossa korostuu kevyt aksentti.

Voi keltaiset kiiltävät pinnat keittiössä

keltaiseksi maalattu keittiö suunnittelee voin kiiltäväksi

Kalustus on ilo silmille ja tapa näyttää mieltymyksemme ja harrastuksemme. Mutta entä jos väriinfuusioimme ja muotoilumme tässä DIY (tee se itse) -projektissa olisivat 100% osa huoneen olemusta ja osa päivittäistä käyttöämme keittiössä? Keltainen vintage -jääkaappi ja liesi, jossa on tehosekoitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mitä haluat työtasollesi, voit koristella harmaata marmoritasotasi päivittäisillä työkaluilla, jotta voit sanoa “Keitot päälle!”

Täysin keltainen keittiö – ruokailutila

keltaiset seinät keittiö ruokasali suunnittelu kirkas kirkkaita vivahteita

Joten näillä hauskoilla sisäjaloilla sadepäivien ei tarvitse enää painaa sinua. Kun tulet kotiin, keittiössäsi on valoisaa ja olet onnellisesti samaa mieltä!

Keltaisesti maalatut keittiömallit

keltaiseksi maalattu keittiö suunnittelee voita keittiökaapit