Taivaallinen, valkoisen talon suunnittelu Australiassa

australian taivaallinen valkoinen talo suunnittelu unelma paikka

Upea valkoinen ulko- ja sisustussuunnittelu – Australian taivaallinen Valkoisen talon muotoilu

Oletko törmännyt uusiin sisustussuunnitelmiin? Entä täysin valkoisen ja eteerisen sisustuksen luominen eikä yhdessä huoneessa, vaan koko huoneistossa!? Ainutlaatuinen, valkoinen talo Australiassa on juuri se, mistä puhumme.

Fantastinen suunnittelijaprojekti Australiassa

australian taivaallinen valkoinen talo koiran puinen ikkunaluukku

Tämä Queenslandissa Australiassa sijaitseva hämmästyttävä rakennus on värjätty monilla valkoisilla sävyillä. Talo muistuttaa epätodellisesta, taivaallisesta suunnittelusta kaiken valkoisuutensa ja puhtautensa vuoksi. Tämä on todella laaja – vie yli 800 neliömetriä maata.

lumivalkoinen olohuoneen suunnittelu

Australian Heavenly White House Design olohuoneen sohvat

Tämä ei tietenkään ole täysin valkoinen, mutta valkoinen väri on hallitseva rooli. Sillä on myös epätavallinen kiiltävä vaikutus, näyttää siltä, ​​että talo kimaltelee. Televisiossa voi olla musta kehys; pienessä kuvassa olisi harmaa väri. Mutta kaikki muut värit ovat valkoisen varjostimen alaisia: kermanvalkoinen, vaaleanharmaa-valkoinen, puhdas valkoinen. On vaikuttavaa, kuinka paljon erilaisia ​​valkoisia vivahteita on läsnä värimaailmassa.

australian taivaallinen valkoinen talo tv -oleskelualue

Talo itsessään on erittäin moderni ja minimalistinen. Siinä on neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, jotkut huoneet vapaa -ajanviettoon ja kolme autotallia: tämä on todella valtava talo. Taivaallinen valkoinen muotoilu on jopa talon ulkopuolella uima -altaan lähellä. Valkoinen päättyy taloa ympäröivään valkoiseen aitaan.

australian taivaallisen valkoisen talon ruokailutila

Virtuoosi valkoinen talo on unelmapaikka, jossa värin puhtaus ja ylivoimaisuus on hieman häiritsevää ja voi aiheuttaa huimausta. Ehkä tämän maagisen rakennuksen omistajat pitävät sen ilmeisestä läpinäkyvyydestä ja painottomuudesta..

Suuri keittiö – keittiösaari, työtaso ja ruokailutila yhdessä

australian taivaallisen valkoisen talon keittiö

      Ylisuuri olohuone – valkoiset laatat lattiallaAustralian taivaallisen Valkoisen talon design -makuuhuone  Valoisa ja viihtyisä olohuone – matalat huonekalutaustralian taivaallinen valkoinen talo olohuone sohvapöytä matala

Moderni ja inspiroiva makuuhuone – pehmeät matot

australian taivaallisen valkoinen makuuhuoneen päivä

Ylellinen ja ylellinen – unelma valkoisena!

australian taivaallisen valkoinen makuuhuoneen vuodevaatteet

Ylelliset valkoiset makuuhuoneet

australian taivaallisen valkoinen makuuhuoneen peilipöytäKlassinen kaappi kylpyhuoneessa – luonnonvalkoinen

australian taivaallinen, valkoinen talo design kylpyhuone klassisesti rikki