Tekstiilit: kesän kauneimmat värit

On aina jännittävää nähdä, mitkä värit ovat erityisen suosittuja ja mitkä trendit takaavat kaiken olevan kunnossa. Aina on uusia suuntauksia ja innovaatioita paitsi kankaiden luonteessa, myös värimaailmassa on paljon liikkumavaraa. Olipa yksittäisiä värejä, kuvioita luonnosta tai abstraktilta alueelta tai historiallisia viittauksia viime vuosikymmeniin – uusia väritrendejä avautuu jatkuvasti.

Kirkkaat värit tuovat hyvän mielen

Kun aurinko paistaa kirkkaan keltaisena ulkona, meri näyttää kauneimmalta turkoosilta ja kukat avautuvat täyteen väriin, niin kesä on todella täällä. Värit herättävät lomayhdistyksiä: Flamingo vaaleanpunainen kuin suosikkisi uimarengas tai syvä oranssi, kuten auringonlasku Floridan rannikolla. Kirkkaat kankaat vaativat joskus rohkeutta, mutta milloin on sopivampi aika kuin aikana iloisia kesäkuukausia?!

tekstiilitrendit värit värikäs puutarhakalusteet sohva heitotyynyt

Trendi takaisin luontoon

Detox -juomat, luomutuotteet ja paikallisen maatalouden raaka -aineet päätyvät jääkaappiin. Suuntaus takaisin luontoon näkyy paitsi ravitsemuksessa myös kosmetiikassa, muodissa ja paljon muuta. Luonnolliset aineet saavat siis enemmän valtaa kuin koskaan. Luomusertifioitu puuvilla, villa tai pellava ovat kauniita ja monipuolisia. Luonnonvärit ovat myös erittäin suosittuja, koska sammalvihreä, savi ruskea tai hiekanbeige voidaan yhdistää monin eri tavoin ja niillä on rauhoittava vaikutus.

Unelma kukkamerestä

Kasvitrendi leviää ennennäkemättömään laajuuteen ja kaupunkien viidakko elää renessanssiaan. Viime aikoihin asti hippikiinnikkeeseen kiinnitettiin riippuvia kasveja, valtavia palmuja ja kukkakimppuja, mutta nykyään niitä löytyy lähes jokaisesta kodista. Juuri ne inspiroivat kuviot ja raikkaat värit löytävät vastineensa kesän tekstiilit.

boho -tyyliset tyynyn värit kesä riippumatto

Valkoiset kankaat kuin matala kesätuuli

Lämmin tuuli viheltelee avoimen ikkunan läpi ja tuo meren ilman tuoksun sisään. Valoverho liikkuu tasaisesti tuulen mukana. Valkoinen tarkoittaa puhtautta, kirkkautta ja raikkautta. Vuosittain toistuva trendi, johon liittyy halu aloittaa uudelleen pimeiden kuukausien jälkeen. Säteilevä puhdas valkoinen, ekru tai helmiäinen-kaikki valkoinen ei ole sama. Eri sävyt voivat herättää erilaisia ​​vaikutelmia merellisestä rantatalosta tyylikkääseen kaupunkihuvilaan.

valkoiset värit vivahteet kesäväri trendi ruokasali pukeutumissohva

kesävärit valkoiset verhot katos teak

Vihreys – Vuoden 2017 väri takaa raikkaan ilmeen

Yritys tuntee värit kuin mikään muu ja asettaa uusia suuntauksia joka vuosi: Pantone. Greeneryn, vuoden 2017 värin, trendi on selvä: herkkä kellanvihreä sijaitsee jossain leveiden niittyjen ja unenomaisen viidakon välissä. Tuore ja moderni, se näyttää suunnan ja liittyy siten muihin väreihin Muoti Väriraportti Kevät 2017 a. Sekä kirkkaita värejä että rauhallisia maanläheisiä sävyjä löytyy täältä ja ne kutsuvat sinut yhdistämään ja kokeilemaan tässä värivalikoimassa.

  vihreät värit 2017 trendit meren makuuhuoneen kalusteet