Tyylikäs sisustus kotona – neutraali värimaailma

neutraali värimaailma kattohuoneisto moderni ylhäältä katsottuna

Ainutlaatuinen sisustus asunnossa – neutraali värimaailma

Olemme esittäneet sinulle paljon mielenkiintoisista värimalleista ja kirkkaista ja kirkkaista talon koristeista. Mutta jos pidät pastelliväreistä ja neutraaleista malleista, tässä on muutamia vinkkejä kodin sisustamiseen ja koristamiseen neutraaleilla väreillä. Neutraalit värit ovat loistavia ja loistava rauhoittava ja mukava ilmapiiri mihin tahansa huoneeseen.

Ne ovat myös erittäin sopivia tekemään sisätiloista viihtyisämpiä ja näyttämään lämpimiltä ja kutsuvilta. Tässä on muutamia ideoita siitä, miten luoda tyylikäs sisustus neutraaleilla väreillä.

Valitse värimalli – Olohuoneen sisustus – houkutteleva jakkara, jossa on seepra

yksivärinen väriyhdistelmä jakkara seepra ylittää harmaan varjon

Valitse värimalli, jota käytetään huoneessa. Kokeile mielenkiintoisia, neutraaleja värejä. Ei vain harmaa, valkoinen tai musta. Valitse harmaansininen, ruskea ja violetti, luonnonvalkoinen ja vihreä, sinappinkeltainen tai mykistetty sininen. Valitse vaaleampi tai voimakkaampi sävy tai muu neutraali, jotta ne sulautuvat hallitsevaan väriin. Tämä tekee huoneesta mielenkiintoisemman ja erilaisen.

Korosta – tyylikäs olohuone modernilla tyylillä – silmiinpistävät riippuvalaisimet

olohuone glanzpunk punainen maalaus seinävalaisimet neutraali

Voit käyttää muita neutraaleja värejä näyttääksesi arkkitehtoniset yksityiskohdat, kuten sisäänkäynnit ja säilytystilat. On havaittavissa, että nämä neutraalit värit ovat ristiriidassa valitsemasi neutraalin, hallitsevan värin kanssa.

Aksentit – minimalistinen olohuone, jossa on kirkkaat punaiset heitotyynyt sohvalle

neutraali värimaailma minimalistinen olohuone punainen heitotyyny

Jotta kotisi huoneista tulisi mielenkiintoisempia, lisää aksentteja ja lisäelementtejä. Valitse värimaailmassa käytetyt värikylläiset värisävyt lisätäksesi eläviä aksentteja sisustukseen. Tämä tekee huoneesta tyylikkäämmän ja viihtyisämmän. Aseta koristeeksi taideteoksia, pieniä huonekaluja ja koristeita.

Vaalentaminen – silkkikankaan tekstuurit – herkkä beige ja vihreä

neutraali värimaailma olohuone puun rakenne silkki kangas heittää tyyny

Jos täysin neutraali värimaailma ei ole mielestäsi hyvä idea, käytä vain neutraaleja värejä esimerkiksi seinien maalaamisessa. Tämä tasapainottaa raikkaat ja neutraalit vivahteet. Sekoita erittäin kirkkaat ja neutraalit sävyt ainutlaatuiseen värimaailmaan.

Ruokailutila on sisustettu klassiseen tyyliin – yksiväriset värit

yksivärinen väriyhdistelmä klassisesti tyylikäs ruokailutila  Kaunis, minimalistinen muotoilu kylpyhuoneessa – lasiseinäneutraali värimaailma minimalistinen kylpyhuone lasiseinä kylpyamme   Kompakti makuuhuone, jossa on yksiväriset värit – sininen kukkalakanatyksivärinen väriyhdistelmä makuuhuoneen vuodevaatteet kukkakuvio

Mustavalkoiset värit kotona – mukava muotoilu

neutraali värimaailma olohuone kodikas sisäänrakennettu takka

Viihtyisä olohuone – yksiväriset värit ja pehmeät tekstuurit – mukava lukunurkkaus

yksivärinen väriyhdistelmä olohuoneen lukukulma kirjahyllyt