Upeat makuuhuoneet punaisella ja valkoisella

Makuuhuoneen punainen ja valkoinen punainen päiväpeite maalausvalokuvia

Valitse rohkea väripaletti kotona

Ystävänpäivä ei ole ohi niin kauan, ja ehkä monet ovat edelleen tämän festivaalin tunnelman vaikutuksen alaisena. Tämä koskee myös minua, ja siksi tunsin inspiraatiota kirjoittaa artikkeli romanttisista makuuhuoneen kalusteista.

Kauniit punaisen ja valkoisen makuuhuoneet – punainen ja valkoinen luovat juuri oikean tunnelman

seinäsuunnittelulinjat makuuhuone punainen ja valkoinen

Kyllä, puna -valkoiset makuuhuoneen kalusteet eivät todellakaan ole harvinaisia ​​muotoilulehdissä. Mutta milloin näit viimeksi yleiskatsauksen näistä? Mikä voisi olla parempaa kuin vilkkaat puna -valkoiset makuuhuoneet, jotka huokuvat nykyaikaista tunnelmaa?

Yllä näemme vuorotellen punaisia ​​ja valkoisia kuvioita. Yhdessä ne luovat virheettömän ulkonäön, jota voidaan kuvata kuninkaalliseksi. Usko minua, et tarvitse enää koristeita.

Yllä olevassa esimerkissä sinun on käytettävä mielikuvitustasi

verhoiltu nojatuolin valaistus violetti makuuhuone punainen ja valkoinen

 Kuvittele, kuinka tämä käsinojatuoli sopii saumattomasti makuuhuoneeseesi. Väri antaa huoneelle luonteen. Napitettu tyyli lisää tulista karismaa.

Ei tavallinen puna -valkoinen koriste

punainen verhoiltu harmaa valaistus makuuhuone punainen valkoinen

Varmasti alla olevan kuvan tunnelma ei osoittanut klassista puna -valkoista ulkoasua. Mutta täällä koet uusia vahvuuden ulottuvuuksia laitteiston kautta, joka koostuu väriräjähdyksistä ja värikuvioista. Punainen katto, korkeuskaltevuus ja kaunis valaisinsarja tuovat tarpeeksi punaisia ​​sävyjä rikastamaan muuten neutraalin makuuhuoneen.

Seuraavassa kuvassa on toinen esimerkki, kuten Savion juuri keskustellut & Ravio

Punainen ja valkoinen punainen verhoiltu pääty

 Se on harmaa laite, joka näyttää myös meille, kuinka voit tehdä jotain hienoa punaisten aksenttien raikkaasta vaikutuksesta. Kaupunkien ullakot ja huoneistot voivat hyötyä paljon näistä sisustusideoista. Se johtuu luultavasti siitä, että tällaiset tilat edustavat hyväpalkkaisen rappeutumisen ja teollisuuden huippuluokan yhdistelmää.

Rave noin kodikas makuuhuone?

Makuuhuone punainen valkoinen punainen päiväpeite kuvioitu itämainen

Et varmasti välittäisi huoneesta, joka tarjoaa mukavuutta ja tyyliä. Mikään ei voi olla sopivampi viikonlopun autuuteen kuin mukava sänky kauniisti suunnitellussa huoneessa, joka on täynnä luonnonvaloa.

Katso tämä iloinen etninen matto

punainen persialainen matto makuuhuoneen vieressä punainen ja valkoinen

Yläkerran punainen ja valkoinen makuuhuone on tarpeeksi hyvä kaikille, jotka voivat nauttia kulauksen teetä. Kyseessä on eräänlainen nykyaikainen sisustus. Mutta omaa luonnetta ei pidä sekoittaa, eikö?

Jos kuitenkin puhut etnisistä malleista, haluaisin kysyä seuraavan kysymyksen: Kuinka löydät värilliset siniset ja keltaiset heitotyynyt, jotka täydentävät meluisaa vaaleanpunaista koristetta? Yläkerran makuuhuoneesta, jossa on aasialainen sivupöytä sängyn vieressä, ja heimoaiheisista matoista voi tulla nopeasti suosittuja hyvien suunnittelijoiden keskuudessa. Erityisesti ne, jotka rakastavat kulttuurisesti rikastettua tunnelmaa, arvostavat sitä.

Täällä punainen seinä ei näytä niin silmiinpistävältä, mutta liittyy erittäin mielenkiintoisesti sisustukseen

päiväpeite makuuhuone punaisella ja valkoisella r seinän väreillä

Viileä ja nykyaikainen

viileä nykyaikainen punainen ja valkoinen punainen pussilakatuoli

Kaikissa naisissa on Marie Antoinette, eikö niin? Se herättää meissä ajoittain ja johtaa meidät pariisilaiseen tyyliin sisustuksessa. En löydä siitä mitään pahaa! Sen sijaan suosittelen kaikille harjoitella sen käyttöä. Alla olevassa kuvassa tämä päättyi tähän upeaan puna -valkoiseen sisustukseen, joka oli rikastettu moderneilla aksentteilla.

Jos haluat pitää seinät yksinkertaisina ja puhtaina, sinun on peitettävä ikkunat verhoilla kuvan täydentämiseksi. Punaiset verhot, olipa ne samettia tai silkkiä, ovat elementtejä, jotka voivat rikastuttaa sisustustasi erittäin tyylikkäästi.

Lähde: Arthouse Baku

päiväpeite makuuhuone punavalkoisilla maalauskuvilla

Borden Interior Associatesilta

punainen moderni olohuoneen punainen ja valkoinen lattiavalaisin

Tumma ja vaarallinen voi joskus näyttää samalta väriyhdistelmältä. Tämä näkyy seuraavassa esimerkissä. Alla olevassa huoneessa hallitseva punainen sävy valkoisella aksentilla luo juuri oikean valetintag -tunnelman. Ota lasillinen viiniä, muutamia mansikoita suklaan peitossa … Se on täydellinen yö!

Kirjailija: Rikki Synder

punainen päiväpeite matto kuvioitu makuuhuone punainen ja valkoinen

Kirjailija: Billy Benson Company

kiinteä punainen laatikko sohvapöytä makuuhuone punainen ja valkoinen

Yhdysvalloista Florensasta

Makuuhuone punainen ja valkoinen lasiseinä feng shui