Värillinen terassisuunnittelu – kaksi esimerkkiä punaisesta ja vihreästä

terassisuunnittelu-ideat-värisuunnittelu-vihreä-pääväri-huonekasvit-kukkaruukut

Punainen ja vihreä terassi tuovat luonnon lämpöä kotiisi

Tämän päivän artikkelissa haluamme näyttää, kuinka kahta hyvin erilaista lähestymistapaa voidaan käyttää samanlaisen tunteen saavuttamiseksi. Koska tänään meillä on kaksi aluetta, joita hallitsee punainen ja vihreä väri.

Mutta molemmat johtavat suureen sisäiseen harmoniaan ja tunteeseen olla lähellä luontoa.

Täällä sinä olet. Katso itse, olemmeko arvioinnissamme oikeassa!

Ensimmäisessä kuvassa punainen ei ole vain kaappeissa. Tumman varjostettujen, lämpimien puukalusteiden läpi se näyttää tunkeutuvan kaikkiin yksityiskohtiin. Missä punertavat aksentit ovat muuten pysyneet hienovaraisina, ne tulevat nyt omiinsa. Huomasitko punaisten kukkien voimakkaan vaikutuksen kahdessa suuressa kasvisäiliössä kuvan oikeassa osassa? Ja kuinka hienolta näyttää seinä, jossa on takaseinän koristeelliset laatat, eikö niin? Pienet koriste -esineet hyllyllä ja punaiset värit näytöllä herättävät nyt enemmän huomiota. Harmaat ja vihreät aksentit tuodaan melkein kiireesti tänne, jotta ei palaisi tässä punaisessa “tulessa”!

Terassisuunnittelu- ja sisustusideoita punaisena tai vihreänä

vihreä-koriste-ideoita-huonekasveja-lasitettu terassi-suunnittelu-puu-keittiö

Tässä näet saman huoneen pidemmän perspektiivin. Se on ilmeisesti avoin pohjaratkaisu, jossa yhdistyvät ruokasali ja keittiö. Sama asia, joka aiemmin sanottiin, toimii myös täällä. Puinen penkki on verhoiltu punaisella. Pöydän korimaisen kukkasäiliön kukat on myös valmistettu yhdestä punaisen kirkkaista sävyistä. Dynaamisempi, mutta myös erittäin maalaismainen materiaalien ansiosta, ja siksi koko asia on lähellä luontoa.

Punainen keittiössä ja ruokailutilassa

vihreät koriste-ideat-huonekasvit-terassi-suunnittelu-puu-keittiö-ruokailutila

Yhtä ylivoimainen kuin punainen on vihreä seuraavassa kuvassa. Ilmeisesti päätettiin antaa tämän sävyn hallita, että paikoissa käytettiin ombre -vaikutusta. Näin tehtiin vihreiden kasvisäiliöiden tapauksessa. Ne toteutetaan käytetyissä vihreissä sävyissä, joissa on sininen. Se näyttää hieman kevyemmältä kuin lehdet.

Vihreät kasvit elävinä kodin lisävarusteina

terassisuunnittelu-ideat-värisuunnittelu-vihreä-pääväri-huonekasvit-kukkaruukut

Vihreä on luonnon väri

terassi-suunnittelu-ideoita-väri-suunnittelu-vihreä-pääväri-kontti-kasvit

Jäljellä olevat värit ovat pääasiassa ruskean, harmaan, vaaleanharmaan ja valkoisen eri sävyjä. Täällä, kuten kuvassa aiemmin, laitteet ovat hyvin lähellä luontoa. Mutta tällä kertaa et tunne olevansa maalla, vaan kuin metsässä.

 Pystysuora puutarha seinälle

terassi-suunnittelu-ideoita-väri-suunnittelu-vihreä-seinä-pystysuora-puutarha

Suunnittele terassisi viherryttäminen huolellisesti 

   terassi-suunnittelu-ideoita-väri-suunnittelu-vihreä-pääväri-sisä-kasvit-suunnitelma