Violetti väripaletti keittiössä – kauniit, leikkisät mallit luovat elävän tunnelman

violetti värivalikoima keittiön saarella riippuvalaisimet violetti

Violetti värivalikoima keittiössä – kauniit, leikkisät mallit luovat elävän tunnelman

Violetin värin valinta keittiössä on itsessään lausunto. Hän rinnastaa keittiön ja olohuoneen tärkeyden. Vaikka tämä väri on epätavallinen useimpien silmissä, se todella antaa huoneelle paljon unta ja korkeaa tasoa.

Se sisältää aina hienovaraisen modernin lausunnon. Tämä erittäin yksilöllinen väri motivoi katsomaan sisälle ja siinä on houkutteleva tyylikäs kosketus

Yhdessä oikeiden viimeistelyjen ja lisävarusteiden kanssa violetti väri voi luoda upean yksilöllisen ilmeen.

Tämä huone on kotisi suunnittelun kohokohta

violetti väripaletti keittiössä klassinen seinän väri

Tämä väri on violetti ja tyylikäs, ja se sopii erinomaisesti nykyaikaisiin minimalistisiin keittiöihin.

Yksi on pohjimmiltaan huolissaan modernin keittiön ylläpidosta. Valkoiset alueet ovat itse asiassa erittäin helppohoitoisia. Tässä keittiössä on jotain unenomaista, ja heijastava valo tulee purppurapinnoista.

Lumoavat pinnat – tyylikkäitä ja tyylikkäitä väriyhdistelmiä

violetti väripaletti keittiössä moderni muotoilu violetit pinnat

Violetti on hyvin havaittavissa oleva väri, joten sen voi yhdistää mustaan. Tuloksena on erittäin moderni ulkonäkö. Käyttämällä valkoisia ja violetteja elementtejä samanaikaisesti saat aikaan herkän ja naisellisen tunnelman. Mutta voit myös helposti yhdistää violetin sävyn pieniin elementteihin turkoosissa. Joten luot harmonian hallitsevan sävyn kanssa.

Valoisa tyylikäs keittiön muotoilu

violetti värivalikoima keittiössä valkoinen yhdistetty lattiavalaisimen kulho

Keltainen on violetin sävyn vastine. Näiden kahden yhdistelmä voi myös olla erittäin sopiva. Toinen varmasti lämmin ja vaalea puupinta on myös taattu hyvä valinta suunnittelulle. Elementit säteilevät hieman enemmän lämpöä. Tämä on varmasti hyvä päätös, joka perustuu myös violetin värin hallitsevuuteen. Psykologit yhdistävät nämä sisäiseen näkemykseen ja myös masennukseen.

Varmasti kaikki huoneet eivät näytä upeilta violetilla ja mustalla elementillä. Sitä ei voi sanoa keittiöstä tai mistään muusta huoneesta.

Kattoikkunat keittiössä valaisevat kiiltävät pinnat

violetti värivalikoima keittiössä kiiltävät sisäänrakennetut keittiökaapit

Vaaleankeltainen seinämalli sopii täydellisesti violetin keittiön takaseinän kanssa

violetti väripaletti keittiössä kiiltävä kirkkaan keltainen muotoilu

Pehmeät vaihtoehdot ovat laventeli tai lila, ja ne pidetään unenomaisina, harkittuina ja rentoina. Ne sopivat upeasti keittiön muotoiluun.

Tällaisissa huoneissa valaistus on erityisen tärkeä rooli. Tässä kannattaa valita yksinkertaiset geometriset muodot, kiiltävät lasirungot tai yksinkertaisesti suunnitellut kristallikruunut. Violetit läpinäkyvät pinnat ovat kauniita ja tyylikkäitä ja likaantuvat, jos ruiskutat niitä öljyllä ruoanlaiton aikana.

Kompakti keittiö – tyylikkäät vaaleansiniset keittiölaatat

violetti värivalikoima keittiön kiiltävä saaren keittiökaapissa

Kahdella violetilla sävyllä on tyylikäs vaikutus aisteihin

violetti värivalikoima keittiön keittiön takaseinäkaapissa puu

Tumman violetti varjostus – sisäänrakennetut keittiökaapit

violetti värivalikoima keittiössä kiiltävä riipus valot tumma

Oletko ajatellut myös kiiltäviä violetteja pintoja, joilla on teollinen ulkonäkö? Yhdessä karkean viimeistelyn omaavien puukaappien luonnollisen ilmeen kanssa nämä voivat luoda mielenkiintoisen kontrastin. Lisäksi tässä tapauksessa saat sähköisen vaikutuksen, ja tämä on saamassa yhä enemmän suosiota nykyään.

Taivaansiniset keittiölaatat kiinnittävät katseen tällä keittiöalueella

violetti värivalikoima keittiössä kiiltävä sininen keittiölaatta houkutteleva puulattia

Violetti voi löytää paikkansa sekä selvästi perinteisissä että teollisissa malleissa. Luuletko, että yksiväriset puukalusteet lisäävät synkkää tunnelmaa keittiössä? Lisää pari violettia aksenttia! Etsi yksittäinen huonekalu, kuten kaappi tai keittiön saari, ja päivitä se violetilla maalikerroksella.

Maalaismainen keittiösuunnittelu – purppuraan maalattu puinen keittiösaari

violetti väripaletti keittiössä lumoava keittiösaari maalaismainen muotoilu

Violetit mosaiikkimaiset tai mattapunaiset laatat voivat näyttää modernilta, mutta silti kodikkaalta. Nämä ominaisuudet yhdistyvät puupintoihin.

Keittiön työtaso – moderni sisustusratkaisu ja silmiinpistävä värivalikoima

violetti värivalikoima keittiössä lumoava keittiölaatat takaseinä liesi

Tyylikkyys kohtaa entistä enemmän eleganssia purppura- ja marmoripintojen yhdistelmällä. Jotta katseenvangitsevat kankaat näyttäisivät vähemmän ylivoimaisilta ja pompoilta, ne on yhdistettävä minimalistiseen ja suorakulmaiseen keittiösarjaan.

Kiinteä puinen pöytä keittiössä

violetti värivalikoima keittiössä massiivipuuta ruokapöytä seinähyllyt lasi

Onko sinulla hieman intuitiota kankaiden käytöstä? Violetti voidaan yhdistää eri kankaiden kanssa viileällä tavalla. Voit helposti välttää ylivoimaisen näkökohdan. Katso alla olevista keittiöistä niiden ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat, paljastettu tiili ja violetti saari. Huomaa myös kiiltävät pannut ja mosaiikkimaiset laatat.

Materiaalista riippuen voi tulla esille hyvin erilaisia ​​näkökohtia: outo, tyylikäs, tyranninen, unenomainen, pehmeä, runollinen, neuroottinen. Haluatko siis näyttää henkilökohtaiset tunteesi maailmaa kohtaan? Valitse violetti!

Tyydyttyneet violetit pinnat – ruoanlaitto- ja keittiötasot

violetti väripaletti keittiön keittopinnalla