15 smukkeste diamant vedhæng designs

Diamanter en levetid dyrebare smykker er et hjerteslag for alle kvinder. Kvinder er meget vilde med diamantsmykker, da diamanter og smykker er en del af kvindeligheden og en stor del af det i den sociale status. Frem for alt smykker har diamanter en særlig plads i kvinders hjerte. Det fascinerende ved diamanter er den herlige aldrig skygge gnist, der glimter hver gang hun bærer.

smukkeste-diamant-vedhæng-designs

Diamanter betragtes som den ultimative modeerklæring. I dag er den nyeste mode inden for smykker verden fortryllet med diamantsmykker. Alle kvinder vil se godt ud og skille sig ud med hendes forskellige påklædningsstil, uanset om det er hendes tøj, sko eller ornamenter.

Forskellige typer af diamant vedhængssæt:

Her er en liste over 15 nyeste diamanthængende designs til kvinder og mænd. Du kan vælge det.

1. Ægte hjerteformet enkelt diamant vedhæng:

Ægte hjerteformet enkelt diamant vedhæng

Ægte diamanter er hjertet for både mænd og kvinder, mænd til prisen for en ægte diamant og kvinder til skønheden i en ægte diamant. Og når du tager en stor ægte diamant i en hel hjerteform, er du bedre klar til at vinde flere andre hjerter.

En ægte hjerteformet diamant besat i rent guld er en øjensætter ved enhver lejlighed. Uden tvivl betragtes en kvinde iført en ægte diamant som en af ​​de lykkeligste kvinder, fordi hun ejer en ægte diamant og en elsker, der får hende den ægte diamant.

2. Enkelt amerikansk diamant vedhængssæt til piger:

Enkelt amerikansk diamant vedhængssæt til piger

Amerikanske diamanter eller syntetiske diamanter er dybest set lavet af glas eller plast. De er falske diamanter, men glans og glitter af amerikanske diamanter er ikke mindre end ægte diamanter. Med hensyn til omkostninger er amerikanske diamanter meget billige afhængigt af deres kvalitet. Og nogle gange endda lig med næsten prisen på rigtige.

Det udseende, som de amerikanske diamanter giver smykkerne, har vist sig smukkere end andre diamantsmykker. Det amerikanske diamantbesatte vedhængssæt ser fantastisk ud, når det bæres. Hele guldvedhænget er dækket med diamanter, der tiltrækker mange øjne.

3. Custom Diamond Cartoon vedhæng:

Brugerdefineret diamant tegneserie vedhæng

Tilpassede diamantsmykker er noget, der ikke er almindeligt. Skræddersyede smykker fremstilles efter kundens valg. Her er en tegneserie diamant vedhæng et af eksemplerne. Det smukke vedhæng af tweety er helt besat med farverige små diamanter. Kun en tweety -elsker kan bestille et sådant vedhæng. Men du kan se mennesker i dille af diamanter bestille for vedhæng af forskellige designs, der er besat helt.

4. Teardrop Diamond vedhæng:

Teardrop Diamond vedhæng

En hvid rivende diamant er besat i hvidt guld og udgør et smukt vedhæng. Diamanter kan skæres fint og få en smuk form som denne tårefald. En tårefald vedhæng ser meget yndig ud, hængende på en hvidguldskæde. Det hvide gulds sølvglimt får det til at se separat hængende ud med en glans på kanten.

5. Diamant firkantet vedhæng med enkelt sten:

Diamant firkantet vedhæng med enkelt sten

Ædelsten er forbundet med folks solskin. Mange mennesker elsker at bære smykker lavet af ædelsten. Citrin er også en af ​​solskinnsperlerne og betragtes som en af ​​de bedste af alle. Et vedhæng med en citrindiamant indpakket med guldringe indlagt med små hvide diamanter er et rigt design af vedhæng.

6. Diamant Ruby vedhæng til kvinde:

Diamant Ruby vedhæng til kvinde

Når man taler om rubin -diamanten, og man tænker på verdens rigdom. Berømtheder og rige mennesker i samfundet elsker rubinsmykker og er fascinerede over at bære dem. Hvis du præsenterer en diamant eller smykker med en rubinhalskæde for en kvinde, ville hun beholde den for altid i hendes hjerte.

Et rubinvedhæng dækket af hvide diamanter vil tilføje en betagende glans til vedhænget. Rubin diamanter fås også i forskellige former og størrelser. En rubin diamant på en halskæde af en dame vil helt sikkert få hende til at føle sig speciel og dyrebar.

7. Finskåret hvid diamant vedhæng:

Finskåret hvid diamant vedhæng

Hvis du holder ædelstenene og ædelstene til side, og når navnet på hvide diamanter vises, kan du ikke lade være med at stirre det en gang. Glansen og glansen af ​​en hvid diamant og skåret i hjerteform vinder enhver kvindes hjerte. Et vedhæng fremstillet i hvidguld, der viser en hjerteformet hvid diamant, ser kun fantastisk fantastisk ud.

8. Hjerteformet sort diamant vedhæng:

Hjerteformet vedhæng i sort diamant

En sort diamant er helt sikkert en mørk farve, der skal roses, men dens skønhed er utvivlsomt utrolig. En gave af en sort diamant vedhæng til din eneste kærlighed får hende til at føle sig fantastisk. Hun kan bære den sorte diamant vedhæng på sin sorte ærmeløse kjole på en smuk dejlig date med dig.

9. Hjerteformet sort safir diamant Tanzanit vedhæng:

Hjerteformet sort safir diamant Tanzanit vedhæng

En hjerteformet mørkeblå safirdiamant ser utrolig ud, omgivet af skinnende hvide diamanter. Kvinder ville elske at bære sådan et vedhæng på en særlig dag med hendes kærlighed, klædt i en smuk kjole med bred hals, der viser vedhængets skønhed.

10. Fire runde safir diamant vedhæng til mænd:

Fire runde safir diamant vedhæng til mænd

Fire safir diamanter omkranset med hvide diamanter, der laver en vedhæng i firkantet form, er et smukt nøgternt udseende vedhæng. De blå nuancer af en safirdiamant fortryller øjnene, der ser på den. Diamantens glød får os til at føle en dybdefølelse. Safir diamantsmykker er også elsket af mænd.

11. Round Diamond Bezel Pendel:

Round Diamond Bezel vedhæng

En perfekt rund form hvid diamant ser yndig ud på en hvid kold ramme og indsat gennem en hvidguldskæde. Den eneste diamant, der skinner på din hals, ser dejlig ud. Udseendet af en enkelt hvid diamant er yndigt, selv i det almindelige liv.

12. Himmelblå topas og diamant vedhæng:

Himmelblå topas og diamant vedhæng

Et himmelblåt topas diamantvedhæng ser spektakulært og dejligt ud. Designet på topasdiamanten er meget sart og giver en følelse af et feminint look. Et topas vedhæng på en kjole med bred hals vil se fantastisk ud selv i dagslys.

13. Opal diamant vedhæng med kæde:

Opal diamant vedhæng med kæde

En Opal -diamant har et sløret udseende, men et vedhæng lavet med en Opal -diamant beundres af mange Opal -elskere. Ædle opal fås i forskellige farver som klar til hvid, grå, rød, orange, gul, grøn, blå, magenta, rose, lyserød, skifer, oliven, brun og sort. Sorte opaler er meget sjældne.

14. Lilla diamant vedhæng:

Lilla diamant vedhæng

En lilla diamant er en meget almindelig farvet diamant, men smykker fremstillet af lilla diamanter er helt sikkert fascinerende. Udseendet af en lilla diamant i vedhæng er fantastisk og så også af mange kvinder og mænd.

15. Lysegrøn diamant vedhæng:

Lysegrøn diamant vedhæng

En lysegrøn diamant ser yndig ud, når den er besat med guld og forskønnet med hvide diamanter. Glansen af ​​den grønne diamant er fantastisk.

Diamanter har været i verdens hjerter fra evigheder siden. Diamanter har været fascinerende kvinder og mænd med hensyn til dets skønhed og status. Diamanter blot sten, der er samlet fra vandløb og floder, findes meget sjældent i disse dage, men værdien har været dyrebar lige fra begyndelsen af ​​skabelser af diamanter. Det blev tidligere anset for, at der kun laves diamanter til de rige mennesker, nu er tingene anderledes. Hver diamantelsker kan bære diamantsmykker efter eget valg.