9 nemme vegetariske opskrifter

Mange mennesker undgår ikke-vegetariske retter hovedsageligt på grund af religion eller sundhedsrelaterede spørgsmål. Der er mange vegetarretter, som er endnu mere velsmagende og sundere end de ikke-vegetariske retter. Følgende er få vegetariske opskrifter, der kan serveres som forret, tilbehør og hovedret.

1. Makai ruller:

vegetariske opskrifter

Makai betyder majs; det er en ret, hvor risruller er fyldt med majsstop. Det serveres hovedsageligt som forretter, og børn, der ikke kan lide kylling eller ægruller, kan prøve disse ruller som en suppleant. Pynt med revet kokos, sesamfrø, koriander og jordnødder og server straks.

2. Thai rød karry:

Thai rød karry er duftende ret og kan laves mild til rødglødende karry simret med diverse grøntsager. Det er et sundt og let måltid, der er glutenfrit. Den er varm, krydret og kombinerer meget med thailandske citrongræsris eller endda almindelig ris. Det indeholder ingredienser som hakket og let dampet grøntsagsbouillon, tyk kokosmælk, hakkede thailandske basilikumblade, thailandsk rød karrypasta, sesam eller kokosolie til stegning. Server den varm med dampede ris eller nudler.

3. Penne Arrabiata:

I denne italienske ret serveres arrabiata sauce sammen med penne og pyntes med hakket persille & hilste ost. Hovedingredienserne i denne ret er tomat, rød chili, hvidløg, olivenolie, penne, løg, laurbærblade, sort peber (hel), chiliflager og salt. Denne arrabiata -sauce er så smagfuld, at den ofte også bruges i forskellige retter.

4. Minestrone suppe:

Det er en tyk italiensk oprindelsesuppe lavet med grøntsager, ofte tilsættes pasta eller ris i den. Denne ret til vegetarer er fyldt med sunde og fedtfattige grøntsager. Dens ingredienser er bønner, løg, nyrebønner, gulerødder, flaskegræskar, spaghetti, ærter, kål og tomater. Det er en alsidig ret, da den kan tilberedes med forskellige grøntsager til rådighed på forskellige årstider.

5. Vegetabilsk Khichdi:

Khichdi er en nærende, men komfortabel mad fra det indiske køkken. Dette er let at fordøje sund mad tilberedt med en kombination af ris, linser, grøntsager og nogle krydderier. Det kræver ris, grønt gram, spidskommen, blomkålsbuketter, asafetida, ærter, gurkemejepulver og vand, salt, hakkede franske bønner & gulerødder og server den varm med et strejf ren ghee (klaret smør).

6. Vegetabilsk Biryani:

Biryani er den mest lækre og berømte ret blandt mange lande. Generelt tilberedes det med kød eller æg, men vegetabilsk biryani er også god i smagen, men gør denne ret mere nærende. Det er en enkel og let mughlai -hovedret fyldt med hakkede grøntsager, der får det til at se mere farverigt ud.

7. Handi Paneer:

Handi panner er en lækker cremet ret, hvor ruderne tilberedes i en særlig fyldig, tyk yoghurt sauce. Ingredienser, der bruges i denne ret, er hytteost (paneer), frisk ostemasse (yoghurt), hakkede løg og tomater. Ingefær-hvidløg, frisk fløde, rødt chilipulver, garam masala, smørkorianderblade, fortyndet safran og salt. Du kan pynte den med tørre frugter eller med hakkede korianderblade og servere varm med naans/ parathas/ ​​chapattis.

8. Champignon Pulao:

Mushroom pulao er en smagfuld ret, og den kan laves på få minutter. Den tilberedes med lange basmatiris sammen med svampe, hvilket gør den til en perfekt ret, der kan serveres som hovedret med andre karryretter.

9. Håndvalsede chokoladetrøfler:

Hovedingredienserne i denne ret er halvsød chokolade, tyk fløde, usødet kakaopulver, ristede hakkede mandler og ristede hvide sesamfrø. Alle trøflerne laves i hånden, så du også kan tilføje forskellige belægninger på trøflerne. Disse håndarbejdede trøfler ser lækre, smukke ud og kan opbevares i mange dage. Disse trøfler er også gode til at give andre gave.