14 bedste aerobe øvelser

Verden lige nu har nu at gøre med et voldsomt problem med fedme. At være tyk er den nye trend, men noget vi ikke støtter. At være overvægtig kommer med mere end bare fysisk uhensigtsmæssighed. Den størrelse 7 kjolestørrelser var bestemt ikke noget for dig, og det samme var de tynde, hvide jeans. Det forhindrede dig imidlertid ikke fra dine hyppige løb til den nærliggende Mc Donalds. Ungdommen i dag, selv børnene er i disse dage sammenflettet med ordet fedme, hvor de skal håndtere ikke kun at være overvægtige, men også bivirkninger af fedme. På dette tidspunkt har vi alle tilmeldt gymnastiksmedlemskaber. Vær den travle arbejdende dame, eller den fede knægt fra bagsiden af ​​dit klassemedlemskab i disse dage kan være ret billig og omkostningseffektiv, men har vi virkelig tid til at koncentrere os mere om træning end vores almindelige job?

Bedste aerobe øvelser

Det er netop derfor, vi i dag i denne artikel taler om den relativt nyere form for træningsrutine, hvor du kan integrere sjov og træning på samme tid. Det nye trick kaldes aerob træning, hvor et stereoanlæg blæser i hjørnet af rummet, mens du træner på en strategisk måde. Dette kan gøres i en gruppe sammen med venner eller alene. Sagen er, at du skal bevæge dig i takt med musikens takt og udføre en intens træning på samme tid. Her er nogle af de bedste aerobe øvelser, du kan vælge.

1. Svømning:

Svømning

Svømning er en kraftfuld aerob træning, som ved regelmæssig vedligeholdelse helt sikkert vil føre til kalorieforbrændinger. Men for at udføre aerob træningstype skal man gentagne gange udføre et sæt på måske tre eller fire omgange ved en intens fart uden nogen pause og derefter stoppe for en pause, inden man fortsætter med det andet sæt. Den intense svømmetur tvinger kroppen til at presse på de muskler, der ville flytte vandet ud af stedet, og derfor er vores første lette aerobe træning.

2. Cykling:

cykeløvelser 4

En tur på cyklen gennem landet i den glade aften er virkelig en smuk hobby, vi alle gerne ville dyrke, men med de travle tider indså vi, at det er ganske umuligt for os at bruge så meget af vores tid, og derfor er vores løsning at hent din cykel og tag en tur tidligt om morgenen, når et par sekunders hypercykling helt sikkert ville stå for aerob træning.

3. Springknopper:

Sprællemænd

Start med at stå lige med din rygsøjle oprejst og din hals justeret godt med rygsøjlen. Start med tæerne sammen i samme linje og benene lige og udvid derefter dine arme på hver side. Start nu med jump jack -øvelsen, hvor du hopper, og når du lander, udvide dine ben med armene over hovedet, rettet op. Følg det samme og kom tilbage til den oprindelige position.

4. Løb:

Løb

Hver morgen skal du ikke vente på, at alarmen meddeler, at du er forsinket på arbejde. I stedet vågner du op på forhånd, tag joggetøj på og tag en god sprint i og omkring dit kvarter. Løb betragtes som en af ​​de bedste aerobe øvelser. Start langsomt måske i en løbetur og derefter bryde ind i en to minutters hurtig løbetur.

5. Squats:

Squats

Al den tid, selvom squats kun hjælper din talje, men lidt vidste du, at squats er en af ​​de primære rygsøjler i aerobe øvelser, der tegner sig for et tonet underliv med kropsfleksibilitet og balance. Start med den normale rutine, og tilføj vægte til din træning, når du bliver professionel.

6. Lokal kardio:

Aerobic vægttab

For at få trænet din kondition, start med at spotte jogging med en hurtig hastighed og derefter hurtigt gå videre til de enkle crunches. Gør nu crunches til en sit up-rutine, og rul derefter over til nogle push-ups. Når dette sæt er færdigt, gå tilbage til stedet jogging og kombiner det med springstik. Hele rutinen uden pause kan udføres inden for otte minutter, og det er, hvor godt aerob kan hjælpe dig med at sortere din cardio.

7. Gennemgang:

kravler

Crawls er en af ​​de letteste aerobe øvelser, hvor du ligger på forsiden med din krop i form af en planke. Brug dine albuer til at støtte dig, og begynd derefter med hurtig hast at kravle frem ved hjælp af dine underarme.

8. Step Dancing:

Dans

Step dance er en strategisk rutine, der danner grundlaget for det aerobe, hvor du sammen med musik udfører et par frie håndøvelser, der hovedsageligt består af mindre strækninger og opvarmningsøvelser.

9. Spring over:

Spring over

Husk alle de tidspunkter i din barndom, hvor du og din ven havde travlt med at lege med hoppetovet. Nå, det er på tide, at vi går tilbage til de gamle dage og igen starter springrutinen. Det hjælper ikke kun med at opretholde kropsbalancen, men hjælper også med at reducere kropsflabet sammen med vægtkontrol.

10. Squat spring:

knebende spring

Squat spring ligner de normale squats, men dette er en modificeret version af squats, hvor du sammen med de almindelige squats skal gå helt ned og derefter hoppe tilbage for at fuldføre en hel cirkel. I stedet for bare at stå op, skal du afslutte rutinen i et spring og derefter basere holdning.

11. Boksning:

boksning

Boksning er endnu en måde at teste din kropskundskab på. Normalt i boksning lurer vi kroppen til at træne mere end bare forarmsmusklerne i din krop. Selvom du ikke er en professionel bokser, kan du altid prøve din tid med boksetasker, hvor en intens tre minutters boksning ville hjælpe dig med at opnå koncentration og kropsbalance, mens du perfektionerer dit kropsforsvar.

12. Yoga:

kobra udgør

Yoga har været en stor aerob træning, men den eneste forskel er, at du ikke behøver at bekymre dig om at intensivere din træning uden det obligatoriske krav. Yoga er gjort til en undtagelse, selvom dens effekt og arbejde er det samme som for de andre aerobe træninger.

13. Trappeangreb:

Klatre op ad trapperne

Stå øverst eller nederst på din trappe hver morgen, og begynd derefter at skynde dig op og ned af trapperne. Det er faktisk en meget let måde at holde dig i form inden for bekvemmelighederne i dit eget hjem. Sørg dog for at være forsigtig med falske trin.

14. Walk It:

Gåtur

I slutningen af ​​dagen er der altid gåture, som du kan udsætte dig for. Spar nogle penge og lidt brændstof, og begynd at gå korte afstande i stedet for at vælge et køretøj. Du kan endda tage joggingtøj på og hver morgen gå en morgentur.